Αναθεώρηση διακομιστή Minecraft: RSMV.net

Ας μιλήσουμε για τον εξαιρετικά φοβερό server RSMV.net Minecraft!

Οι διακομιστές Minecraft μπορούν να είναι εξαιρετικά τακτοποιημένοι. Μερικοί από αυτούς τους διακομιστές προετοιμάζουν το δρόμο και δημιουργούν νέα πρότυπα για νέους διακομιστές που θα ακολουθήσουν. Κάθε μεγάλη φορά ξαφνικά ένας νέος διακομιστής παρατηρεί για τις ενδιαφέρουσες ιδιότητες που κατέχει. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε ένα διακομιστή που κερδίζει πολύ γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ των κανονικών παικτών και των YouTubers. Ας μιλήσουμε για το τι κάνει το διακομιστή Minecraft του RSMV.net τόσο μεγάλο.

Η κοινότητα

Κατά τη δημιουργία ενός διακομιστή Minecraft , ένα από τα πράγματα που θα θέλατε να εστιάσετε σε μεγάλο βαθμό είναι να βρείτε έναν τρόπο να δημιουργήσετε μια μεγάλη κοινότητα. Πολλοί διακομιστές τείνουν να αποκτούν πολύ τοξικές κοινότητες εξαιτίας της μη διαχείρισής τους από τους συντονιστές και τους διαχειριστές. Ο διακομιστής RSMV.net Minecraft έχει μία από τις ευγενέστερες κοινότητες που έχω βιώσει σε όλα μου τα χρόνια συχνοτήτων διακομιστών. Όταν συνδέεστε στον διακομιστή για πρώτη φορά, πιθανότατα θα συγκλονιστείτε με βάση το πόσο ευγενικοί είναι όλοι.

Σχεδόν σε όλους τους μεγάλους διακομιστές, σπάνια θα δείτε έναν συντονιστή στο διαδίκτυο. Όχι μόνο έχετε την τάση να βλέπετε τους συντονιστές στο διακομιστή RSMV.net, θα δείτε πολύ πιθανό τους ιδιοκτήτες. Όλα τα μέλη του προσωπικού του διακομιστή Minecraft θα βάζουν σχεδόν πάντα τα καλύτερα χαμόγελά τους όταν χαιρετίστηκαν από έναν παίκτη. Η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους συντονιστές και τους ιδιοκτήτες δημιουργεί μια υπέροχη ισορροπία μεταξύ των παικτών και του προσωπικού. Αντί για τους παίκτες που αισθάνονται ότι οι συντονιστές είναι κάτι που πρέπει να φοβηθούν και να είναι πολύ προσεκτικοί και προσεκτικοί γύρω από αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πιθανότατα θα θέλουν να μπουν στα shenanigans που απολαμβάνετε (υπό την προϋπόθεση ό, τι κάνετε είναι αποδεκτή συμπεριφορά).

YouTube

Η δημοτικότητα του RSMV.net μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό διαπιστευμένη στην επιρροή του κοινού των YouTubers. Με μια μεγάλη ποικιλία μίνι-παιχνιδιών που έπαιζαν, καταγράφηκαν και φώναζαν, οι YouTubers δίνουν στην RSMV.net μια υπέροχη φήμη στην κοινότητα μεταξύ των παικτών. Όταν ένα δημοφιλές YouTuber όπως το SkyDoesMinecraft καταγράφει ένα βίντεο στο διακομιστή Minecraft , αποκτά σχεδόν αμέσως τη δημοτικότητα και εμπνέει άλλους δημιουργούς περιεχομένου να κάνουν βίντεο με τις ίδιες γραμμές. Αυτά τα βίντεο είναι ουσιαστικά μια τέλεια μορφή διαφήμισης για το διακομιστή.

