Αυτόματη πάπια επιστρέφει στη λίμνη επεξεργασίας

Τι είναι μια αυτόματη πάπια, και πώς το παίρνετε στο quack;

Αυτόματη πάπια είναι μια από τις εταιρείες που χρειάζεται λίγο εξηγεί. Ιδρύθηκε το 2001 από πατέρας και γιος duo, Harry και Wes Plate, το Automatic Duck εκπληρώνει την ανάγκη δημιουργώντας plug-ins λογισμικού που θα μπορούσαν να μεταφράσουν επεξεργασμένες ακολουθίες μεταξύ επεξεργασίας, γραφικών κίνησης και εφαρμογών ήχου. Η αρχική ανάγκη ήταν για τον συντάκτη Wes να είναι σε θέση να φέρει edited ακολουθίες σε After Effects για την εργασία μετά την παραγωγή.

Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχίας, ο Χάρις και ο Wes ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Adobe για να τους βοηθήσουν με τη δική τους λειτουργικότητα ανταλλαγής μεταξύ των εφαρμογών, τα προϊόντα της Automate Duck παραχωρήθηκαν δωρεάν και η εταιρεία δεν ήταν πια.

Λοιπόν, αυτό ήταν τότε, και αυτό είναι τώρα. Αυτόματη πάπια έχει ανέβει από τη λίμνη και είναι έτοιμη να quack.

Με την επιστροφή τους, οι ιδρυτές Wes και Harry Plate ανακοίνωσαν ότι επανεκκινούν το Automatic Duck μετά από τετραετή παύση και έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν και να πωλούν μια ολοκαίνουργια σειρά μεταφραστικών προϊόντων για το Final Cut Pro X και το Adobe After Effects CC.

Για να ξεκινήσει η θριαμβευτική επιστροφή τους στον κόσμο μετά την παραγωγή, η Automatic Duck δρομολογεί δύο προϊόντα. Αυτόματη αναπαραγωγή πολυμέσων πάπιας Ximport AE και αυτόματου πάπιου. Ενώ το Auto Duck Ximport AE είναι ένα προϊόν που δημιουργεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του Final Cut Pro X και του Adobe After Effects CC, το Automatic Duck Media Copy είναι μια νέα ενημέρωση του δημοφιλούς βοηθητικού προγράμματος για τη συλλογή και αντιγραφή αρχείων πολυμέσων αλληλουχίας, Cut Pro X XML αρχεία.

"Το Automatic Duck Ximport AE παρέχει μια άμεση πορεία στο After Effects CC, διευκολύνοντας τους κινηματογραφιστές και τους εκδότες να φέρνουν έργα σε ροές εργασίας με βίντεο που υποστηρίζονται από το Adobe Creative Cloud", δήλωσε η Susan Skidmore, επικεφαλής σχέσεων συνεργατών, Professional Video στο Adobe. "Η αυτόματη πάπια έχει περήφανο ιστορικό υποστήριξης των εργαλείων βίντεο της Adobe και τα καλωσορίζουμε πίσω στο κοπάδι".

Ενώ ανακοινώνουν όλα αυτά τα εκπληκτικά νέα, αφήνουν επίσης να γλιστρήσει ότι η Automatic Duck έχει συνεργαστεί με τα οπτικά εφέ και τον δημιουργό του κινηματογράφου, την Red Giant, για να πουλήσει και να πουλήσει και τα δύο νέα προϊόντα τους. Ενώ είναι γνωστός για τα δικά τους εντυπωσιακά οπτικά εφέ και τα κινηματογραφικά εργαλεία, η Red Giant δημιούργησε ένα μοναδικό μοντέλο προϊόντων μάρκετινγκ που αναπτύχθηκε από εικόνες της βιομηχανίας μετά την παραγωγή, όπως οι Peder Norrby (Trapcode) και Stu Maschwitz (Magic Bullet).

"Αυτόματη πάπια είναι ένα από τα εικονικά σήματα στη μετα-παραγωγή που έχει κάνει τεράστιο αντίκτυπο στο έργο πολλών καλλιτεχνών", δήλωσε ο Aharon Rabinowitz, επικεφαλής του Marketing του Red Giant. "Οι λύσεις ροής εργασίας τους βοήθησαν πολυάριθμους συντάκτες και σχεδιαστές γραφικών κινήσεων να λειτουργούν γρηγορότερα, ώστε να μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις δημιουργικές πτυχές των έργων τους. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Αυτόματη πάπια για να δημιουργήσουμε προϊόντα τα οποία είναι καλύτερα στην τάξη τους, αντιμετωπίζοντας τους καλλιτέχνες που πραγματικά χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά ».

