Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Apple CarPlay

Το Apple CarPlay παίρνει τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες λειτουργίες του iPhone και τις τοποθετεί στην ενσωματωμένη οθόνη του ταμπλό του αυτοκινήτου σας, διευκολύνοντας έτσι τη χρήση της λειτουργικότητας του smartphone διατηρώντας ταυτόχρονα την προσοχή σας στην οδήγηση. Διαθέσιμο από προεπιλογή σε μερικά αυτοκίνητα και εγκατεστημένο ως μονάδα δευτερογενούς αγοράς σε άλλα, το CarPlay μπορεί να ελεγχθεί από τη φωνή σας ή την οθόνη αφής, καθώς και από τα κουμπιά, τα κουμπιά και τα κουμπιά στο αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας.

Όπως συμβαίνει με το iPhone σας, οι δυνατότητες του CarPlay επεκτείνονται από τις εφαρμογές του . Ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι Χάρτες , τα μηνύματα, η μουσική , το τηλέφωνο και άλλες χρήσιμες λειτουργίες iOS , συμπεριλαμβανομένου του Siri , υποστηρίζονται επίσης πολλές δημοφιλείς εφαρμογές Apple και τρίτων. Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένα από τα αγαπημένα μας, τα οποία είναι διαθέσιμα από το App Store. Ορισμένες εφαρμογές είναι δωρεάν, ενώ κάποιοι άλλοι χρεώνουν εκ των προτέρων για την εφαρμογή ή απαιτούν συνδρομή στην υπηρεσία.

Ακουστός

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη από τα ταξίδια με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι το χρόνο διακοπής λειτουργίας που παρέχει για να καλύψει τη διαφορά σε κάποια ανάγνωση. Η πλοήγηση στις σελίδες ενός βιβλίου κατά την οδήγηση ενός αυτοκινήτου, από την άλλη πλευρά, θα σας οδηγήσει πιθανότατα σε ένα χαντάκι ή μια φυλακή. Η εφαρμογή Audible σάς επιτρέπει να κρατάτε τα μάτια σας στο δρόμο και να απολαμβάνετε ακόμα ένα βιβλίο ή περιοδικό, που διαβάζεται από επαγγελματίες αφηγητές καθώς και από τις αγαπημένες σας προσωπικότητες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ευρεία επιλογή podcasts, καθιστώντας μια μακρόχρονη εμπειρία ακόμα και την πιο μεγάλη.

Η Audible προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών καθώς και μηνιαίες συνδρομές για πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του audiobooks. Περισσότερο "

MLB.com Στο Bat

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, το MLB.com At Bat σας επιτρέπει να ακούσετε οποιοδήποτε παιχνίδι μπέιζμπολ Major League ζωντανά μέσω του συστήματος ομιλητών του αυτοκινήτου σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ της μετάδοσης της οικίας ή της οδικής ομάδας, καθώς και της μετάδοσης ισπανικής γλώσσας στις περισσότερες περιπτώσεις.

Θα χρειαστείτε μια συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάθε τροφοδοσία της τροφοδοσίας κάθε ταιριάζει, με τιμή $ 2,99 το μήνα ή $ 19,99 ετησίως κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Είναι μια πολύτιμη αμοιβή αν είστε fan του εθνικού χόμπι μας, καθώς δεν θα χάσετε ποτέ ένα γήπεδο από την Ημέρα των Ανοιχτών μέχρι τη στιγμή που θα βγει το τελευταίο στο World Series. Περισσότερο "

Spotify Music

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Η μουσική βιβλιοθήκη του Spotify περιέχει εκατομμύρια τίτλους που καλύπτουν όλες τις εποχές και τα είδη, προσφέροντας τη δυνατότητα είτε να αναζητήσετε συγκεκριμένους καλλιτέχνες και τραγούδια είτε απλά να αφήσετε την εφαρμογή να σας εκπλήξει καθώς ταξιδεύετε στον αυτοκινητόδρομο. Η δωρεάν έκδοση της μουσικής υπηρεσίας του Spotify υποστηρίζεται από διαφημίσεις και θα σας επιτρέψει μόνο να παραλείψετε ένα συγκεκριμένο αριθμό τραγουδιών σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Το Spotify Premium, εν τω μεταξύ, αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις και παρέχει απεριόριστες προσπεράσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις υψηλότερη ποιότητα ήχου για μηνιαία αμοιβή. Περισσότερο "

