Τι είναι ο Jott; Μια εισαγωγή στο App Messages Teens αγαπούν

Μάθετε γιατί αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αποτελεί κορυφαία επιλογή μεταξύ του νεότερου πλήθους

Το Jott είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους. Για όσους δεν έχουν σχέδιο κινητών δεδομένων για γραπτά μηνύματα, ο Jott τους βοηθά να συνδεθούν στο διαδίκτυο με τους συμμαθητές τους στο σχολείο.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο Jott έχει τραβήξει μαζί πολλά δημοφιλή χαρακτηριστικά από άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές μηνυμάτων και τα έβαλε σε μια βολική εφαρμογή, ώστε οι χρήστες να έχουν ένα μέρος για να το κάνουν όλα. Είτε πρόκειται για ιστορίες εμπνευσμένες από το Snapchat είτε για συνομιλίες ομάδας που εμπνέονται από το Facebook Messenger, ο Jott λειτουργεί ως one-stop shop για όλη σας την online κοινωνικοποίηση με τους φίλους του σχολείου.

Ξεκινώντας με τον Jott

Όποιος μεταφορτώνει το Jott θα παρατηρήσει ότι η εφαρμογή δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδεθούν με το Instagram, ώστε να μπορούν να συνομιλήσουν με τους φίλους τους στα δίκτυά τους. Κατά την εγγραφή τους, οι χρήστες καλούνται να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και από εκεί μπορούν να προσαρμόσουν μερικές επιλογές προφίλ και να συγχρονίσουν τις επαφές τους.

Τα προφίλ μοιάζουν με εκείνα του Facebook ή του Twitter , όπου εμφανίζεται μια φωτογραφία προφίλ μαζί με μια εικόνα κεφαλίδας που θα εμφανίζει ιστορίες φωτογραφιών ή βίντεο όταν δημοσιεύονται. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν το σχολείο τους για να διευκολύνουν τη σύνδεση με φίλους που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

Για να προσθέσετε φίλους, υπάρχουν αρκετές επιλογές Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ανεβάσουν συνεχώς τις επαφές τους από το βιβλίο διευθύνσεων τους, να δουν προτάσεις φίλων, να προσθέσουν συγκεκριμένα ονόματα χρήστη ή να προσθέσουν αριθμούς τηλεφώνου. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν χρήστες που θα προσθέσουν από την AirChat να ανιχνεύσουν άλλους χρήστες Jott που βρίσκονται κοντά.

Χαρακτηριστικά Jott

Jott είναι σαν ένα mishmash από όλες τις άλλες δημοφιλείς κοινωνικές εφαρμογές teens ήδη αγάπη. Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά:

Αρχική ροή: Δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας, ανατρέχοντας στο πιο πρόσφατο περιεχόμενο ιστοριών που δημοσιεύτηκε στα προφίλ τους.

Προφίλ: Προσθέστε τη φωτογραφία, το όνομα, άλλους κοινωνικούς λογαριασμούς, την κατάστασή σας, το σχολείο και το βαθμό που θέλετε να μοιραστείτε με φίλους.

Συνομιλία: Προσκαλέστε φίλους να συνομιλήσουν μαζί σας. Στείλτε φωτογραφίες και βίντεο επιπλέον του κειμένου.

Ομάδες: Δημιουργήστε μια ομάδα με έως και 50 άλλους χρήστες. Τα μηνύματα θα εξαφανιστούν αργότερα όταν οι συζητήσεις πρέπει να παραμείνουν χαμηλές.

Ιστορίες: Δείτε τι κάνουν οι φίλοι τώρα, ελέγχοντας τις φωτογραφίες και τις ιστορίες τους. Παρόμοια με τις ιστορίες Snapchat, Instagram και Facebook, εξαφανίζονται μετά από μια σύντομη περίοδο.

Ανίχνευση στιγμιότυπου οθόνης: Υπάρχει μια δυνατότητα ανίχνευσης στιγμιότυπων οθόνης παρόμοια με τη λειτουργία Snapchat που αποστέλλει ειδοποιήσεις χρηστών εάν το άτομο με το οποίο κουβεντιάζετε αποσπάται ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματός τους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων: Ορίστε το προφίλ σας σε ιδιωτικό, ώστε μόνο οι φίλοι και οι συμμαθητές να μπορούν να βλέπουν τις ιστορίες και το προφίλ σας.

Χρησιμοποιώντας το AirChat για να κουβεντιάσει εκτός σύνδεσης

Η μεγάλη κλήρωση για αυτήν την εφαρμογή έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους χωρίς ένα σχέδιο δεδομένων και χωρίς σύνδεση Wi-Fi. Το AirChat είναι η τεχνολογία που κάνει αυτό δυνατό.

Για να γίνει αυτό, η εφαρμογή ενθαρρύνει τους χρήστες να μετατρέπουν ραδιόφωνα Bluetooth και Wi-Fi έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν με χαμηλή ενέργεια Bluetooth μέσω ενός δικτύου ματιών ή δρομολογητή που έχει ακτίνα 100 ποδιών. Μόλις οι χρήστες έχουν ρυθμίσει τις συσκευές τους για συνομιλία εκτός σύνδεσης και βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση μεταξύ τους, μπορούν αμέσως να αλληλοενημερώνονται χρησιμοποιώντας κείμενο και φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, οι έφηβοι που είναι αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο στο ίδιο κτίριο ή στο σχολείο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Jott για μηνύματα εκτός σύνδεσης. Όσο περισσότερες επαφές Jott έχει ένας χρήστης, τόσο πιο μακριά θα φθάσει. Και δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα iPad ή άλλη συσκευή tablet, δεν είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε ένα smartphone για να το χρησιμοποιήσετε.

Συνολικά, είναι πραγματικά η απόλυτη λύση για ενθουσιώδεις τεχνολόγους εφήβους που μόλις δεν είναι ακόμα αρκετά μεγάλοι για να πληρώσουν για τα δικά τους σχέδια. Το Jott είναι διαθέσιμο για λήψη δωρεάν για συσκευές iOS και Android.

Teen Τάσεις στο App Μηνύματα και γραπτών μηνυμάτων

Το Jott μπορεί να είναι το νέο hot app μεταξύ των εφήβων, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά ακόμα που λένε για το πώς επιλέγουν να αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία. Μια μελέτη του 2015 που δημοσιεύτηκε από την Pew Research αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες στατιστικές για το πώς οι Αμερικανοί έφηβοι ηλικίας 13 έως 17 αγκαλιάζουν την επικοινωνία στην εποχή του κινητού:

Οι έφηβοι σήμερα είναι πιο συνδεδεμένοι από ποτέ, και πιθανότατα θα εξακολουθήσουν να αποτελούν τη δημοφιλέστερη δημογραφική οδήγηση των προσεχών και επερχόμενων δημοφιλών εφαρμογών για πολλά χρόνια.