Ακολουθεί μια ανασκόπηση των νέων χαρακτηριστικών του προϊόντος από την Αυτόματη πάπια ως εξής:

Τα προϊόντα Debut (Re) Debut Automat

Αυτόματη πάπια σηματοδοτεί την εκ νέου εισαγωγή της στην κοινότητα με δύο νέα προϊόντα? Αυτόματη αναπαραγωγή πολυμέσων πάπιας Ximport AE και αυτόματου πάπιου. Και τα δύο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση και θα υποστηρίζονται αποκλειστικά μέσω του Red Giant.

Αυτόματο πάπια Ximport AE

Το Automatic Duck Ximport AE δημιουργεί μια ισχυρή γέφυρα μεταξύ του Final Cut Pro X και του Adobe After Effects CC. Καθώς περισσότεροι επαγγελματίες πειραματίζονται και υιοθετούν το Final Cut Pro της Apple, η ανάγκη έχει αυξηθεί για μια ισχυρή μετάφραση στο After Effects CC. Το αυτόματο πάπια Ximport AE είναι μια προσθήκη After Effects που διαβάζει αρχεία XML από το FCPX 10.1.2 και αργότερα απευθείας στο After Effects CS6 και αργότερα.
Εκτός από την ανοικοδόμηση της χρονικής γραμμής και τη μετάφραση παραμέτρων όπως η θέση, η κλίμακα και η αδιαφάνεια, το Automatic Duck Ximport AE μπορεί επίσης να εφαρμόσει πολλά εφέ τρίτου μέρους που λειτουργούν και στις FCPX και στην After Effects CC. Ελέγξτε εδώ για μια πλήρη λίστα χαρακτηριστικών.

Το Automatic Duck Ximport AE διατίθεται αμέσως από την Red Giant και διατίθεται στην τιμή των 199 δολαρίων.
Αυτόματη αντιγραφή μέσου πάπιας

Αυτόματη αντιγραφή μέσων Duck είναι μια ενημέρωση στο δημοφιλές βοηθητικό πρόγραμμα που προσθέτει υποστήριξη για αρχεία XML FCPX. Αυτόματη αντιγραφή Media Duck διαβάζει τις εξαγωγές AAF ή OMF από τα συστήματα επεξεργασίας Avid, τα αρχεία XML από το Final Cut Pro 7 και τα προηγούμενα, ή τα αρχεία XML από το Final Cut Pro X 10.1.2 και αργότερα, και αναφέρει ποια αρχεία πολυμέσων αναφέρονται από την ακολουθία (ες) και αντιγράφει αυτά τα αρχεία πολυμέσων σε μια τοποθεσία που καθορίζει ο χρήστης.

Μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση να γνωρίζουμε ποια αρχεία πολυμέσων χρησιμοποιούνται από ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά το Αυτόματο Πάνελ Media Copy καθιστά εύκολη την αντιγραφή έργων από έναν υπολογιστή σε άλλο ή σε μέσα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για ένα έργο.

Αυτόματη αντιγραφή Media Duck είναι διαθέσιμη αμέσως από την Red Giant και διατίθεται σε $ 99.

Αυτόματη Κλασική πάπια

Η εταιρεία αναβιώνει επίσης τα κλασικά προϊόντα της, προσφέροντάς τα χωρίς κόστος για τους χρήστες. Για τους πελάτες που θέλουν να δείξουν την εκτίμησή τους, το Automatic Duck έχει προσθέσει ένα κουμπί "δωρεά" στον ιστότοπό του, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να συνεισφέρουν οποιοδήποτε ποσό επιλέγουν. Τα εισφερόμενα χρήματα θα διατεθούν για την υποστήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων της Duck. Τα αυτόματα διαθέσιμα κλασικά προϊόντα Duck περιλαμβάνουν το Pro Import FCP και το Pro Export FCP, το αρχικό λογισμικό μετάφρασης της εταιρείας για τους χρήστες Final Cut Pro 7. Διατίθεται επίσης το Pro Import AE, ένα πρόσθετο για την εισαγωγή αρχείων Avid AAF και FCP7 XML σε After Effects CS5.5 και παλαιότερα (το Pro Import After Effects είναι ενσωματωμένο στο AE CS6 και αργότερα).

Και τα τρία κλασικά προϊόντα της αυθεντικής πάπιας είναι διαθέσιμα άμεσα και χωρίς κόστος στην ιστοσελίδα του Automatic Duck.