Πώς να χρησιμοποιήσετε το Σημείωμα 8 του Galaxy 8 Ζεύγος εφαρμογών

Χρειάζεται να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα; Δείτε πώς.

Το Samsung Galaxy Note 8 είναι ένα από τα πιο hot νέα τηλέφωνα στην αγορά. Το αυξημένο μέγεθος του, σε συνδυασμό με νέες δυνατότητες όπως το App Pairing, το καθιστά ένα από τα κορυφαία εργαλεία στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Με το Samsung Galaxy Note 8, μπορείτε να δημιουργήσετε ζευγάρια εφαρμογών που ανοίγουν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη σας. Οι εφαρμογές θα ανοίγουν το ένα πάνω στο άλλο εάν το τηλέφωνο κρατιέται κάθετα ή δίπλα-δίπλα, αν το τηλέφωνο κρατιέται οριζόντια. Πριν μπορέσετε να συνδυάσετε δύο εφαρμογές, ωστόσο, πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την εφαρμογή Edge Edge στο τηλέφωνο. Για να ενεργοποιήσετε το Edge App:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Επιλέξτε Εμφάνιση
  3. Αγγίξτε την οθόνη Edge
  4. Εναλλαγή πινάκων άκρων στην επιλογή Ενεργοποίηση

Μόλις ενεργοποιήσετε το Apps Edge, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να συνδυάσετε εφαρμογές και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα πολλαπλών παραθύρων του Galaxy Note 8.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η αντιστοίχιση των εφαρμογών μπορεί να είναι λίγο προβληματική, ειδικά όταν δημιουργείτε πολλαπλά ζεύγη κάθε φορά. Εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά τη δημιουργία ζευγών εφαρμογών, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας όταν ολοκληρώσετε την πρόσβαση στα ολοκληρωμένα ζεύγη.

01 του 06

Ανοίξτε το Edge App

Ανοίξτε το Edge App μετακινώντας το πλαίσιο Edge προς τα αριστερά. Εάν μετακινηθείτε ξανά μια δεύτερη φορά, εμφανίζεται η ένδειξη "Άνθρωπος". Από προεπιλογή, αυτές είναι οι μόνες δύο δυνατότητες Edge που είναι ενεργοποιημένες, αλλά μπορείτε να τις αλλάξετε πατώντας το εικονίδιο Ρυθμίσεις και ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας οποιεσδήποτε λειτουργίες προτιμάτε. Οι διαθέσιμες δυνατότητες Edge περιλαμβάνουν:

02 του 06

Προσθέστε εφαρμογές στην άκρη σας

Όταν ανοίξετε το App Edge για πρώτη φορά, θα πρέπει να το συμπληρώσετε με εφαρμογές. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύμβολο + και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή στην οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση. Οι χρήστες συχνά επιλέγουν τις εφαρμογές στις οποίες έχουν πρόσβαση πιο συχνά.

03 του 06

Προσθέστε ένα ζεύγος εφαρμογών στο άκρο σας

Για να δημιουργήσετε ένα ζευγάρι εφαρμογών, ξεκινήστε με τον ίδιο τρόπο που θα προσθέσετε μια ενιαία εφαρμογή. Αρχικά, πατήστε το σύμβολο + για να προσθέσετε μια εφαρμογή. Στη συνέχεια, στην οθόνη που εμφανίζεται, πατήστε Δημιουργία ζεύγους εφαρμογών στην επάνω δεξιά γωνία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Εάν το Edge App σας είναι ήδη γεμάτο, δεν θα δείτε το σύμβολο + . Αντ 'αυτού, θα πρέπει να διαγράψετε μια εφαρμογή για να δημιουργήσετε χώρο για ένα άλλο. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στο πάνω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, μεταφέρετε την εφαρμογή στο δοχείο απορριμμάτων. Μην ανησυχείτε, εξακολουθεί να παρατίθεται σε όλες τις εφαρμογές, απλά δεν είναι πια συνδεδεμένο με το Edge App.

04 του 06

Δημιουργία ενός ζεύγους εφαρμογών

Εμφανίζεται η οθόνη Δημιουργία ζεύγους εφαρμογών . Επιλέξτε δύο εφαρμογές για αντιστοίχιση από τη λίστα των διαθέσιμων εφαρμογών. Μόλις αντιστοιχιστούν, οι δύο εφαρμογές θα ανοίξουν ταυτόχρονα όταν επιλέξετε το ζευγάρι από το Edge App. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Chrome και τα Έγγραφα ταυτόχρονα, μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο για να ανοίξετε μαζί για εξοικονόμηση χρόνου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ορισμένες εφαρμογές δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και δεν θα εμφανίζονται στη λίστα διαθέσιμων εφαρμογών για αντιστοίχιση. Εντούτοις, ενδέχεται να συναντήσετε περιστασιακά μια σφάλμα που προκύπτει όταν συνδυάζετε δύο διαθέσιμες εφαρμογές, αλλά λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθούν να ανοίξουν. Εάν συμβεί αυτό, οι εφαρμογές ενδέχεται να ανοίγουν μαζί, παρά το μήνυμα σφάλματος. Διαφορετικά, μπορείτε πάντα να ανοίξετε τις εφαρμογές και, στη συνέχεια, να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Recents στο κάτω αριστερό μέρος της συσκευής για να μεταβείτε εμπρός και πίσω μεταξύ των εφαρμογών. Αυτό λειτουργεί για εφαρμογές που δεν θα συνδυάζονται μαζί.

05 του 06

Προσαρμόστε τον τρόπο εμφάνισης του ζεύγους εφαρμογών σας

Οι εφαρμογές θα ανοίξουν με τη σειρά που τους έχετε επιλέξει. Έτσι, εάν επιλέξατε πρώτα το Chrome και έπειτα τα Έγγραφα, το Chrome θα είναι το επάνω (ή το αριστερό) παράθυρο της οθόνης σας και τα Έγγραφα θα είναι το κάτω (ή δεξί) παράθυρο. Για να το αλλάξετε, πατήστε Διακόπτης.

06 του 06

Ολοκλήρωση του ζεύγους εφαρμογών σας

Αφού επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να αντιστοιχίσετε, στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης εμφανίζεται η ένδειξη Τέλος . Πατήστε Τέλος για να ολοκληρώσετε την αντιστοίχιση και θα επιστρέψετε στη σελίδα ρυθμίσεων Edge εφαρμογών. Αν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον εφαρμογές ή ζεύγη εφαρμογών στο Edge σας από αυτήν την οθόνη.

Η πρόσβαση στο νέο σας ζεύγος εφαρμογών είναι εξίσου εύκολη με τη μετακίνηση του Edge σας προς τα αριστερά και αγγίζοντας το ζευγάρι που θέλετε να ανοίξετε.

Παραγωγικότητα σε ζευγάρια

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με τη δημιουργία των ζευγών εφαρμογών είναι ότι δεν έχουν ενεργοποιημένες όλες οι εφαρμογές. Θα περιοριστείτε σε εκείνες τις εφαρμογές που είναι ενεργοποιημένες, αλλά θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλά να διαλέξετε.