Πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς στα μηνύματα του Outlook.com

Κάντε το κείμενο μεγαλύτερο ή μικρότερο στα μηνύματα του Outlook.com που γράφετε

Θέλετε να συνθέσετε αλληλογραφία σε μεγαλύτερη γραμματοσειρά με το Outlook.com; Μπορεί να διευκολύνει την ανάγνωση αυτού που γράφετε καθώς συνθέτετε το μήνυμά σας. Ή, μπορεί να γράφετε σε έναν παραλήπτη που γνωρίζετε ότι προτιμά να διαβάσει μεγαλύτερο τύπο. Αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς για πιο κομψή εμφάνιση ή για να εκθέσετε ένα μπλοκ κειμένου. Εδώ είναι πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς για ένα μόνο μήνυμα ή να αλλάξετε το προεπιλεγμένο μέγεθος γραμματοσειράς σας για όλα τα μηνύματα που συνθέσατε.

Σημειώστε ότι αν στείλετε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα μεγέθη γραμματοσειρών από το Outlook.com, βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης το εκτιμά και είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή HTML. Εάν το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους εμφανίζει μόνο απλό κείμενο, το μέγεθος της γραμματοσειράς ενδέχεται να μην αλλάξει.

Αλλάξτε το μέγεθος γραμματοσειράς στα μηνύματα του Outlook.com

Ακολουθούν τα βήματα που αλλάζουν το μέγεθος της γραμματοσειράς για ολόκληρο το μήνυμα που συνθέτετε στο Outlook.com:

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς για μία ή περισσότερες λέξεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς για ολόκληρο το μήνυμα. Απλά επισημάνετε οποιαδήποτε λέξη, γράμμα ή παράγραφο και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς μόνο για αυτό. Αφού τον επισημάνετε (κάντε κλικ και μετακινήστε το δρομέα πάνω του ή κάντε διπλό κλικ σε μια λέξη), επιλέξτε το μέγεθος γραμματοσειράς (το A με την κηλίδα) από το αναδυόμενο μορφοποιημένο κείμενο που εμφανίζεται πάνω από τη λέξη. Αυτός είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τολμηρό, υπογραμμισμένο, πλάγια, επισημασμένο ή να αλλάξετε το χρώμα της γραμματοσειράς.

Αλλαγή του προεπιλεγμένου μεγέθους γραμματοσειράς για τα εξερχόμενα μηνύματα του Outlook.Com

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προεπιλεγμένο μέγεθος γραμματοσειράς για νέα μηνύματα στο Outlook.com. Ακολουθεί ο τρόπος αλλαγής για όλα τα εξερχόμενα μηνύματα.

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ) στην επάνω γραμμή πλοήγησης του Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Επιλογές από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Κάτω από τη λίστα επιλογών στο μενού της αριστερής πλευράς, ανατρέξτε στην ενότητα Διάταξη και κάντε κλικ στη μορφή μηνύματος .
  4. Στο παράθυρο Μορφή μηνύματος, κάντε κλικ στο πλαίσιο μεγέθους γραμματοσειράς (εμφανίζει αριθμό του τρέχοντος προεπιλεγμένου μεγέθους γραμματοσειράς, το οποίο είναι συνήθως 12).
  5. Επιλέξτε το μέγεθος γραμματοσειράς που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίστηκε. Θα δείτε ένα παράδειγμα που εμφανίζεται.
  6. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το πρόσωπο της γραμματοσειράς, το έντονο, το πλάγια και το χρώμα γραμματοσειράς, αν θέλετε.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Αλλαγή του μεγέθους γραμματοσειράς στα μηνύματα που λαμβάνετε

Δυστυχώς, το Outlook.com δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα το μέγεθος της γραμματοσειράς των μηνυμάτων που λαμβάνετε. Εάν πρέπει να αλλάξετε αυτήν την επιλογή, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ή τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν άλλους ιστότοπους και προγράμματα υπολογιστών.