Προσιτό ασύρματο ποντίκι

Αφού ρίξουμε μια ματιά στα προσιτά ασύρματα πληκτρολόγια, ας στρέψουμε την προσοχή μας στα ασύρματα ποντίκια. Όπως και με τα πληκτρολόγια, υπάρχουν τόνοι ποντικιών υψηλής τιμής εκεί έξω που θα κάνουν σχεδόν τα πάντα εκτός από να σας κάνουν μια πίτσα.

01 από 05

Ασύρματο ποντίκι Logitech M325c

Logitech M325c. Η εικόνα προσφέρθηκε από τη Logitech

Αυτό το ποντίκι προστίθεται στον κατάλογο όχι μόνο λόγω των αξιολάτρευτων σχεδίων του, αλλά αυτά σίγουρα δεν βλάπτουν. Προσφέρεται σε εννέα διαφορετικά μοτίβα, το M325c είναι μια ντυμένη έκδοση του ασύρματου ποντικιού M325 της Logitech. Το ποντίκι διαθέτει μικρο-ακριβή κύλιση, προσαρμόσιμο τροχό κύλισης και μια σταθερή διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 μηνών σε μία μπαταρία AA.

Διαβάστε την αναθεώρηση για το M325 εδώ .

02 του 05

Το ποντίκι Bluetooth Designer της Microsoft

Το ποντίκι Bluetooth Designer της Microsoft. Εικόνα ευγενική προσφορά της Microsoft

Ένα νέο ποντίκι από τη Microsoft, ο σχεδιαστής έχει μια ενδιαφέρουσα κατασκευή. Είναι εξαιρετικά χαμηλού προφίλ, εμφανίζεται σχεδόν επίπεδη και χρησιμοποιεί το Bluetooth 4.0. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι δίκαιη - έξι μήνες - αλλά έρχεται με έναν δείκτη κατάστασης, οπότε δεν θα πρέπει να σας παρασυρθούμε.

03 του 05

Monoprice M24 ασύρματο ποντίκι

Monoprice M24. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Monoprice

Θα είναι δύσκολο να βρείτε τίποτα λιγότερο ακριβά από το M24 από τον κατασκευαστή έκπτωσης Monoprice. Όπως αναμενόταν, δεν υπάρχουν πολλά κουδούνια και σφυρίχτρα για αυτό το οπτικό ποντίκι τριών κουμπιών, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα νανο δέκτη 2.4GHz και η εταιρεία έχει θυμηθεί να συμπεριλάβει αυτό το σύμβολο παραλήπτη του δέκτη. Μια άλλη έκπτωση, χωρίς περιττές μάρκες περιφερειακών για να ρίξετε μια ματιά στο Amazon Basics line από την Amazon.com.

04 του 05

Logitech M320

Ασύρματο ποντίκι Logitech M320. Logitech

Το M320 έχει εξαιρετικά εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας: Η εταιρεία υπόσχεται δύο χρόνια χυμού σε μία μπαταρία AA. Παρόλο που δεν έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά από την κορυφή - χωρίς υπερ-γρήγορη κύλιση για παράδειγμα - είναι αρκετά άνετο για τους δεξιούς χρήστες. Αυτό το ποντίκι χρησιμοποιεί νανο-δέκτη και συνοδεύεται από το απαραίτητο σύμβολο παραλαβής του δέκτη.

Διαβάστε την κριτική εδώ.

05 του 05

Ποντίκι HP Touch to Pair

HP Touch to Pair. Η εικόνα προσφέρθηκε από την HP

Το ασύρματο ποντίκι HP Touch to Pair χρησιμοποιεί την τεχνολογία Near Field Communications (γνωστή και ως NFC) για να μπορείτε να συνδέσετε το ποντίκι απλά αγγίζοντας τη συσκευή συμβατή με NFC. Το NFC χρησιμοποιείται συνήθως με δισκία (αν και μερικοί υπολογιστές διαθέτουν την τεχνολογία). Το ποντίκι διαθέτει επίσης Bluetooth, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σχεδόν σε όλους τους υπολογιστές. Ένα ποντίκι με NFC είναι εξαιρετικά σπάνιο σε αυτό το σημείο, καθιστώντας αυτή μια από τις λίγες επιλογές εκεί έξω. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λέγεται ότι είναι εννέα μήνες - δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι μια διακοπή της συμφωνίας.