Τι είναι το Google Home; Και τι είναι το Max και το Mini;

Τι πρέπει να ξέρετε για το Google Home, το Google Home Max και το Google Mini Mini

Το Google Home είναι μια σειρά από "έξυπνα" ηχεία που τοποθετείτε γύρω από το σπίτι σας. Μπορούν να παίξουν μουσική, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και, με το σωστό πρόσθετο υλικό, να ελέγξουν τα μέρη του σπιτιού σας. Δουλεύουν χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης (AI), λογισμικού και υλικού .

Τα ηχεία έρχονται σε τρία μεγέθη, αλλά πρέπει να αγοράσετε μόνο ένα για να ξεκινήσετε.

Υπάρχουν τρία είδη προϊόντων Google στο σπίτι

Η σειρά προϊόντων Google Αρχική θα πρέπει πιθανότατα να ονομάζεται Google Home Trio επειδή υπάρχουν στην πραγματικότητα τρία έξυπνα ηχεία Google Home για να διαλέξετε: Google Home, Google Home Mini και Google Home Max. Και οι τρεις συσκευές μπορούν να συνεργαστούν και περιλαμβάνουν:

Αρχική σελίδα Google

Το αρχικό ηχείο, το Google Home, έρχεται σε λευκό, αλλά η σχάρα των ηχείων είναι αποσπώμενη με πολλά προαιρετικά χρώματα. Η μονάδα Google Home μετρά 5,62 ίντσες (Ύψος) x 3,79 ιντσών (Διάμετρος) και ζυγίζει 1,05 λίβρες.

Αρχική σελίδα Google Mini

Το εσωτερικό του Google Μίνι μοιάζει με ένα μικρό ιπτάμενο πιατάκι με κορυφαίο ύφασμα. Έρχεται σε λευκό, αλλά η κορυφή του υφάσματος είναι αποσπώμενη με προαιρετικά σχέδια χρωμάτων. Το Google Home Mini μετρά 1,65-ίντσες (Ύψος) x 3,86-ίντσες (Διάμετρος) και ζυγίζει μόνο περίπου 6 ουγκιές.

Ειδοποίηση καταναλωτών: Τα δείγματα πρώτης αναθεώρησης του Google Mini παρουσίασαν μια σφάλμα που του επέτρεπε να ακούει και να καταγράφει ιδιωτικές μετατροπές χωρίς τη γνώση του χρήστη. Ως αποτέλεσμα, η Google έχει εκδώσει μια ενημερωμένη έκδοση υλικολογισμικού για μονάδες που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και απενεργοποίησε τα κορυφαία κουμπιά ελέγχου του Google Mini, από όπου γεννήθηκε το πρόβλημα. Οι λειτουργίες φωνητικού ελέγχου μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Σύμφωνα με την Google, αυτό το ζήτημα επηρέασε μόνο τα δείγματα αναθεώρησης πριν από την πώληση, αλλά αν αγοράσετε ένα και είστε ύποπτα, επικοινωνήστε με την Αρχική υποστήριξη Google στο 1-855-971-9121 και θα είστε κατάλληλος για μια μονάδα αντικατάστασης.

Μέγ

Ο Max είναι ο μεγαλύτερος έξυπνος ομιλητής Google Home και παρέχει όλες τις λειτουργίες τόσο της αρχικής συσκευής Google όσο και της μονάδας Google Home Mini, αλλά έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν επίσης υψηλής ποιότητας μουσική εμπειρία ακρόασης.

Το Google Home Max έρχεται σε λευκό, αλλά η γκριλ ομιλητών είναι διαθέσιμη είτε Chalk και Charcol. Το Max είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τις μονάδες Google Home και Mini, μεγέθους 7,4 ιντσών (ύψος) x 13,2 ιντσών (πλάτος) και 6 ιντσών (βάθους). Το Max ζυγίζει 11,7 λίβρες.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα έξυπνα ηχεία του Google Home

Η κατώτατη γραμμή

Τα οικιακά έξυπνα ηχεία Google ενσωματώνουν πρακτικές λειτουργίες για ποικίλες δραστηριότητες ψυχαγωγίας και τρόπου ζωής. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία βοηθού Google Voice, προσφέρουν τη δυνατότητα να ακούτε μουσική, να έχετε πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να εκτελείτε πολλές προσωπικές και οικιακές εργασίες. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εκτελείτε οποιαδήποτε μονάδα Google Home είναι ένα smartphone ή tablet με την εγκατεστημένη εφαρμογή Google Home App.