Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τις πόλεις σας "SimCity 4"

Το σπάσιμο του σκληρού δίσκου και η τυχαία διαγραφή είναι συνηθισμένοι λόγοι για να χάσετε τα πολύτιμα αποθηκευμένα παιχνίδια μας. Οι συντριβές χτυπάνε πάντα όταν φτάσατε τελικά στο στόχο σας. Μόνο η τύχη μας, ε; Δεν είμαστε αβοήθητοι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας για τις πόλεις μας στο "SimCity 4" και να σώσουμε τον εαυτό μας από κάποια κακουχία.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πόλεων στο SimCity 4

  1. Επιλέξτε τη μέθοδο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, είτε πρόκειται για έναν άλλο σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σας είτε στο δίκτυο, στον αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο ή σε ένα CD.
  2. Ανοίξτε τον Windows Explorer .
  3. Ανοίξτε τα Έγγραφα μου .
  4. Περιηγηθείτε σε: \ SimCity 4 \ Regions \ (C: \ Documents and Settings \ USERNAME \ Τα έγγραφά μου \ SimCity 4 \ Regions \ είναι η διαδρομή πλήρους φακέλου με το όνομα χρήστη να είναι το όνομα του λογαριασμού σας στο Windows)
  5. Τα ονόματα των φακέλων θα είναι ο τίτλος της περιοχής σας. Αντιγράψτε τις περιοχές που θέλετε να αποθηκεύσετε στην εφεδρική σας πηγή (CD, εξωτερικός σκληρός δίσκος κ.λπ.)
  6. Θυμηθείτε να δημιουργείτε τακτικά τις πόλεις σας "SimCity 4". Όσο πιο συχνά παίζετε, τόσο περισσότερο θα θελήσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.