Τι πρέπει να ξέρετε για την αντίστροφη συμβατότητα του Nintendo 3DS

Μπορεί το Nintendo 3DS να παίξει παιχνίδια DS;

Τα Nintendo 3DS και 3DS XL είναι συμβατά προς τα πίσω, που σημαίνει ότι και τα δύο συστήματα μπορούν να παίξουν σχεδόν κάθε παιχνίδι Nintendo DS (και ακόμη και Nintendo DSi τίτλους). Τα παιχνίδια που απαιτούν την υποδοχή AGB δεν είναι συμβατά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το παιχνίδι Nintendo DS στην υποδοχή κασέτας 3DS και να επιλέξετε το παιχνίδι από το κύριο μενού του 3DS.

Ωστόσο, λόγω των διαφορών μεγέθους οθόνης, τα παιχνίδια Nintendo DS δεν ταιριάζουν στην πλήρη οθόνη των νεώτερων συσκευών. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα ψήφισμα.

Συμβουλή: Η Nintendo 2DS είναι επίσης συμβατή με τη βιβλιοθήκη Nintendo DS. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Nintendo 2DS στη σελίδα FAQ .

Περιορισμοί συμβατότητας προς τα πίσω

Εκτός από το θέμα της επίλυσης που μόλις αναφέρθηκε, υπάρχουν μερικοί άλλοι περιορισμοί που παρατηρούνται όταν χρησιμοποιείτε παλαιότερα παιχνίδια DS ή DSi με συστήματα οικογένειας Nintendo 3DS:

Πώς να παίξετε παιχνίδια DS στην αρχική τους ανάλυση

Έχετε υπόψη σας ότι τα Nintendo 3DS και XL τείνουν αυτόματα τα παιχνίδια DS με χαμηλότερη ανάλυση για να ταιριάζουν στην μεγαλύτερη οθόνη 3DS, κάνοντας κάποια παιχνίδια να φαίνονται λίγο θολά ως αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μπορείτε να εκκινήσετε τα παιχνίδια Nintendo DS στην αρχική τους ανάλυση στο 3DS ή στο 3DS XL.

  1. Πριν επιλέξετε το παιχνίδι Nintendo DS από το κάτω μενού, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο START ή SELECT .
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο για την κασέτα παιχνιδιών ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί.
  3. Εάν το παιχνίδι σας μπότες σε μια μικρότερη ανάλυση από ό, τι είναι φυσιολογικό για τα παιχνίδια 3DS, αυτό σημαίνει ότι το έχετε κάνει σωστά.
  4. Τώρα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια Nintendo DS όπως τα θυμάστε: Τραγανή και καθαρή.