Γιατί δεν υπάρχουν Παιχνίδια Advance Game Boy στην Virtual Console;

Λυπούμαστε, οι ιδιοκτήτες του Nintendo 3DS. Δεν είναι πιθανό να βλέπουμε ποτέ Game Boy Advance παιχνίδια στην Virtual Console της Nintendo 3DS, και οι λόγοι για τους οποίους είναι λίγο πιο περίπλοκο από ό, τι μπορεί να σκεφτείς.

Καθώς η τεχνολογία των βιντεοπαιχνιδιών ωθεί προς τα εμπρός, πολλοί από εμάς δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε πίσω στα συστήματα και τα παιχνίδια που είχαμε να διασκεδάσουμε με τα προηγούμενα χρόνια. Γι 'αυτό πολλές κονσόλες και handhelds της Nintendo είναι συμβατές προς τα πίσω, δηλαδή έχουν σχεδιαστεί για να παίζουν παιχνίδια από την προηγούμενη γενιά καθώς και από την τρέχουσα. Το Nintendo 3DS μπορεί να παίξει παιχνίδια Nintendo DS , το Nintendo DS μπορεί να παίξει παιχνίδια Game Boy Advance και το Game Boy Advance μπορεί να παίξει παιχνίδια Game Boy.

Όταν η Nintendo ξεκίνησε το Wii το 2006, εισήγαγε επίσης την Virtual Console - μια ψηφιακή αγορά που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια από προηγούμενες γενιές. Το Nintendo 3DS έχει τη δική του Virtual Console που προσφέρει παλιά παιχνίδια από τις βιβλιοθήκες Game Boy και NES.

Καλά πράγματα, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες του Nintendo 3DS αναρωτιούνται γιατί η Nintendo δεν έχει κάνει τα παιχνίδια Game Boy Advance διαθέσιμα σε ολόκληρο το userbase της Nintendo 3DS.

Μόνο πρεσβευτές

Μια χούφτα τυχεροί ιδιοκτήτες 3DS έχουν ήδη μια επιλογή από τίτλους του Game Boy Advance, καθώς αρκετοί αποδόθηκαν στο πλαίσιο του " προγράμματος Ambassador " της Nintendo. Όταν η Nintendo 3DS απέτυχε να πάρει ορμή μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του 2011, ακολούθησε μια πτώση τιμών 80 δολάρια. Οι πρώτοι υιοθετητές ήταν εξοικειωμένοι με τις ελεύθερες προσομοιώσεις των παιχνιδιών του Game Boy Advance όπως το Metroid Fusion, Ο θρύλος του Zelda: Minish Cap και Wario Land 4.

Θεωρήθηκε ότι το Πρόγραμμα Πρεσβευτών σηματοδότησε την έναρξη της παρουσίας του Game Boy Advance στην Virtual Console της Nintendo 3DS. Ωστόσο, τα παιχνίδια Game Boy Advance δεν είναι επί του παρόντος επάνω για την αγορά στην αγορά φορητών υπολογιστών, και μοιάζει με αυτό δεν μπορεί ποτέ να συμβεί. Αντ 'αυτού, οι τίτλοι GBA πωλούνται και διανέμονται μέσω της Virtual Console της Wii U, μιας ξεχωριστής οντότητας από την Virtual Console της Nintendo 3DS.

Η τοποθέτηση παιχνιδιών ρετρό σε φορητές συσκευές στο Nintendo 3DS μοιάζει σαν μια μη-brainer, έτσι ποια είναι η ιστορία;

Είναι όλα τεχνικά

Ο Ντάνιελ Βούτσκοβιτς στην Αυστραλιανή περιοχή παιχνιδιών Vooks.net έχει μια εξαιρετική ανάλυση για το γιατί τα Παιχνίδια Game Boy Advance δεν είναι στο Nintendo 3DS - και γιατί πιθανότατα δεν πρόκειται να τα δούμε οποτεδήποτε σύντομα, αν ποτέ.

