Τα καλύτερα παιχνίδια παζλ iPad

Μεγάλη παιχνίδια iPad για να δοκιμάσετε τον εγκέφαλό σας

Αγαπάς παζλ; Από τότε που ξεκίνησε η δημοτικότητα του Angry Birds, το Apple App Store έχει υπερφορτωθεί με διαφορετικά παιχνίδια παζλ, από απλά παζλ μέχρι παιχνίδια παζλ με βάση τη φυσική σε παιχνίδια με κρυφό αντικείμενο. Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα παιχνίδια ισοδύναμα, και μερικά από αυτά είναι απλά εντελώς κακά.

Θα ταξινομήσουμε μερικά από τα καλύτερα γρίφους στο iPad, επιτρέποντάς σας να πάρετε την επιδιόρθωσή σας αν θέλετε να δοκιμάσετε τον εγκέφαλό σας με την επίλυση παζλ Sudoku στον πρωινό σας καφέ ή σας ενδιαφέρει να σπαταλάτε λίγα λεπτά περιμένοντας στο γραφείο του γιατρού με βοηθώντας τα θυμωμένα μικρά πουλιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάνουμε μια διάκριση μεταξύ παιχνιδιών γρίφων μέχρι και παζλ-βαρύ περιπέτειας . Για αυτή τη λίστα, θα επικεντρωθούμε μόνο σε παζλ.

Shadowmatic

Αυτό είναι εύκολα το πιό εφευρετικό και ωραιότερο παιχνίδι παζλ σε αυτόν τον κατάλογο. Στο Shadowmatic, περιστρέφετε αντικείμενα που αντικατοπτρίζονται ως σκιές στον τοίχο. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να βρείτε τη σωστή σιλουέτα για το παζλ. Μπορεί να ανακαλύψετε πολλά διαφορετικά αντικείμενα που δημιουργούνται με το χειρισμό της σκιάς, αλλά το περιβάλλον του δωματίου θα σας δώσει μια υπόδειξη για το τι πρέπει να δημιουργήσετε. Για παράδειγμα, αν το δωμάτιο βρίσκεται μέσα σε ένα πλοίο, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πλάσματα της θάλασσας. Περισσότερο "

Τρείς

Threes είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου πατάτε τους αριθμούς μαζί σε ένα μικρό πλέγμα για να κάνετε μεγαλύτερους και μεγαλύτερους αριθμούς. Είστε περιορισμένοι να συνδυάσετε αριθμούς μόνο αν ταιριάζουν, εκτός από ένα και δύο που πιέζουν μαζί για να κάνουν τρία. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, γρήγορο και εξακολουθεί να έχει αρκετά μεγάλη πρόκληση σε αυτό. Έχω συνδεθεί με την ελεύθερη έκδοση, αλλά υπάρχει και μια αμειβόμενη έκδοση χωρίς διαφημίσεις του παιχνιδιού. Περισσότερο "

Angry Birds Star Wars

Η σειρά Angry Birds είναι τα οριστικά φυσικά παζλ παιχνίδια στο κατάστημα εφαρμογών. Κάθε παιχνίδι παρουσιάζει μια πρόκληση διασκέδασης τυλιγμένη τόσο με το χιούμορ όσο και με το ύφος, με εύκολη πρόσβαση στα επίπεδα που εισέρχονται γρήγορα στα teasers του εγκεφάλου. Η έκδοση Star Wars αναμειγνύεται σε μία από τις καλύτερες διαστημικές όπερες στην ιστορία, δίνοντας στο παιχνίδι πολύ χαρισματικό χαρακτήρα, και τώρα που η συνέχεια είναι διαθέσιμη, το πρωτότυπο τίθεται σε μειωμένη τιμή. Περισσότερο "

Tetris Blitz

Το Tetris δεν χρειάζεται μεγάλη εισαγωγή. Το παιχνίδι έχει τραβήξει τους ανθρώπους στα βάθη του εθισμού παιχνιδιών για τρεις δεκαετίες τώρα, και με μια αρκετά ωραία παραλλαγή σε αυτό, Tetris Blitz αισθάνεται νέα και παλιά την ίδια στιγμή. Το Tetris Blitz είναι μια χρονομετρημένη έκδοση του παιχνιδιού όπου πυροβολείτε για το υψηλότερο σκορ εντός της προθεσμίας. Υπάρχει επίσης μια πιο παραδοσιακή έκδοση διαθέσιμη. Περισσότερο "

Εκοψε το σκοινί

Σας αρέσει η καραμέλα; Ποιος δεν το κάνει; Ειδικά τέρατα. Ή τουλάχιστον, το Om Nom, το τέρας μέσα σε ένα μυστήριο πακέτο που έφτασε στην πόρτα σας. Και εξαρτάται από εσάς να τροφοδοτήσετε το τέρας με την καραμέλα που επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες κοπής σχοινιών σε συνδυασμό με τα καθαρά εφέ όπως την αντιστροφή της βαρύτητας. Απλά κοιτάξτε έξω για τις αράχνες και τα ακανθωτά αιχμές. Κόψτε το σχοινί είναι ένα μείγμα λύσεων γρίφων με βάση τη φυσική και χαριτωμένο παιχνίδι. Περισσότερο "

