Τα κορυφαία παιχνίδια παζλ-περιπέτειας για το iPad

Αν αγαπάς το Myst ή το δωμάτιο, θα αγαπήσεις αυτά τα παιχνίδια ...

Ενώ υπάρχουν αρκετά καθαρά παιχνίδια παζλ για το iPad όπως Angry Birds και Cut the Rope , δεν υπάρχει τίποτα σαν το παιχνίδι περιπέτειας παζλ που σας βυθίζει στην ιστορία, σας εκπέμπει με όμορφα τοπία και σας γρυλίζει με μερικά από τα πιο δύσκολα παζλ παρουσιάστηκε. Αλλά δεν είναι όλα τα δύσκολα παζλ. Ενώ μερικά παιχνίδια σε αυτόν τον κατάλογο θα σας έχουν τραβήξει τα μαλλιά σας έξω ή ψάχνοντας Google για συμβουλές, άλλοι είναι περισσότερο για τη διασκέδαση, την περιπέτεια, ή απλά το περίεργο και μυστηριώδες.

Τα καλύτερα RPGs για το iPad

Το δωμάτιο

Παρόλο που ο κατάλογος αυτός δεν είναι σε καμία περίπτωση βέλτιστη προς τη χειρότερη, θα ήταν έγκλημα να μην τεθεί το παιχνίδι της Apple της χρονιάς στην κορυφή της λίστας παζλ περιπέτειας. Το δωμάτιο έχει μια αρκετά απλή ιδέα: Μοιράζεστε ένα δωμάτιο με ένα χρηματοκιβώτιο και στόχος σας είναι να ανοίξετε αυτό το χρηματοκιβώτιο. Αλλά μην ανησυχείτε, θα έχετε λίγη βοήθεια. Αρχικά θα ανακαλύψετε ένα ειδικό γυαλί που θα σας επιτρέψει να δείτε αντικείμενα που διαφορετικά θα έμεναν αόρατα. Όμορφα γραφικά και μια μεγάλη αίσθηση για τη δημιουργία μιας σκηνής, τα εθιστικά παζλ του παιχνιδιού σας τραβούν γρήγορα και η αυξανόμενη δυσκολία τους θα σας κρατήσει εκεί.

Και αν έχετε ήδη βιώσει The Room, μπορείτε επίσης να δείτε το δωμάτιο 2 και το δωμάτιο 3. Περισσότερο "

Μηχανουργείο

Ένα παιχνίδι παζλ παλαιού σχολείου τυλιγμένο σε όμορφα έργα τέχνης, Machinarium δεν είναι για το εύκολα απογοητευμένοι. Μερικά από τα παζλ είναι αρκετά δύσκολα σε αυτό το εθιστικό "πρέπει να το καταλάβω" τρόπο. Ένα παιχνίδι χωρίς διάλογο όπου ελέγχετε ένα ρομπότ που είναι σε θέση να squish και τεντώσει το σώμα του, Machinarium προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και μερικά ενδιαφέροντα παζλ. Περισσότερο "

Η Σιωπηλή Εποχή

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που εκπέμπουν τον πρωταγωνιστή ως μέσο Joe που εργάζεται ως υδραυλικός. Αλλά και πάλι, όχι πάρα πολλά παιχνίδια χρησιμοποιούν το 1972 ως σκηνικό. Αλλά λειτουργεί σε αυτό το παιχνίδι περιπέτειας , με τον Joe τον υδραυλικό να διασχίζει μονοπάτια με έναν ξένο ταξιδιώτη από το μέλλον που πρέπει να αποφευχθεί (το μαντέψατε). Μια ωραία συστροφή στο είδος, Η Σιωπηλή Εποχή θα σας ταξιδεύει μπροστά και πίσω ανάμεσα σε δύο φορές για να συγκεντρώσετε όλα όσα χρειάζεστε για να λύσετε τα παζλ. Περισσότερο "

Superbrothers: Ξίφος και σμήνος

Superbrothers: Sword & Sworcery δεν είναι αρκετά ένα παζλ περιπέτειας, αλλά και πάλι, δεν είναι αρκετά μια δράση-φαντασία-RPG είτε. Σχεδιασμένο για να λαμβάνει πλήρως υπόψη τους τους μοναδικούς ελέγχους του iPad, θα χτυπάτε, σπρώχνετε και ακόμα και να ανεβαίνετε καθώς εξερευνάτε και μάθετε το δρόμο σας μέσα από το παιχνίδι, το οποίο απεικονίζεται σε ένα πολύ παλιό σχολικό στιλ 8-bit side scrolling που έχει πάει 3D. Το παιχνίδι είναι τόσο το ταξίδι όσο και οτιδήποτε, όπου ακόμη και η μάχη γίνεται το δικό του παζλ. Περισσότερο "