Όταν ένας θεατής βλέπει έναν από τους αγαπημένους του δημιουργούς περιεχομένου να διασκεδάζουν, θα προσπαθούν συχνά να μιμούνται το ίδιο συναίσθημα είτε μόνο του είτε με φίλους. Αυτά τα βίντεο που δημιουργούνται και μεταφορτώνονται παρέχουν επίσης μια οπτική αναπαράσταση του παιχνιδιού πριν από την αναπαραγωγή. Παρόλο που πολλοί παίκτες δεν μπορούν να πάρουν αμέσως την ιδέα ενός παιχνιδιού ενώ παίζουν για πρώτη φορά, παρακολουθώντας ένα βίντεο του YouTube συγκεκριμένα σε αυτό το μίνι παιχνίδι παίζει ρόλο ως οδηγό, προσφέροντας διορατικότητα σε νέους παίκτες που δεν έχουν βιώσει το παιχνίδι για τον εαυτό τους.

Σχεδόν κανένας διακομιστής Minecraft δεν έχει δώσει ποτέ πίσω στους παίκτες τους και εκείνους που ανεβάζουν βίντεο με βάση το περιεχόμενό τους, ωστόσο, το RSMV.net διαφέρει εδώ. Οι παίκτες που θέλουν να αναπτύξουν τα κανάλια τους στο YouTube μπορούν να αγοράσουν μια "ετικέτα YouTuber" που εμφανίζει άλλους παίκτες που δημιουργούν περιεχόμενο στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο . Όταν αγοράζετε την ετικέτα YouTuber, θα κερδίσετε επίσης ένα σημείο στην αίθουσα του YouTubers στην περιοχή ωοτοκίας. Το σημείο σας στο Hall of YouTubers θα περιλαμβάνει το εικονίδιο του καναλιού σας YouTube, ένα ετικέτα με δυνατότητα κλικ που συνδέει με το κανάλι σας στο YouTube και την αναγνώριση μεταξύ των παικτών. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν την ετικέτα για συνολικά $ 15 (USD). Όταν αγοράζετε την ετικέτα, βοηθάτε απευθείας τη διατήρηση του διακομιστή στο διαδίκτυο για να απολαύσετε παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Τα Μίνι-Παιχνίδια

Υπάρχουν πολλά μίνι παιχνίδια για να παίξετε και να απολαύσετε στο RSMV.net. Αυτά τα μίνι παιχνίδια και τα χαρακτηριστικά είναι οι καθοριστικές πτυχές του οπλοστασίου της RSMV.net στην ψυχαγωγία. Ο διακομιστής διαθέτει μίνι παιχνίδια και άλλα gamemodes όπως X-Run, Color Shuffle, Hyperdrive, Survival, Creative, Factions και πολλά άλλα! Κάθε μίνι-παιχνίδι έχει διάφορους χάρτες όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους. Εάν θέλετε μια γεμάτη δράση, σούπερ γρήγορη, αλλά παράλογα απογοητευτική (αλλά απολύτως υπέροχη όλη την ώρα) μίνι παιχνίδι για να παίξετε, το X-Run μπορεί να είναι το φλιτζάνι τσάι σας. Αν νομίζετε ότι θα προτιμούσατε να επιβιώσετε απλώς τη νύχτα αντί να παίζετε mini-games, η λειτουργία επιβίωσης ή οι Factions μπορεί να είναι επάνω στο δρομάκι σας.

Κάθε gamemode και μίνι-παιχνίδι δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να απολαύσουν τους εαυτούς τους με τους άλλους. Ορισμένα παιχνίδια απαιτούν τρελά ποσά δεξιοτήτων και πρακτικής, ενώ άλλα φυσικά θα έρθουν σε σας καθώς ο χρόνος εξελίσσεται. Ανεξάρτητα από αυτό, ο διακομιστής αυτός θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες προσπαθώντας να τελειοποιήσετε το σκάφος σας σε ό, τι αφορά τα πράγματα όπως το X-Run. Η πρακτική είναι τέλεια.

