Πώς μπορώ να εισάγω μια εγγραφή ήχου Circled P Σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων στο κείμενο;

Χρησιμοποιήστε το σύμβολο P για να υποδείξετε τα πνευματικά σας δικαιώματα για εγγραφή ήχου

Ένα κεφάλαιο P σε ένα κύκλο είναι το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων που χρησιμοποιείται για ηχογραφήσεις, όπως το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων C και το σύμβολο C που κυκλοφόρησε Το σύμβολο καταχωρημένου εμπορικού σήματος R χρησιμοποιείται για να υποδείξει ότι ένα έργο προστατεύεται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων ή κατοχυρωμένων εμπορικών σημάτων. Το P στο σύμβολο αντιπροσωπεύει το φωνογράφημα, το οποίο είναι ηχογράφηση.

Το σήμα προστατεύει μια συγκεκριμένη ηχογράφηση, όχι το αριστούργημα πίσω από αυτό ή ακόμα και μια διαφορετική παράδοση από τον ίδιο καλλιτέχνη. Το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων εγγραφής ήχου δεν αντιστοιχεί σε κάθε γραμματοσειρά. Θα χρειαστεί να βρείτε μια γραμματοσειρά με το σύμβολο ή να δημιουργήσετε τη δική σας.

Χρήση του χάρτη χαρακτήρων για να βρείτε το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων

Χρησιμοποιώντας τον Χάρτη χαρακτήρων των Windows 10, μπορείτε να δείτε ποιες γραμματοσειρές έχουν το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων εγγραφής ήχου, το οποίο είναι Unicode + 2117. Για να μεταβείτε στο χάρτη χαρακτήρων στα Windows 10, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη > Όλες οι εφαρμογές > Αξεσουάρ Windows > Χάρτης χαρακτήρων. Στην Προηγμένη προβολή, αναζητήστε Unicode + 2117 ή επιλέξτε "Letterlike Symbols." Το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων εγγραφής (αν υπάρχει) ομαδοποιείται με τα σύμβολα πνευματικών δικαιωμάτων και καταχωρημένων εμπορικών σημάτων.

Σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, εντοπίστε το χάρτη χαρακτήρων πατώντας το Win-R . Πληκτρολογήστε "charmap.exe" και πατήστε Enter .

Στη MacOS Sierra, ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος και κάντε κλικ στο Πληκτρολόγιο. Ελέγξτε την επιλογή που διαβάζει "Εμφάνιση θεατών για πληκτρολόγιο, emoji και σύμβολα στη γραμμή μενού." Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μολύβι στη βασική γραμμή μενού και επιλέξτε Εμφάνιση εικονιδίων και συμβόλων από το αναπτυσσόμενο μενού. Επιλέξτε Letterlike Symbols. Το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων (εάν υπάρχει) εμφανίζεται με τα σύμβολα πνευματικών δικαιωμάτων και καταχωρημένων εμπορικών σημάτων.

Δημιουργία σύμβολο πνευματικής ιδιοκτησίας εγγραφής ήχου

Δεν μπορείτε να βρείτε μια γραμματοσειρά που σας αρέσει με το σύμβολο; Δημιουργήστε ένα σύμβολο P σε ένα πρόγραμμα γραφικών και τοποθετήστε το γραφικό στο έγγραφό σας ή δημιουργήστε το σύμβολο P σε ένα πρόγραμμα γραφικών και τοποθετήστε το σε μια θέση που δεν χρησιμοποιείται ποτέ μέσα σε μια υπάρχουσα γραμματοσειρά, η οποία απαιτεί λογισμικό επεξεργασίας γραμματοσειρών.

Στον ιστό στο HTML5, χρησιμοποιήστε το & # 8471; για το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων εγγραφής ήχου.