Υψηλή αναθεώρηση της ζάχαρης

Μια θαυμάσια Απομίμηση

Λένε ότι η απομίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας. Εάν αυτό είναι αλήθεια, το iOS darling Tiny Wings θα πρέπει να ξεπλυθεί αμέσως, καθώς το νέο παιδί στο μπλοκ Sugar High θέλει απελπισμένα να είναι αυτό το παιχνίδι όταν μεγαλώνει. Αλλά ελπίζουμε να παραμείνει ακριβώς όπως είναι: οικεία, προσβάσιμη και δύο φορές πιο αξιολάτρευτη.

Μπισκότο ο σκύλος είναι στη γλυκιά προκαλούμενη τρέλα που αναφέρεται στον τίτλο, ονειρεύεται ατελείωτες παρελάσεις σνακ, καραμέλες, φρούτα και κοκκινόπια άλλων γευστικών απολαύσεων. Το Sugar High εξερευνά αυτόν τον κόσμο των ονείρων του πεινασμένου μικρού σκύλου, καθώς κυνηγάει προς όλα τα επιδόρπια που θα μπορούσε ποτέ να θέλει.

Όπως τα Tiny Wings, το Sugar High είναι ένας ατελείωτος δρομέας και τα αρωματικά γλυκά που γεμίζουν σε όλο τον κόσμο των ονείρων του Biscuit λειτουργούν ως εμπόδια και συλλεκτικά για να σας δώσουν ένα τρέξιμο για τα χρήματά σας.

Αρκετοί τύποι φρούτων, όπως τα πορτοκάλια, λειτουργούν ως ράμπες που επιτρέπουν στο Biscuit να τους περιβάλει και να συλλέγει powerups. Άλλοι ενεργούν σαν τα μαξιλάρια εκτόξευσης για να στείλουν το μπισκότο που πετάει στον αέρα. Εξαρτάται από εσάς να κρατήσετε τα πεινασμένα νεογνά καταδύσεις κάτω από τις διαφάνειες και να διατηρήσετε μια κατάλληλη δυναμική για να αποφύγετε το φαύλο τέρας ρολογιών στην ουρά του. Ναι, ένα τέρας ρολογιών.

Σε αυτό, είναι εύκολο να δείτε πού το Sugar High γίνεται γρήγορα ένα διαφορετικό είδος τέρας. Βρίσκεστε συνεχώς το τέρας του ρολογιού (αντιμέτωπος με το χρόνο, κυριολεκτικά!) Και έτσι είναι δύσκολο να βρείτε την εμπειρία ZEN Tiny Wings που παραδόθηκε. Καθώς κρατάτε το Biscuit μακριά από τον φυλακτό του, αποκαλύπτετε μια συναρπαστική πρόκληση - μια ωραία αντιπαράθεση μεταξύ της κολλώδης γλυκιάς γης καραμέλας και της συναρπαστικής κούρσας ενάντια στο ρολόι. Είναι πάρα πολύ εύκολο να αναρροφούν και ειλικρινά, έτσι μας αρέσει.

Καθώς συλλέγετε γλυκά, απομακρύνετε τα τολμηρά κόλπα και χρησιμοποιείτε με ευκολία τις διαφάνειες και τα περιβάλλοντα, μπορείτε να μεγεθύνετε το δείκτη Sugar High, το οποίο στέλνει το μπισκότο σε μια φρενίτιδα που προκαλείται από ζάχαρη. Μόλις ενεργοποιηθεί, αυτός ο τρόπος λειτουργίας βλέπει το ασυγκίνητο μικρό σκυλί να χτυπά κάθε διαφάνεια με το θάρρος, ένα αστείο θέαμα που σας κρατά να σκοτώνετε για ένα άλλο μπόνους. Ακολουθεί τη διαχρονική παράδοση της αναβάθμισης του κανονικού παιχνιδιού και της ώθησης των παικτών με τον τρόπο που θα έπρεπε να γίνει οποιαδήποτε λειτουργία "ενεργοποίησης".

Δυστυχώς, σε ορισμένα σημεία, θα διαπιστώσετε ότι η "ομαλή ολίσθηση" των Tiny Wings αντικαθίσταται από μια πιο χαλαρή και πιο αργή διαδρομή στον κόσμο των κέικ και της καραμέλας, καθιστώντας δύσκολη την επίτευξη του υψηλού βαθμού των δικών σας φαντασιώσεων. Αυτό θα πρέπει να είναι μια εύκολη λύση, όμως, και θα ήταν καλό στους παίκτες εάν οι επόμενες ενημερώσεις αντιμετώπισαν το θέμα.

Η εξερεύνηση κάθε περιοχής σακχαρίνης είναι ένα επιδόρπιο από μόνο του. Τα χρώματα ποπ, και υπάρχουν τόσα πολλά καραμέλες και κέικ θα μπορούσε να προκαλέσει ένα διαβητικό κώμα. Τα μολυσματικά χαριτωμένα χτυπήματα σας συνοδεύουν εσάς και το μπισκότο, καθώς γλύφετε μέσα από τον νόστιμο κόσμο των ονείρων και η βελτίωση της βαθμολογίας σας είναι πάντα ένας λόγος για να επανεξετάσετε το υπερβολικό όνειρο του μπισκότου.

Η Sugar High δεν θα κερδίσει κανένα σημείο για την πρωτοτυπία, καθώς ο πυρήνας της είναι απόλυτα λαμβανόμενος από μια άλλη δημοφιλή έκδοση, αλλά παίρνει την ίδια φόρμουλα σε μια διαφορετική διαδρομή που ενισχύει τα πράγματα και δημιουργεί μια συναρπαστική συστροφή στα ειρηνικά Tiny Wings. Μπορεί να μην είναι η "εφαρμογή" για να αγοράσετε το είδος, αλλά είναι σίγουρα μια αποδεκτή προσθήκη στη συλλογή σας.