Προσομοιωτής πτήσης Google Earth

Δοκιμάστε το προσομοιωτή πτήσης Google

Το Google Earth 4.2 ήρθε με ένα ευχάριστο αυγό του Πάσχα: ένα κρυφό προσομοιωτή πτήσης. Θα μπορούσατε να πετάξετε το εικονικό αεροπλάνο σας από διάφορα αεροδρόμια ή να ξεκινήσετε με τη μέση από οποιοδήποτε σημείο. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ήταν τόσο δημοφιλές που ενσωματώθηκε ως συνήθης λειτουργία του Google Earth και του Google Earth Pro. Δεν είναι απαραίτητο ξεκλείδωμα.

Τα γραφικά είναι ρεαλιστικά και τα χειριστήρια είναι αρκετά ευαίσθητα ώστε να αισθάνονται ότι έχετε πολύ έλεγχο. Εάν σπαταλάτε το αεροπλάνο σας, το Google Earth σας ρωτά εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε έξοδο από το Flight Simulator ή να συνεχίσετε την πτήση σας.

Δείτε τις οδηγίες της Google για τη χρήση του εικονικού αεροπλάνου. Υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες αν χρησιμοποιείτε ένα joystick έναντι ποντικιού και πληκτρολογίου.

Πώς να αποκτήσετε το προσομοιωτή πτήσης Google Earth

  1. Με το Google Earth ανοικτό, μεταβείτε στο στοιχείο μενού Εργαλεία > Εισαγωγή προσομοιωτή πτήσης . Επίσης, οι συντομεύσεις πληκτρολογίου Ctrl + Alt + A (σε Windows) και Command + Option + A ( σε Mac) λειτουργούν επίσης.
  2. Επιλέξτε μεταξύ του επιπέδου F-16 και SR22. Και τα δύο είναι αρκετά απλό να πετάξουν όταν συνηθίσετε στα χειριστήρια, αλλά το SR22 συνιστάται για αρχάριους και το F-16 συνιστάται για έμπειρους πιλότους. Αν αποφασίσετε να αλλάξετε αεροπλάνα, πρέπει πρώτα να βγείτε από τον προσομοιωτή πτήσης.
  3. Επιλέξτε μια θέση εκκίνησης στην επόμενη ενότητα. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα από τα πολλά αεροδρόμια ή να επιλέξετε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως τον προσομοιωτή πτήσης, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε από πού τερματίσατε τελευταία μια περίοδο προσομοιωτή πτήσης.
  4. Εάν διαθέτετε ένα συμβατό χειριστήριο συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας, το Google Earth σάς επιτρέπει να επιλέξετε ενεργοποιημένο το Joystick και μπορείτε να ελέγξετε την πτήση σας χρησιμοποιώντας το joystick αντί του πληκτρολογίου ή του ποντικιού σας.
  5. Εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετήστε το δρομέα στο κέντρο της οθόνης και κάντε κλικ στο κουμπί του ποντικιού για να ρυθμίσετε τον ελεγκτή πτήσης σας.
  1. Μόλις επιλέξετε τις ρυθμίσεις σας, πατήστε το κουμπί Έναρξης πτήσης .

Χρησιμοποιώντας την οθόνη Heads-Up

Καθώς πετάτε, μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα στην οθόνη heads-up που εμφανίζεται στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε το για να δείτε την τρέχουσα ταχύτητά σας σε κόμβους, την κατεύθυνση του αεροσκάφους σας με κατεύθυνση, το ρυθμό ανόδου ή καθόδου σε πόδια ανά λεπτό και αρκετές άλλες ρυθμίσεις που σχετίζονται με το γκάζι, το πηδάλιο, το ελικόπτερο, τον ανελκυστήρα, το βήμα, το υψόμετρο, .

Πώς να βγείτε από τον προσομοιωτή πτήσης

Όταν ολοκληρώσετε την πτήση, μπορείτε να βγείτε από τον προσομοιωτή πτήσης με δύο τρόπους:

Για παλαιότερες εκδόσεις του Google Earth

Αυτά τα βήματα ισχύουν για το Google Earth 4.2. Το μενού δεν είναι το ίδιο όπως σε νεότερες εκδόσεις:

  1. Μεταβείτε στο πλαίσιο Fly to στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Πληκτρολογήστε Lilienthal για να ανοίξετε το Flight Simulator. Εάν κατευθύνεστε προς Lilienthal, Γερμανία, σημαίνει ότι έχετε ήδη ξεκινήσει το Flight Simulator. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να το ξεκινήσετε από το Εργαλεία > Εισαγωγή προσομοιωτή πτήσης .
  3. Επιλέξτε ένα αεροπλάνο και ένα αεροδρόμιο από τα αντίστοιχα drop-down μενού.
  4. Εκκινήστε τον προσομοιωτή πτήσης με το κουμπί Πτήση εκκίνησης .

Το Google Earth κατακτά το διάστημα

Αφού αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να πιέσετε το αεροπλάνο σας οπουδήποτε στον κόσμο, ίσως θελήσετε να καθίσετε και να απολαύσετε το πρόγραμμα εικονικών αστροναυτών Google Earth Pro και να επισκεφτείτε τον Άρη στο Google Earth . (Απαιτείται το Google Earth Pro 5 ή νεότερη έκδοση).