Συνδέστε το IncrediMail στο Facebook για ενημερώσεις και κοινή χρήση

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ιδανικό για την κοινή χρήση ιστοριών και φωτογραφιών και συνδέσμων και ενημερωτικών δελτίων. Το Facebook μπορεί να είναι καλό και για να μοιραστείτε και για να λάβετε πράγματα που αξίζει να σταλεί.

Στο IncrediMail , μπορείτε να πάρετε και τα δύο: τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το λογαριασμό σας στο Facebook σε μία εφαρμογή, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση των ενημερώσεών σας στο Facebook δίπλα στο ταχυδρομείο σας και εύκολη κοινή χρήση συνδέσμων και φωτογραφιών από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με φίλους στο Facebook.

Συνδέστε το IncrediMail στο Facebook για ενημερώσεις και κοινή χρήση

Για να συνδέσετε το IncrediMail στο λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να μοιράζεστε συνδέσμους και φωτογραφίες καθώς και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε έναν ειδικό φάκελο:

Τώρα μπορείτε να βρείτε το newsfeed σας στο Facebook και τα άλμπουμ φωτογραφιών σας κάτω από το λογαριασμό Facebook στο φάκελο και τη λίστα λογαριασμών σας. Η κοινή χρήση φωτογραφιών και συνδέσεων μέσω Facebook είναι εύκολη, επίσης, από το IncrediMail.

(Ενημέρωση Οκτωβρίου 2012)