Πράσινες σημασίες χρώματος

Το πράσινο είναι το χρώμα της ζωής, της φύσης. Εξερευνήστε τις έννοιες, τις παλέτες και τη γλώσσα και τον συμβολισμό του πράσινου χρώματος.

Οι λέξεις Shades of Green είναι συνώνυμες ή αντιπροσωπεύουν διάφορες αποχρώσεις του πράσινου χρώματος: μήλο, γαλαζοπράσινο, βερίκολο, χαρτογράφηση , σμαράγδι, έλατο, δάσος, πράσινο γρασίδι, νεφρίτη, βρύα, ελιά, ελιά ελιάς, πράσινο μπιζέλι, πεύκο, φασκόμηλο, σφρίγος, πράσινο, θαλάσσιο, άνοιξη πράσινο, viridian.

Φύση και Πολιτισμός

Το πράσινο είναι η ζωή. Άφθονο στη φύση, το πράσινο σημαίνει ανάπτυξη, ανανέωση, υγεία και περιβάλλον. Από την άλλη, το πράσινο είναι ζήλια ή φθόνος (το πράσινο μάτι τέρας) και η απειρία.

Πρόκειται για ένα ξεκούραστο χρώμα με μερικές από τις ίδιες ηρεμιστικές ιδιότητες του μπλε. Όπως το μπλε, ο χρόνος κινείται πιο γρήγορα σε ένα πράσινο δωμάτιο.

Το πράσινο συνδέεται στενά με την Ιρλανδία, την Ιρλανδία και την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Το πράσινο έχει επίσης στενούς δεσμούς με το Ισλάμ.

Λόγω όλων των πράσινων στη φύση το χρώμα θυμίζει την Άνοιξη. Είναι επίσης το χρώμα για το "πάει" σε ένα φανάρι. Αναπτύξτε και πηγαίνετε με πράσινο. Εκτός από τα φανάρια, σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα, είναι ένα χριστουγεννιάτικο χρώμα.

Οι κορδέλες ευαισθητοποίησης που χρησιμοποιούν πράσινες αποχρώσεις περιλαμβάνουν:

Άλλα χρώματα κορδέλας ευαισθητοποίησης

Χρησιμοποιώντας πράσινο

Χρησιμοποιώντας πράσινο με άλλα χρώματα

Παλέτες χρωμάτων

Αυτές οι πράσινες παλέτες χρωμάτων εμφανίζουν πράσινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με γκρι, κίτρινο, μαύρο, μοβ, λεβάντα και καφέ για κάποια γήινη, ρετρό και συντηρητική εμφάνιση.

Σε άλλα πεδία σχεδίασης:

Ονόματα χρωμάτων:

Πράσινη γλώσσα

Οι πολύχρωμες, γνωστές φράσεις μπορούν να βοηθήσουν έναν σχεδιαστή να δούμε πώς μπορεί να αντιληφθεί το χρώμα της επιλογής του από τους άλλους, τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές πτυχές.

Καλή πράσινη

Κακό πράσινο

Είναι πράσινο το αγαπημένο σας χρώμα;

Δείτε πόσοι άλλοι έχουν τα ίδια αγαπημένα χρώματα.

Δείτε τα αποτελέσματα για την αγαπημένη έγχρωμη ψηφοφορία σας