Η πιο σύντομη απάντηση είναι ότι το υλικό του Nintendo 3DS δεν έχει κατασκευαστεί για να παίξει παιχνίδια Game Boy Advance. Ως αποτέλεσμα, τα λίγα παιχνίδια GBA που διατίθενται στους Πρεσβευτές δεν προσομοιάζουν. Είναι προσομοιωμένοι .

Το Nintendo DS έχει δύο επεξεργαστές: Ένα για την επεξεργασία 3D γραφικών, και ένα για την επεξεργασία 2D γραφικών. Η δεύτερη CPU είναι το ίδιο chip που οδηγεί το Game Boy Advance. Όταν οι παίκτες τοποθετούν μια κασέτα Game Boy Advance σε ένα Nintendo DS, ο δεύτερος CPU του DS επιβραδύνει και διαβάζει την κασέτα. Ως εκ τούτου, Game Boy Advance καλοσύνη στο Nintendo DS σας.

Η προσομοίωση του Nintendo 3DS του Nintendo DS λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Έχει μεγαλύτερο CPU καθώς και μικρότερο CPU που μπορεί να θεωρηθεί "τσιπ Nintendo DS". Γι 'αυτό το 3DS μπορεί να παίξει DS παιχνίδια χωρίς πρόβλημα.

Ενώ το ίδιο chip μπορεί να χρονομετρηθεί περαιτέρω για να παίξει παιχνίδια Game Boy Advance για το 3DS, τα παιχνίδια πρέπει να τρέχουν μέσω εικονικών, προσομοιωμένων Game Boy Advance "hardware". Η προσομοίωση καθιστά το τσιπ μη διαθέσιμο για εργασίες φόντου 3DS όπως το Wi-Fi, τη λίστα φίλων σας και τα παρόμοια. Ακόμη και η λειτουργία ύπνου του 3DS είναι απενεργοποιημένη όταν εκτελείται παιχνίδι Game Boy Advance του Ambassador.

Με άλλα λόγια, ένας συνδυασμός ζητημάτων υλικού και λογισμικού σημαίνει ότι το Nintendo 3DS είναι προς το παρόν μόνο ικανό να εκτελεί προσομοιώσεις παιχνιδιών του Game Boy Advance. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποθηκευτικές καταστάσεις, κανένας τρόπος ύπνου ή κάποιο άλλο από τα άλλα στοιχεία που έρχονται με παιχνίδια "σωστά" προσομοιωμένα με Virtual Console.

Η Nintendo διαφυλάσσει το παρελθόν της και είναι πιθανό ότι η εταιρεία δεν είναι ικανοποιημένη από το γεγονός ότι περιορίζεται στην παρουσίαση barebones. Αλλά η Nintendo φιλοξενεί μερικούς από τους πιο έξυπνους μηχανικούς του κόσμου. Σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια λύση;

Παιχνίδι αγόρια προχωρά στο Wii U

Αλίμονο, είναι ασαφές αν η Nintendo μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που διατηρούν επί του παρόντος τα παιχνίδια του Game Boy Advance από την Virtual Console του 3DS. Από αυτό το γράψιμο, το 3DS είναι αρκετά μακριά στον κύκλο ζωής του. Εάν η Nintendo σκοπεύει να φέρει τα παιχνίδια Game Boy Advance στο 3DS, πρέπει να γίνει αυτό σύντομα - αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα συμβεί.

Στην πραγματικότητα, η άφιξη των παιχνιδιών Game Boy Advance στο Wii U βάζει πιθανώς το kibosh σε οποιαδήποτε σχέδια GBA για το Nintendo 3DS. Το Wii U έχει μεγάλη ανάγκη για περισσότερες πωλήσεις και δελεαστικούς πιθανούς αγοραστές με την τεράστια βιβλιοθήκη της GBA δεν είναι κακή στρατηγική πωλήσεων.

Έτσι, εάν φιλοξενείτε ένα όνειρο για το γάμο μεταξύ του Nintendo 3DS και του Game Boy Advance, ίσως είναι καλύτερο να το βάζετε στο κρεβάτι. Αγοράστε ένα Wii U, δανείστε ένα 3DS του Πρεσβευτή, ή προμηθευτείτε ένα από τα πολλά μοντέλα του Game Boy Advance για να το τραβήξετε στο eBay.