Πώς να διαγράψετε ένα φάκελο αλληλογραφίας στο iCloud.com

Παραμείνετε παραγωγικοί διαγράφοντας τους μη χρησιμοποιημένους φακέλους αλληλογραφίας

Οι βασικοί λογαριασμοί της Apple iCloud είναι δωρεάν για χρήστες Mac και PC. Η υπηρεσία αποθήκευσης cloud παρέχει έναν βολικό τρόπο πρόσβασης σε έγγραφα, φωτογραφίες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορες συσκευές. Ένας νέος λογαριασμός iCloud έρχεται με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ icloud.com. Το μήνυμα που αποστέλλεται σε αυτήν τη διεύθυνση μπορεί να προβληθεί και να διαχειριστεί στην εφαρμογή web Mail στο iCloud.com.

Η συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα φάκελο στο iCloud Mail μπορεί να είναι βολικό για έργα ή διακοπές, αλλά τελικά δεν θα χρειαστεί να τα κρατάτε πια. Στο iCloud.com, η κατάργηση των φακέλων αλληλογραφίας και των μηνυμάτων τους είναι, ευτυχώς, μια γρήγορη διαδικασία.

Διαγράψτε ένα φάκελο αλληλογραφίας στο iCloud.com

Για να καταργήσετε ένα φάκελο από το iCloud Mail στο iCloud.com:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας iCloud και επιλέξτε το εικονίδιο Αλληλογραφία .
  2. Αναπτύξτε τη λίστα των φακέλων στον αριστερό πίνακα, κάνοντας κλικ στο σύμβολο συν στα δεξιά των φακέλων . Κάντε κλικ στο φάκελο που θέλετε να διαγράψετε στο iCloud Mail για να το ανοίξετε.
  3. Προβάλετε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μετακινήστε τα μηνύματα που θέλετε να διατηρήσετε σε διαφορετικό φάκελο ή στα εισερχόμενά σας.
  4. Βεβαιωθείτε ότι ο φάκελος δεν έχει υποφακέλους. Εάν ο φάκελος περιέχει έναν υποφάκελο, κάντε κλικ στο κουμπί > δίπλα στο όνομα του, για να αναπτύξετε τον υποφάκελο και πρώτα να διαγράψετε ή να μετακινήσετε τα περιεχόμενά του. Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε έναν υποφάκελο, σύρετε το φάκελο σε διαφορετικό γονικό φάκελο ή στο επάνω επίπεδο στη λίστα φακέλων.
  5. Κάντε κλικ στο όνομα φακέλου στη λίστα φακέλων.
  6. Κάντε κλικ στον κόκκινο κύκλο που εμφανίζεται στα αριστερά του ονόματος του φακέλου.
  7. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή κάνοντας κλικ στην επιλογή Διαγραφή στην αναδυόμενη οθόνη.

Σημειώστε ότι η διαγραφή του φακέλου διαγράφει επίσης αμέσως όλα τα μηνύματα σε αυτό. Δεν μετακινούνται στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων αλλά καθαρίζονται ταυτόχρονα.