Το RSMV.net έρχεται πάντα με νέες ιδέες για μίνι-παιχνίδια και διάφορες άλλες μορφές ψυχαγωγίας στο διακομιστή. Αυτές οι ιδέες επεξεργάζονται και τελειοποιούνται όλη την ώρα πριν από την αρχική κυκλοφορία τους στο κοινό. Ενώ πολλοί εξυπηρετητές έχουν εξαιρετικά μεγάλους προϋπολογισμούς και βάσεις παικτών, το RSMV.net συνεργάζεται με αυτά που έχουν και θα διασφαλίσει ότι είναι της υψηλότερης ποιότητας, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Εάν ένα πρόβλημα με ένα από τα μίνι παιχνίδια ή τα χαρακτηριστικά του διακομιστή είναι buggy, θα βεβαιωθείτε πάντοτε ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί για καλύτερη αναπαραγωγή.

Ένα λόμπι δεν πρέπει να είναι αυτή η διασκέδαση

Πολλοί διακομιστές Minecraft είναι ενδιαφέροντες, αλλά γενικά, θέλετε να βγείτε από αυτούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στο επιθυμητό παιχνίδι σας. Στο RSMV.net, ωστόσο, το λόμπι είναι αρκετό για τους παίκτες να συνδέονται συχνά. Με πολλές περισπασμούς και εκτροπές γύρω από το λόμπι, είναι πολύ πιθανό να περάσετε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας εκεί.

Εάν είστε οπαδός του Pokémon και του YouTubers, υπάρχουν δύο διαφορετικές προκλήσεις στις οποίες αναζητάτε τα κεφάλια αυτών των χαρακτήρων και ανθρώπων. Σκεφτείτε αυτό ένα πολύ μεγάλο κυνήγι αυγών του Πάσχα. Θα ψάξετε ψηλά και χαμηλά σε όλο το λόμπι για να συλλέξετε όλα τα κεφάλια. Αφού βρείτε όλα τα Pokémon, θα λάβετε την ετικέτα "PokeMaster". Μόλις εντοπίσετε όλες τις κεφαλές του YouTuber, θα έχετε πρόσβαση στην ετικέτα "YT Fan". Αυτές οι δύο προσθήκες προσθέτουν μερικές αρκετά διασκεδαστικές έννοιες και πρέπει να σας περιπλέξουν για να εντοπίσετε όλους τους διάφορους χαρακτήρες.

Εάν το κυνήγι για τα κεφάλια δεν είναι το αγαπημένο πράγμα που έχετε να κάνετε, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνετε στο λόμπι. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα πρέπει να μπορείτε να πηδήξετε στο νερό της Minecraft ; Πιθανώς όχι. Στον εξυπηρετητή RSMV.net Minecraft , μπορείτε να κάνετε αυτό το πράγμα, το οποίο ίσως ποτέ δεν έχετε σκεφτεί ποτέ. Ενώ είναι απλά μια ανόητη ιδέα, το προσωπικό της RSMV.net δημιούργησε δύο μαθήματα parkour για το λόμπι τους, ένα από τα οποία χρησιμοποιεί αυτή την ιδέα. Η πρόκληση parkour με το νερό είναι πολύ πιο εύκολη από την παραδοσιακή στο διακομιστή . Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τα μαθήματα που τους δόθηκαν για να φτάσουν στην κορυφή ενός πολύ ψηλού δέντρου στο κέντρο του λόμπι. Η άνοδος στην κορυφή του δέντρου θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Hall of YouTubers είναι επίσης στο λόμπι και είναι ένα θαυμάσιο πράγμα που πρέπει να ρίξετε μια ματιά. Πολύ γνωστά και άγνωστα πρόσωπα γεμίζουν το μεγάλο δωμάτιο και αποτελούν μια πολύ καλή πηγή διαφήμισης για τα κανάλια του παίκτη. Το Hall of YouTubers σχεδιάζεται εξαιρετικά καλά και φέρνει την απόλαυση σε πολλούς παίκτες στο διακομιστή. Αυτή η αίθουσα δίνει τη δυνατότητα σε όσους υποστηρίζουν το διακομιστή από την άποψη της επίδειξης του καναλιού τους στο YouTube για τους πολλούς παίκτες που πηγαίνουν και ελέγχουν το μεγάλο δωμάτιο στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η αγάπη και η φροντίδα