Shadowmatic

Αν έχετε διασκεδάσει να χειρίζεστε τα χέρια σας για να κάνετε σκιερά σχήματα νυχτερίδων και πάπιων στον τοίχο, θα αγαπήσετε το Shadowmatic. Είναι βασικά ένα παιχνίδι που δημιουργεί το σχήμα χρησιμοποιώντας σκιές. Είστε επιφορτισμένοι με το χειρισμό αντικειμένων στη μέση του δωματίου για να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο σκιώδες σχήμα. Αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως πανέμορφο, καθώς και μαζικά addicting. Περισσότερο "

Συσκευή 6

Ένα από τα πιο εφευρετικά παιχνίδια που θα παίξετε ποτέ, η Συσκευή 6 είναι ένα mashup ενός διαδραστικού μυθιστορήματος με ένα παιχνίδι παζλ περιπέτειας κλειδωμένο μέσα σε αυτό. Ως Άννα, προσπαθείτε να ξεφύγετε από ένα κάστρο σε ένα απομακρυσμένο νησί. Το παιχνίδι παίζει στα όρια ενός βιβλίου, αλλά καθώς διαβάζετε το κείμενο, θα δείτε τις αναλαμπές του κόσμου γύρω σας. Και το ίδιο το κείμενο παίρνει μια παράξενη δική του ζωή, αναγκάζοντάς σας να περιστρέψετε το iPad σας για να συνεχίσετε με αυτό. Και διάσπαρτα είναι (φυσικά) μια σειρά από υπέροχα παζλ για να λύσετε. Περισσότερο "

Το Tiny Bang Story HD

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι περιπέτειας point-and-click που είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, το The Tiny Bang Story απεικονίζει τη ζωή στο μικροσκοπικό πλανήτη μετά από ένα μετεωρίτη που συντρίβει στο έδαφος. Ένα παιχνίδι κρυφό αντικείμενο που σας έχει συλλέξει κομμάτια παζλ, θα χρειαστείτε περισσότερο από αιχμηρά μάτια για να πάρετε όλα τα αντικείμενα μαζί. Πολλά κομμάτια θα σας απαιτήσουν να λύσετε παζλ πριν να καταστούν διαθέσιμα. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος στο παιχνίδι και όσοι θέλουν να βυθιστούν σε μια ιστορία μπορεί να απογοητευτούν, αλλά τα όμορφα γραφικά παρέχουν ωραία καραμέλα και τα απλουστευτικά στυλ. Περισσότερο "

Windosill

Δεν υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια που είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά τόσο για τους νεότερους όσο και για τους παλαιότερους παίκτες. Μια σύντομη περιπέτεια - μην περιμένετε να παίζετε αυτό για ώρες! - είναι ωστόσο πολύ διασκεδαστικό. Ίσως φαίνεται περίεργο να πληρώσετε 2,99 δολάρια για ένα παιχνίδι που μπορεί να λυθεί σε μια μόνο συνεδρίαση, αλλά ξανά, αυτό είναι πολύ φθηνότερο από ό, τι βγαίνει σε μια ταινία. Και αν ζείτε με μια οικογένεια παζλ-λάτρεις, υπάρχει σίγουρα κάποια αξία εδώ. Περισσότερο "

Myst

Το Myst κυκλοφόρησε αρχικά το 1993 και ήταν το καλύτερο πωλώντας παιχνίδι της εποχής του, κρατώντας τον τίτλο μέχρι το The Sims ήρθαν μαζί σχεδόν μια δεκαετία αργότερα. Ένα σουρεαλιστικό παιχνίδι παζλ, το Myst θεωρήθηκε ένα από τα πιο δύσκολα και όμορφα παιχνίδια της εποχής του. Και αν αγαπάς πραγματικά το Myst, μπορείς να βγεις στον κόσμο με το remake του παιχνιδιού realMyst ελεύθερης περιαγωγής. Περισσότερο "

Λεπτή αύξηση

Δεν είναι συχνά ότι ένα μίμωμα Διαδικτύου γίνεται ένα παιχνίδι, πολύ λιγότερο ένα πλήθος παιχνιδιών. Και ενώ πολλά από τα παιχνίδια Slender Man δεν ζουν μέχρι το όνομα, μερικοί βγαίνουν έξω. Το Slender Rising λειτουργεί καλύτερα για όσους είναι εξοικειωμένοι με το θρύλο του Λεπτό Man και δεν έχει το επίπεδο δυσκολίας του Room or Machinarium. Αλλά αν σας αρέσουν τα παιχνίδια παζλ που βρίσκονται στην ανατριχιαστική πλευρά, το Slender Rising θα μπορούσε να είναι η απάντησή σας. Περισσότερο "