Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή Snapseed

Αν έχετε χώρο, κάντε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Snapseed αυτήν τη στιγμή

Είναι δωρεάν. Είναι πιο ισχυρό από το Instagram. Εάν έχετε χώρο στο smartphone ή το tablet σας, θα πρέπει να κάνετε λήψη του Snapseed αυτή τη στιγμή.

Το Snapseed ήταν μια εξαγορά της Google που αποσκοπούσε στην ενίσχυση της δυνατότητας φωτογραφίας της Google και τώρα είναι μια εφαρμογή Google με ισχυρά φίλτρα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone ή στο tablet σας. Κάποιοι βλέπουν το Snapseed ως απάντηση στο Instagram , αλλά πρόκειται να αποτελέσουν μέρος μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας από την Google για τη βελτίωση της επεξεργασίας φωτογραφιών και του λογισμικού κοινής χρήσης γενικότερα. Το Nik Software - η εταιρεία που αρχικά δημιούργησε το Snapseed - ανέπτυξε ευρύ φάσμα φίλτρων φωτογραφιών και προϊόντων plug-in, που ειδικεύονται σε φίλτρα υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR). Αυτή είναι μια μοντέρνα τεχνική φωτογραφιών που χρησιμοποιείται από πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους. Το HDR είναι διαθέσιμο ως ρύθμιση σε πολλά smartphones.

Τι είναι το Snapseed;

Το Snapseed είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για κινητές συσκευές Android και iOS.

Το snapseed περιγράφεται μερικές φορές ως ανταγωνιστής Instagram. Αυτό είναι λίγο αλήθεια, καθώς και οι δύο εφαρμογές σας επιτρέπουν να τραβήξετε φωτογραφίες από το τηλέφωνο ή το tablet σας, να εφαρμόσετε φίλτρα και να τα μοιραστείτε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Το Instagram είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε ένα σημείο, φιλτράρισμα και κοινή αίσθηση.

Το Snapseed είναι περισσότερο εργαλείο ενός καλλιτέχνη με προηγμένα χαρακτηριστικά. Είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να διαρκέσετε περισσότερο για να κάνετε κάτι πιο προηγμένο. Σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες Android δεν πρέπει ποτέ να ζηλεύουν ότι το iPhone του φίλου τους έχει καλύτερα φίλτρα Instagram.

Τι μπορείτε να κάνετε με Snapseed

Το Snapseed είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που προσφέρει φίλτρα για να αυξήσει ή να μειώσει τον κορεσμό στις εικόνες. Έχει μια βούρτσα επούλωσης, βινιέτα και φίλτρα λάμψης. Υπάρχουν επίσης δημιουργικές κορνίζες φωτογραφιών, υφές και εφέ grunge και φωτισμού. Μπορείτε να περιστρέψετε και να περικόψετε εικόνες, να διορθώσετε τις λοξές γραμμές με το φίλτρο Perspective και να προσαρμόσετε την ισορροπία λευκού των εικόνων σας. Χρησιμοποιήστε το φίλτρο Curves για να ασκήσετε ακριβή έλεγχο των επιπέδων φωτεινότητας.

Ούτε το Snapseed ούτε το Instagram είναι η έκδοση desktop του Photoshop. Αυτό που προσθέτει το Snapseed στο χαρτοφυλάκιο της Google είναι καλύτερη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας. Οι επεξεργασίες φωτογραφιών και τα φίλτρα Google+ είναι ωραία, αλλά είναι συνήθως κολλημένα στην επιφάνεια εργασίας σας, ενώ τα φίλτρα του Snapseed βρίσκονται στο smartphone σας όπου πήρατε πιθανώς την εικόνα και είναι πιο δυνατά.

Τεχνικές απαιτήσεις για το Snapseed

Η εφαρμογή Android είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Google Play:

Η εφαρμογή iOS είναι διαθέσιμη στο Apple App Store: