Πώς να κάνετε συνομιλία μέσω βίντεο στο IMO

Με την δωρεάν υπηρεσία βίντεο συνομιλίας που ονομάζεται IMO, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με φίλους για μια βίαιη τηλεοπτική κλήση. Ο ΙΜΟ υποστηρίζει μηνύματα κειμένου και βίντεο και μπορείτε να το κάνετε μόνο με ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων.

Το IMO είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνομιλήσετε με φίλους δωρεάν. Ειδικά στο κινητό, παρέχει μια εντυπωσιακή ποικιλία χαρακτηριστικών που είναι πραγματικά εύκολη στην πρόσβαση και κατανόηση.

Εγκαταστήστε και ανοίξτε το IMO από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας

Το ΙΜΟ είναι διαθέσιμο για κινητές συσκευές καθώς και για υπολογιστές με Windows.

Ρύθμιση του πελάτη IMO σε συσκευή iPhone ή Android

Μόλις εγκατασταθεί ο πελάτης και το έχετε ανοίξει, εξετάστε τα εξής:

  1. Θα σας ζητηθεί να αφήσετε το IMO να έχει πρόσβαση στις επαφές σας. Αν επιτραπεί αυτό, θα επιτρέψετε στην εφαρμογή να εξετάσει όλες τις επαφές σας για να σας παράσχει μια λίστα ατόμων που χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία. Αν κάποιος δεν είναι ήδη μέλος του ΙΜΟ, μπορείτε εύκολα να τον προσκαλέσετε.
  2. Ο ΙΜΟ θα θέλει επίσης να έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας έτσι ώστε να μπορεί να σας ειδοποιεί όταν εισέρχεται ένα νέο μήνυμα. Θα πρέπει σίγουρα να το ενεργοποιήσετε έτσι ώστε να ειδοποιείτε πάντα για τις εισερχόμενες κλήσεις
  3. Τέλος, ο ΙΜΟ θα χρειαστεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για να μπορέσει να δημιουργήσει τον λογαριασμό σας. Αφού δώσετε τον αριθμό σας, θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου με έναν κωδικό επαλήθευσης, τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να καταχωρίσετε στη φόρμα που παρέχεται για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Πώς να ξεκινήσετε να μιλάτε στο ΙΜΟ

Είναι εύκολο να συνομιλήσετε με τους φίλους σας στο IMO !. Amelia Ray / Christina Michelle Bailey / ΙΜΟ

Μόλις έχετε κάποιες επαφές στη διάθεσή σας στην υπηρεσία IMO, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνομιλείτε και να αλληλεπιδράτε μαζί τους.

Σημείωση: Κανείς δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μια κλήση βίντεο ή ήχου με το IMO, εκτός εάν και οι δύο προστεθούν ο ένας στον άλλο ως επαφές. Ωστόσο, τα μηνύματα κειμένου εξακολουθούν να λειτουργούν .

Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με πρόσωπο ένα προς ένα, απλώς πατήστε στο όνομα του φίλου σας για να ξεκινήσετε μια κλήση. Μόλις απαντήσουν, θα δείτε ένα βίντεο από αυτά, καθώς και ένα βίντεο με τον εαυτό σας στην επάνω αριστερή γωνία. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο μόνο με μια κλήση ήχου μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας αυτό το κουμπί.

Το ΙΜΟ παρέχει μεγάλη υποστήριξη και για την ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο. Για να ξεκινήσετε, πατήστε Νέα ομαδική κλήση ομάδας και επιλέξτε (ή προσκαλέστε) τις επαφές με τις οποίες θέλετε να συνομιλήσετε. Όταν όλες οι επαφές σας είναι διαθέσιμες (θα λάβετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος αποδέχεται ένα αίτημα για ομαδική συζήτηση), απλώς πατήστε το μπλε εικονίδιο της κάμερας βίντεο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ξεκινήσετε την κλήση βίντεο ομάδας.

Όπως με τις απλές επαφές, μπορείτε να στείλετε κείμενο, βίντεο, εικόνες και ηχογραφήσεις σε ομάδες. Υποστηρίζονται επίσης emojis και δεκάδες αυτοκόλλητα, καθώς και ένα μαξιλάρι σχεδίασης.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν είναι η δυνατότητα να αλλάξετε την εικόνα και το όνομα του προφίλ σας, να αποκλείσετε τις επαφές και να διαγράψετε το ιστορικό συνομιλιών και το πρόσφατο ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ΙΜΟ σε μια κινητή συσκευή, αυτή η αναθεώρηση του ΙΜΟ παρέχει μια συνοπτική περιγραφή των κύριων χαρακτηριστικών.