Μάθετε να κάνετε τη γραμμή αγαπημένων να εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft

Δείτε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες με μια ματιά στο Edge

Αν είστε χρήστης του Microsoft Edge που αποθηκεύει τους ιστότοπους που επισκέπτεστε συχνότερα τις Αγαπημένες , τότε πιθανότατα έχετε πρόσβαση στη διασύνδεση αυτή συχνά. Ένας τρόπος για να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση σε αυτές τις τοποθεσίες είναι μέσω της γραμμής Αγαπημένων.

Η γραμμή αγαπημένων στο Edge βρίσκεται κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων για γρήγορη πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους. Ωστόσο, είναι κρυφό από προεπιλογή. Πρέπει να το ορίσετε ώστε να είναι ορατό για να το χρησιμοποιήσετε.

Το Microsoft Edge είναι διαθέσιμο μόνο στους χρήστες Windows 10 . Όλες οι άλλες εκδόσεις των Windows χρησιμοποιούν τον Internet Explorer από προεπιλογή. Μπορεί επίσης να έχουν προγράμματα περιήγησης τρίτων που αποθηκεύουν αγαπημένα, όπως το Chrome , τον Firefox ή την Opera. Αυτά τα προγράμματα περιήγησης απαιτούν διαφορετικές οδηγίες για την εμφάνιση σελιδοδεικτών και αγαπημένων.

Τρόπος εμφάνισης της γραμμής αγαπημένων στην άκρη

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Μπορείτε να ανοίξετε την άκρη μέσω του παραθύρου διαλόγου Εκτέλεση με την εντολή microsoft-edge: // .
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί μενού Ρυθμίσεις και περισσότερο στην πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος. Το κουμπί αντιπροσωπεύεται από τρεις ευθυγραμμισμένες κουκίδες.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Στην ενότητα " Αγαπημένα ", μεταβείτε στην επιλογή Εμφάνιση της γραμμής αγαπημένων στη θέση " Ενεργοποίηση" . Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται το κείμενο των αγαπημένων στη γραμμή Αγαπημένων, η οποία μπορεί να χωρέσει επιπλέον χώρο και να φαίνεται γεμάτη, ενεργοποιήστε την επιλογή Εμφάνιση μόνο εικονιδίων στη γραμμή αγαπημένων .

Η γραμμή Αγαπημένων είναι πλέον ορατή στο άκρο ακριβώς κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων όπου εμφανίζονται ή εισάγονται οι διευθύνσεις URL .

Αν έχετε αγαπημένα και σελιδοδείκτες σε άλλα προγράμματα περιήγησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Microsoft Edge, μπορείτε να εισάγετε αγαπημένα και σελιδοδείκτες από άλλα προγράμματα περιήγησης στο Edge.