Pandora Music

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Εάν η Spotify δεν σβήσει τη μουσική δίψα σας, η Pandora παρέχει επίσης μια βάση δεδομένων τραγουδιού μαμούθ και οδηγείται από εξατομικευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς που δημιουργείτε με βάση έναν καλλιτέχνη, ένα τραγούδι ή ένα είδος. Τροφοδοτείται επίσης από έσοδα από διαφημίσεις, με προαιρετική μηνιαία χρέωση που απαιτείται για την κατάργηση όλων των διαφημίσεων και την απενεργοποίηση της δυνατότητας να παρακάμψετε και να αναπαράγετε μελωδίες όσο συχνά θέλετε. Μια δοκιμή 30 ημερών σας επιτρέπει να πάρετε τη συνδρομή Pandora Plus για δοκιμαστική μονάδα πριν αποφασίσετε αν θα αγοράσετε ή όχι. Περισσότερο "

Νεφελώδης

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Η κρέμα της καλλιέργειας όταν πρόκειται για παίκτες podcast iOS, η Cloust κάνει λήψη, εγγραφή και ακρόαση των αγαπημένων σας ένα αεράκι. Με την πλήρη υποστήριξη CarPlay και ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους ενδιαφέρονται να αφομοιώσουν τα podcasts on-the-go. Το Overcast Premium μπορεί να αγοραστεί για $ 9.99 ετησίως, το οποίο αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις. Περισσότερο "

NPR One

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Το Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο διαθέτει τα τελευταία νέα από τις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς και ιστορίες και παρουσιάσεις αφιερωμένες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που κυμαίνονται από το Car Talk έως την Εβδομάδα στην Πολιτική. Η εφαρμογή NPR One σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ροή ειδήσεων και ιστοριών που ανταποκρίνονται στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα σας, συμπεριλαμβανομένων αξιόλογων γεγονότων από την περιοχή σας. Η εφαρμογή και τα πάντα μέσα σε αυτήν είναι διαφήμιση και ως εκ τούτου δωρεάν. Περισσότερο "

Ραδιόφωνο Disney

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Οι μεγάλες διαδρομές με αυτοκίνητο μπορεί να είναι δύσκολες, ακόμα περισσότερο με τα παιδιά με τα κότσια να βαριούνται στο πίσω κάθισμα. Η εφαρμογή Radio Disney διαθέτει μουσική, συνεντεύξεις και άλλο περιεχόμενο από μια συλλογή παιδιών φιλικών καλλιτεχνών, τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από βίντεο που μπορούν να προβληθούν στο iPhone ή στο tablet που έχετε συνδέσει με το CarPlay. Περισσότερο "

iHeartRadio

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Δεν περιορίζεστε πλέον σε αυτούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΑΜ και FM εντός της εμβέλειας σήματος σας με την εφαρμογή iHeartRadio, η οποία εκπέμπει επιστολές από όλο τον κόσμο. Θέλετε να ακούσετε ραδιόφωνο ραδιοφώνου στην άλλη πλευρά της χώρας; Σίγουρος. Λείπει ο κλασικός ροκ σταθμός που παρείχε το soundtrack για τις τελευταίες σας διακοπές; Το iHeartRadio θα το παίξει για εσάς.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τους δικούς σας προσωπικούς σταθμούς ή να ακούσετε podcasts μέσω της εφαρμογής, όλα διαθέσιμα χωρίς χρέωση. Οι αμειβόμενες συνδρομές επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία, ανυψώνουν το όριο παρατήρησης τραγουδιού και σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε και να επαναλαμβάνετε τραγούδια που ακούγονται στο ραδιόφωνο. Περισσότερο "

TuneIn Radio

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Το TuneIn Radio εκπέμπει επίσης μουσικούς σταθμούς που βασίζονται σε περιοχές διαφορετικές από τις δικές σας από περισσότερους από 100.000 διαφορετικούς σταθμούς. Ένα από τα αγαπημένα των αθλητικών οπαδών, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ακούτε ζωντανά NFL, NBA, NHL και NCAA ποδοσφαιρικούς αγώνες, μεταξύ άλλων. Η ενσωμάτωσή του με τις εκπομπές του Westwood One εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια στιγμή σημαντικών γεγονότων, όπως το τουρνουά March Madness του μπάσκετ, ενώ βρίσκεστε σε διαμετακόμιση. Περισσότερο "

ΦΩΝΗ

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Η εφαρμογή VOX υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση από τις άλλες σε αυτήν τη λίστα, βελτιώνοντας την ποιότητα των τραγουδιών παρά την παροχή πρόσβασης σε αυτά. Η υποστήριξη πολλαπλών μορφών ήχου και η πλήρης ενσωμάτωση με το SoundCloud , ο προσαρμοστικός ισοσταθμιστής της VOX και η δυνατότητα καταγραφής κενών και απώλειας ήχου διασφαλίζουν ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία ακρόασης. Είτε είστε διακεκριμένος audiophile ή απλά ένας μέσος οπαδός της μουσικής, αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να κάνει έναν αξιόλογο σύντροφο στη δουλειά σας. Ωστόσο, το VOX δεν είναι ελεύθερο για λήψη. Περισσότερο "