Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης σε δέκα εύκολα βήματα

Οδηγός βήμα προς βήμα για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για τις μηχανές αναζήτησης και τους ερευνητές!

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης - τι είναι αυτό; Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτή την ερώτηση:

Είστε ικανοποιημένοι με τον ιστότοπό σας;

Πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας αντλεί αρκετή επισκεψιμότητα, οι άνθρωποι παίρνουν αυτό που ήρθαν και δεν υπάρχει πραγματικά περιθώριο βελτίωσης;

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε πιθανότατα θα θελήσετε να σταματήσετε να διαβάζετε. Για τους υπόλοιπους, γνωρίζετε ότι υπάρχει πάντα κάτι που θα μπορούσε να τροποποιηθεί για αυξημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο, καλύτερη ικανοποίηση του πελάτη και υψηλότερη κατάταξη της μηχανής αναζήτησης. Πώς ακριβώς πηγαίνετε να το κάνετε αυτό; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα σε έναν καλά οργανωμένο ιστότοπο και θα δείτε ότι αυτοί οι στόχοι δεν είναι τόσο υψηλοί όσο νομίζετε.

Βήμα 1: Τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης;

Σε μια πολύ βασική διατύπωση, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO για σύντομο χρονικό διάστημα καθιστά ο ιστότοπός σας και τις μεμονωμένες σελίδες του ιστότοπου ορατοί και συναφείς με τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης.

Βήμα 2: Στόχος Μάρκετινγκ-Μήπως η στρατηγική μάρκετινγκ Διαδικτύου σας ταιριάζει με το Προοριζόμενο κοινό σας;

Η κατανόηση του κοινού σας αποτελεί τεράστιο μέρος μιας επιτυχημένης στρατηγικής βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Πρέπει να προσδιορίσετε ποιος θα είναι το μάρκετινγκ της περιοχής σας και να γράψετε το περιεχόμενό σας αναλόγως. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μη-brainer, αλλά αξίζει μια σοβαρή εμφάνιση.

Βήμα 3: Λέξεις-κλειδιά και φράσεις 101: Κάντε το site σας φιλικό προς την μηχανή αναζήτησης

Τι είναι οι λέξεις-κλειδιά και γιατί πρέπει να μάθετε γι 'αυτές; Οι λέξεις-κλειδιά είναι απλά στοχοθετημένες λέξεις που καθορίζουν την κατηγορία στην οποία θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας στις μηχανές αναζήτησης και στους καταλόγους, καθώς και οι λέξεις που εισέρχονται οι ερευνητές στις μηχανές αναζήτησης για να βρουν σχετικούς ιστότοπους. Εάν δεν κάνετε την εργασία σας και επιλέγετε στοχευμένες φράσεις κλειδιά, σας λείπει ένα σημαντικό μέρος της πιθανής κυκλοφορίας.

Βήμα 4: Συμπεριλαμβανομένων λέξεων-κλειδιών και φράσεων στο περιεχόμενο και τον πηγαίο κώδικα

Έχετε τον σκληρά κερδοφόρο κατάλογο των λέξεων-κλειδιών σας, τώρα θα πρέπει να τους τοποθετήσετε κάπου. Όσο περισσότερες θέσεις μπορείτε λογικά να θέσετε τις λέξεις-κλειδιά σας, τόσο πιο εύκολο θα βρείτε. Τούτου λεχθέντος, μην πηγαίνετε παξιμάδια και τα επικολλάτε σε κάθε γωνιά και κολόνα. Αυτό ονομάζεται "πλήρωση λέξεων-κλειδιών" και οι μηχανές αναζήτησης δεν φαίνονται ευγενικά σε αυτή την πρακτική (δείτε Τι είναι το Black Hat SEO; για περισσότερες πληροφορίες).

Βήμα 5: Πώς να γράψετε καλό περιεχόμενο

Το συναρπαστικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας είναι το βασικό κλειδί για τα καλά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Προφανώς, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες που ψάχνουν οι αράχνες μηχανών αναζήτησης κατά την ευρετηρίαση ενός ιστότοπου, αλλά το περιεχόμενο είναι το ζωτικό θεμέλιο πάνω στο οποίο κατασκευάζονται οι καλές βαθμολογίες.

Θα θέλατε να διαβάσετε τα πρώτα πέντε βήματα ; Προχωρήστε στην πρώτη σελίδα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης σε δέκα εύκολα βήματα.

Βήμα 6: Χρήση ετικετών τίτλου στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Παρόλο που η ετικέτα τίτλου είναι το είδος του κοκκινομάλλης θεαματικού τάγματος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, η έλλειψη φήμης του δεν το καθιστά λιγότερο σημαντικό. Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης ευρετηριάζουν τα περιεχόμενα της ετικέτας τίτλου και πραγματικά την καθιστούν έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στη διαδικασία κατάταξης. Έτσι, αν δεν έχετε μια βελτιστοποιημένη ετικέτα τίτλου, μπορεί να σας λείπει η βάρκα όσον αφορά τις βαθμολογίες.

Βήμα 7: Λέξεις-κλειδιά και περιγραφή Meta Tags

Αυτές οι δύο ετικέτες δεν είναι πολύ σημαντικές στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, αλλά κάθε μικρό κομμάτι μετράει. Κάντε τις ετικέτες σας Meta βελτιστοποιημένες και βοηθήστε τις μηχανές αναζήτησης να προβάλλουν καλύτερα τον ιστότοπό σας.

Βήμα 8: Δέκα συμβουλές για το σχεδιασμό ιστότοπων φιλικών προς τον μηχανισμό αναζήτησης

Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το σχεδιασμό του ιστότοπού σας για τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης, με το δωρεάν σχεδιασμό τοποθεσίας βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης βήμα προς βήμα. Και όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χορό τραγουδώντας γατάκια στην ιστοσελίδα σας (εκτός αν αυτό είναι που το site σας είναι περίπου).

Βήμα 9: Υποβολή ιστότοπου-Τα βασικά στοιχεία υποβολής του ιστότοπού σας

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν φτάσει τόσο καλά στην ευρετηρίαση ιστότοπων που δεν είναι πραγματικά απαραίτητο να περάσουν από το έπος της υποβολής τοποθεσίας - εκτός αν έχετε ένα ολοκαίνουργιο ιστότοπο, στον οποίο προτείνεται ιδιαίτερα να υποβάλετε σε έναν κατάλογο αναζήτησης.

Βήμα 10: Περιμένετε για τα αποτελέσματα

Έχετε κάνει τη δουλειά. τώρα πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε τη βελτίωση των αποτελεσμάτων κατάταξής σας; Η απάντηση είναι διαφορετική για κάθε τοποθεσία, ωστόσο, αν συνεχίσετε να συνδέεστε χρησιμοποιώντας τις προτάσεις σε αυτά τα δέκα βήματα και είστε υπομονετικοί, τελικά θα δείτε τα αποτελέσματα που ψάχνετε.

Και τώρα τι? Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για το Long Haul

Ένας καλά βελτιστοποιημένος ιστότοπος δεν παίρνει με αυτόν τον τρόπο μια μέρα στην άλλη. πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι ένας τόνος σκληρής δουλειάς, υπομονής και περισσότερης σκληρής δουλειάς. Χρησιμοποιήστε αυτές τις βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης σε δέκα εύκολα βήματα για να κάνετε το δικτυακό σας τόπο την απόλυτη καλύτερη τοποθεσία που μπορεί να είναι, και τελικά όλη η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει.