Αδειάστε το φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο iCloud Mail για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο

Όταν ο αποθηκευτικός σας χώρος iCloud είναι χαμηλός

Ο δωρεάν λογαριασμός σας iCloud έρχεται με χωρητικότητα 5GB. Ωστόσο, ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται περισσότερο από τον λογαριασμό σας Mail. Είναι προσβάσιμο για χρήση με έγγραφα iCloud Drive, Σημειώσεις, Υπενθυμίσεις, Επαφές, Φωτογραφίες, Ημερολόγιο και διάφορες εφαρμογές, όπως Σελίδες, Αριθμοί και Keynote. Παρόλο που η Apple είναι στην ευχάριστη θέση να σας πουλήσει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο αν το θέλετε, ίσως προτιμάτε να μειώσετε τη χρήση σας σε λιγότερο από 5GB αφαιρώντας αρχεία που δεν χρειάζεστε πλέον από το iCloud.

Εάν το iCloud Mail υπονοεί ότι ο χώρος του δίσκου σας είναι χαμηλός ή εάν θέλετε απλά να απαλλαγείτε γρήγορα από τα διαγραμμένα μηνύματα, ήρθε η ώρα να αδειάσετε το φάκελο "Κάδος". Μπορείτε να ανοίξετε το φάκελο, να επισημάνετε όλα τα μηνύματα και να τα διαγράψετε, αλλά μπορείτε επίσης να αποφύγετε το άνοιγμα του φακέλου και να χρησιμοποιήσετε ένα στοιχείο μενού της γραμμής εργαλείων.

Αδειάστε γρήγορα τον κάδο απορριμμάτων στο iCloud Mail

Για να διαγράψετε οριστικά όλα τα μηνύματα στον φάκελο iCloud Mail Trash γρήγορα:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό iCloud στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αλληλογραφία για να ανοίξετε το iCloud Mail.
  3. Κάντε κλικ στο εργαλείο " Ενέργειες" στο κάτω μέρος της πλευρικής γραμμής της γραμμής iCloud Mail.
  4. Επιλέξτε Empty Trash (Αποθήκευση απορριμμάτων) από το μενού που εμφανίζεται.

Αν δεν αδειάσετε τον Κάδο απορριμμάτων, τα μηνύματα σε αυτό διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 ημέρες.

Διαγραφή μηνυμάτων αμέσως

Μπορείτε επίσης να κάνετε το iCloud Mail να διαγράφει αμέσως τα μηνύματα αντί να τα μετακινεί στο φάκελο "Κάδος". Για να γινει αυτο:

  1. Κάντε κλικ στο εργαλείο " Ενέργειες" στο κάτω μέρος της πλαϊνής γραμμής της γραμμής iCloud και επιλέξτε " Προτιμήσεις" .
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά .
  3. Στην ενότητα Γραμματοκιβώτιο, αφαιρέστε το σημάδι ελέγχου που βρίσκεται μπροστά από την επιλογή Μετακίνηση διαγραμμένων μηνυμάτων σε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση