Οι οδηγίες Sims 2 Windowed Mode

Αλλάξτε τις ιδιότητες της συντόμευσης για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης

Το Sims 2 και τα πακέτα επέκτασης εκτελούνται κανονικά σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι όταν παίζετε το παιχνίδι, η οθόνη γεμίζει ολόκληρη την οθόνη, αποκρύπτοντας την επιφάνεια εργασίας και άλλα παράθυρα.

Ωστόσο, εάν δεν προτιμάτε να παίξετε το The Sims 2 σε λειτουργία πλήρους οθόνης, υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε το παιχνίδι να εμφανίζεται μέσα σε ένα παράθυρο και όχι σε ολόκληρη την οθόνη.

Αυτή η επιλογή "παραθύρου" αφήνει την επιφάνεια εργασίας και τα άλλα παράθυρά σας ορατή και ευκολότερη στην πρόσβαση και διατηρεί τη γραμμή εργασιών των Windows σε απόσταση μόλις ενός κλικ, όπου μπορείτε να μεταβείτε σε άλλα προγράμματα ή παιχνίδια, να δείτε το ρολόι κ.λπ.

Sims 2 Παράθυρο Κατάρτισης Tutorial

  1. Εντοπίστε τη συντόμευση που χρησιμοποιείτε για να ξεκινήσετε το The Sims 2. Είναι πολύ πιθανό στην επιφάνεια εργασίας σας όπου εμφανίζεται από προεπιλογή κατά την πρώτη εγκατάσταση του παιχνιδιού.
  2. Κάντε δεξί κλικ ή πατήστε παρατεταμένα τη συντόμευση και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού.
  3. Στην καρτέλα "Συντόμευση", δίπλα στο πεδίο "Στόχος:", πηγαίνετε στο τέλος της εντολής και τοποθετήστε ένα κενό που ακολουθείται από -window-w ).
  4. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί OK για αποθήκευση και έξοδο.

Ανοίξτε το The Sims 2 για να δοκιμάσετε τη νέα συντόμευση λειτουργίας παραθύρου. Εάν το The Sims 2 ανοίξει ξανά σε πλήρη οθόνη, επιστρέψτε στο Βήμα 3 και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα κενό διάστημα μετά το κανονικό κείμενο, πριν από την παύλα, αλλά ότι δεν υπάρχει κενό μεταξύ της παύλας και της λέξης "παράθυρο".

Συμβουλή: Λειτουργεί επίσης με πολλά άλλα παιχνίδια που εκτελούνται σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Για να ελέγξετε εάν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι υποστηρίζει λειτουργία παράθυρου, απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να δείτε αν λειτουργεί.

Επαναφορά στη λειτουργία πλήρους οθόνης

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να επιστρέψετε στην αναπαραγωγή του The Sims 2 σε λειτουργία πλήρους οθόνης, επαναλάβετε τα ίδια βήματα με αυτά που περιγράφονται παραπάνω, αλλά διαγράψτε το "-window" από την εντολή για να αναιρέσετε τη λειτουργία παραθύρου.