Αποσιωπητικά

Τα κουκκίδες είναι περίπου ως μινιμαλιστική όπως γίνεται στο κατάστημα εφαρμογών. Το παιχνίδι αποτελείται από μια οθόνη από κουκκίδες και το gameplay αποτελείται από την αντιστοίχιση των κουκίδων με τη σχεδίαση μιας γραμμής μεταξύ τους. Ήχος απλό; Είναι. Και ίσως γιατί είναι τόσο εθιστικό. Μπορεί να ακούγεται σαν ένα απλό παιχνίδι σύνδεσης των μαρμάρων, αλλά αυτό που βάζει τα Dots εκτός είναι η ειδική κίνηση που κάνει ένα τετράγωνο, το οποίο βγάζει όλα τα σημεία αυτού του χρώματος. Αυτή η μικρή προσθήκη αλλάζει ολόκληρη τη στρατηγική του παιχνιδιού από το να πάρει τη μεγαλύτερη σύνδεση με τη δημιουργία τετράγωνο μετά το τετράγωνο. Περισσότερο "

Puzzlejuice

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα πάρετε εάν βάλετε τον Tetris στον τηλεοπτικό σταθμό The Fly, αλλά ένα κομμάτι Boggle ήταν και στον τηλεοπτικό σταθμό, μετατρέποντάς το σε ένα τρελό γονιδιακό splicer που εκτοξεύει ένα υβριδικό Tetris / Boggle; Πιθανώς όχι. Αλλά αν ποτέ αναρωτιέστε τι θα μοιάζει, είναι Puzzlejuice. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο addicting στη λίστα. Όπως και ο Tetris , τακτοποιείτε σχήματα για να δημιουργήσετε γραμμές, αλλά αφού προσγειωθούν, ψάχνετε μέσα από αυτά για να σχηματίσουν λέξεις. Απίστευτα απλή και εκπληκτικά διασκεδαστική. Περισσότερο "

Φούσκα μπάλα

Το Bubble Ball είναι ένα από τα κορυφαία παζλ παιχνίδια φυσικής στο iPad. Το παιχνίδι είναι απλό: τοποθετείτε ξύλινα και μεταλλικά δοκάρια για να καθοδηγήσετε μια πτώση της μπάλας στη γραμμή τερματισμού. Αλλά ενώ η υπόθεση μπορεί να είναι απλή, η επίλυση των παζλ μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Το Σταυρόλεξο των New York Times

Πού θα ήταν ένας κατάλογος παζλ χωρίς το σταυρόλεξο; Θα πάρετε το ίδιο καθημερινό παζλ που είναι στην εφημερίδα, καθώς και πολλά επιπλέον, όπως πρόσθετα στοιχεία παζλ, μίνι παζλ και σταυρόλεξα. Το μόνο κακό είναι ότι το New York Times Crossword απαιτεί συνδρομή μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής σας. Περισσότερο "

Σαγκάη Mahjong

Mahjong είναι από καιρό ένα παζλ παιχνιδιού εθισμού, και πραγματικά έρχεται στη ζωή με πάνω από 50 διαφορετικά όμορφα-rendered tilesets στη Σαγκάη Mahjong για το iPad. Και με πάνω από 200 σχεδιαγράμματα, θα έχετε πολλά διαφορετικά παζλ για να λύσετε. Το Shanghai Mahjong υποστηρίζει επίσης το Κέντρο Παιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε τα καλύτερα αποτελέσματά σας σε όλους τους φίλους σας. Αυτό είναι σίγουρα μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε για τους οπαδούς Mahjong.

Sudoku

Κανένας κατάλογος των μεγάλων παιχνιδιών παζλ δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια έκδοση του Sudoku και το Sudoku HD του CrowdCafe θα είναι το καλύτερο δολάριο που ξόδευε ποτέ ο Sudoku εθισμένος. Το παιχνίδι περιλαμβάνει χιλιάδες σχέδια πλέγματος, οπότε δεν θα ξεμείνετε παζλ πολύ σύντομα. Έχει επίσης πολλά όμορφα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να αφήσει το iPad να λύσει το παζλ για εσάς. Περισσότερο "

Κόσμος των κρυμμένων αντικειμένων

Θα ήταν πλήρης αυτή η λίστα χωρίς τουλάχιστον ένα παιχνίδι κρυφών αντικειμένων; Ένα εικονικό παιχνίδι του Where's Waldo, παιχνίδια κρυφών αντικειμένων σας υποκινεί να βρείτε όλα τα μυστικά που είναι κρυμμένα μέσα σε μια εικόνα. Σε αντίθεση με πολλά παρόμοια παιχνίδια στο κατάστημα εφαρμογών, το World of Hidden Objects δεν περιέχει μια ιστορία. Αντ 'αυτού, είναι απλά μια συλλογή από όμορφες φωτογραφίες που περιέχουν κρυφά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε. Περισσότερο "

Ψάχνετε για περισσότερη διασκέδαση;

Γιατί πρέπει να σταματήσει η διασκέδαση; Δείτε τη μεγάλη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών για το iPad.