Περισσότερη δουλειά από ό, τι θα μπορούσε να φανταστεί πηγαίνει σε αυτό το διακομιστή. Ημέρα κάθε μέρα, το προσωπικό αυτού του διακομιστή ρίχνει την καρδιά και την ψυχή τους σε μια υπέροχη εμπειρία για όσους θέλουν να απολαύσουν τη δημιουργία τους. Ο διακομιστής Minecraft του RSMV.net ανήκε από την ίδια την "Arizrain" του YouTube από την αρχή. Ο διακομιστής έχει περάσει από πολλές επαναλήψεις, μεγέθη και αλλαγές κατά τη διάρκεια των ετών. Αυτές οι αλλαγές έχουν δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για το διακομιστή να προσπαθήσει, γνωρίζοντας ότι μερικοί από αυτούς μπορεί να αποτύχουν, ενώ άλλοι μπορεί να πετύχουν. Το προσωπικό της RSMV.net θα συνεχίσει να αναλαμβάνει κινδύνους, έρχεται με νέες και πρωτότυπες ιδέες και θα συνεχίσει να κάνει την εμπειρία που δίνεται στους παίκτες στον server τους εξαιρετική.

Το Feel

Σε σύγκριση με τους περισσότερους διακομιστές Minecraft , το RSMV.net αισθάνεται πολύ χαλαρωτικό. Ενώ οι περισσότεροι διακομιστές ρίχνουν συνεχώς διαφημίσεις στο πρόσωπό σας για τα διάφορα πακέτα που μπορείτε να αγοράσετε, το RSMV.net κάνει πολύ σπάνια. Χωρίς μια αγορασμένη κατάταξη, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του διακομιστή, σε αντίθεση με τους περισσότερους διακομιστές. Όταν αγοράζετε μια τάξη, δίνετε στον server και αποκτάτε πρόσβαση σε διάφορα καλλυντικά και μερικά είδη.

Ενώ αυτός ο διακομιστής είναι μια επιχείρηση, αντιμετωπίζεται περισσότερο-έτσι σύμφωνα με τις γραμμές μιας κοινότητας που συγκροτεί μαζί για τον παράγοντα της απόλαυσης Minecraft . Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας εξυπηρετητής που να εξισορροπεί τα δύο με τρόπο που δεν διαταράσσει ή καταστρέφει τις ιδέες και τα ηθικά της κοινότητας στην οποία κατοικεί. Αν ζητούσατε από οποιονδήποτε παίκτη στο διακομιστή RSMV.net ποιος ήταν ο αγαπημένος του διακομιστής Minecraft , δεν θα είχα καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι θα έλεγε: «Το κοιτάς αυτό».

Συμπερασματικά

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τον διακομιστή RSMV.net Minecraft για εσάς, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διακομιστή μέσω της επιλογής για πολλούς παίκτες στην κύρια οθόνη του Minecraft . Εάν δεν ήταν προφανές, η διεύθυνση IP για σύνδεση με το διακομιστή είναι 'RSMV.net'. Ενώ μερικά παιχνίδια στο διακομιστή ίσως δεν σας ενδιαφέρουν, σίγουρα θα βρείτε κάτι που κάνει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για κάτι νέο.

Η κοινότητα του προσωπικού και των παικτών είναι εξαιρετικά ωραία και θα σας μεταφέρει με τη μέγιστη ευγένεια και σεβασμό. Η αφοσίωση που έχει το προσωπικό της RSMV.net για την παροχή στους παίκτες μιας θετικής εμπειρίας στο διακομιστή είναι εμπνευσμένη. Θα πλησιάζετε σχεδόν πάντα με ένα ευχάριστο vibe όταν εισέρχεστε στο διακομιστή, παρά ένα αρνητικό. Εάν δώσετε στον διακομιστή RSMV.net Minecraft μια ευκαιρία, σίγουρα δεν θα μετανιώσετε την απόφασή σας. Καλα να περνας!