Πώς να συνδεθείτε στο AirG

01 από 03

Μετάβαση στην ενότητα σύνδεσης χρήστη AirG

Στιγμιότυπο οθόνης / © 2000 - 2010 airG | Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Για να συνδεθείτε στο AirG, οι χρήστες πρέπει να έχουν δωρεάν λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης για να συνεχίσουν. Οι χρήστες AirG για πρώτη φορά θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα ιστού, όπως απεικονίζεται παραπάνω, για να λάβουν τα δωρεάν στοιχεία εισόδου και κωδικού πρόσβασης AirG.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την σύνδεση AirG

Τα εγκατεστημένα μέλη μπορούν να συνδεθούν στην κοινότητα των κινητών AirG κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ήδη μέλος;" που εμφανίζεται κάτω από την φόρμα ιστού που παρουσιάζεται παραπάνω. Οι χρήστες θα απευθύνονται σε άλλη φόρμα ειδικά για χρήστες AirG που έχουν ήδη εγγραφεί για τη σύνδεσή τους και τον κωδικό πρόσβασής τους.

Θέλετε να συνδεθείτε στο AirG Chat στον υπολογιστή; Ελέγξτε αυτόν τον εύκολο νέο τρόπο χρήσης του AirG στον υπολογιστή σας και όχι στο κινητό σας τηλέφωνο.

02 του 03

Εισαγάγετε την Είσοδος και τον Κωδικό Πρόσβασης AirG

Στιγμιότυπο οθόνης / © 2000 - 2010 airG | Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Από τη φόρμα αυτή, οι χρήστες AirG θα πρέπει να εισάγουν τον κωδικό πρόσβασης και τον κωδικό πρόσβασης AirG για να συνδεθούν στην υπηρεσία κινητής συνομιλίας.

Αφού εισαγάγετε την ταυτότητά σας στο AirG, πατήστε το κουμπί "Go" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης και να χρησιμοποιήσετε το AirG Chat.

03 του 03

Πώς να ανακτήσετε τον κωδικό σας AirG

Στιγμιότυπο οθόνης / © 2000 - 2010 airG | Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Πρέπει να ανακτήσετε τον κωδικό σας AirG και τις πληροφορίες σύνδεσης; Οι χρήστες που έχουν χάσει ή δεν θυμούνται τον κωδικό τους AirG ή τη σύνδεσή τους πρέπει να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας", στη φόρμα σύνδεσης.

Οι χρήστες AirG θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους. Αυτός ο αριθμός, ο οποίος επισυνάπτεται στον λογαριασμό σας AirG, είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο η υπηρεσία μπορεί να σας υπενθυμίσει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αφού εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Go" για να συνεχίσετε. Η AirG θα στείλει στη συνέχεια ένα κείμενο με τον κωδικό σας AirG και θα συνδεθεί στο τηλέφωνό σας.