Θέματα Google Chrome: Πώς να τα αλλάξετε

Οδηγός βήμα προς βήμα για την εξατομίκευση του προγράμματος περιήγησης στο Chrome

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome σε λειτουργικά συστήματα Chrome OS, Linux, Mac OS X, macOS Sierra ή Windows.

Τα θέματα του Google Chrome μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τροποποιήσουν την εμφάνιση και την αίσθηση του προγράμματος περιήγησής σας, αλλάζοντας την εμφάνιση όλων από τη γραμμή κύλισης στο χρώμα φόντου των καρτελών σας. Το πρόγραμμα περιήγησης παρέχει μια πολύ απλή διεπαφή για τον εντοπισμό και την εγκατάσταση νέων θεμάτων. Αυτό το σεμινάριο εξηγεί τον τρόπο χρήσης αυτής της διασύνδεσης.

Πώς να βρείτε θέματα στο Chrome Settings

Πρώτον, θα πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί του κύριου μενού , που αντιπροσωπεύεται από τρεις κάθετα ευθυγραμμισμένες κουκίδες και βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  2. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Ρυθμίσεις . Οι Ρυθμίσεις του Chrome θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται σε μια νέα καρτέλα ή παράθυρο, ανάλογα με τη διαμόρφωσή σας.
  3. Στην ενότητα Εμφάνιση, μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα:
    • Κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά στο προεπιλεγμένο θέμα για να επιστρέψετε στο προεπιλεγμένο θέμα του Chrome.
    • Για να αποκτήσετε ένα νέο θέμα, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη θεμάτων .

Σχετικά με τα θέματα του Google Web Store

Το Chrome Web Store θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται σε μια νέα καρτέλα ή παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων διαθέσιμων για λήψη. Αναζητήσιμα, ταξινομημένα και ταξινομημένα ανά κατηγορία, κάθε θέμα συνοδεύεται από μια εικόνα προεπισκόπησης καθώς και από την τιμή (συνήθως δωρεάν) και την αξιολόγηση των χρηστών.

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των χρηστών που το έχουν κατεβάσει, καθώς και των αναφορών χρηστών που περιλαμβάνουν την αξιολόγηση, απλώς κάντε κλικ στο όνομα ή τη μικρογραφία του. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που θα επικαλύπτει το πρόγραμμα περιήγησης και θα περιέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το θέμα που επιλέξατε.

Διαδικασία εγκατάστασης του Chrome Theme

Κάντε κλικ στο κουμπί ADD TO CHROME , που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Εάν το θέμα που έχετε εγκαταστήσει δεν είναι δωρεάν, αυτό το κουμπί θα αντικατασταθεί με το κουμπί BUY FOR . Αφού κάνετε κλικ , το νέο σας θέμα θα πρέπει να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί σε δευτερόλεπτα.

Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται και θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη εμφάνιση του Chrome, επιστρέψτε στη διεπαφή ρυθμίσεων του Chrome και επιλέξτε το κουμπί Επαναφορά στο προεπιλεγμένο θέμα .