Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ Instagram ως φωτογραφία του εξωφύλλου σας

Πόσο συχνά ενημερώνετε τη φωτογραφία του εξώφυλλου στο Facebook; Η απάντηση μάλλον δεν αρκεί. Ζήτησα από τον εμπειρογνώμονα μάρκετινγκ της Facebook, τον Mari Smith, μέσω της σελίδας του στο Facebook και είπε: "Αλλάζω τη δική μου μία φορά την εβδομάδα .... περιστρέφοντάς τα, εξαρτάται από εσάς, αλλά τουλάχιστον μία φορά το μήνα!"

Εάν έχετε δυσκολία να μάθετε πώς να ενημερώνετε τακτικά την φωτογραφία του εξώφυλλου στο Facebook , η απάντηση μπορεί να είναι το Instagram. Εάν είστε ενεργοί στο Instagram ή οι φίλοι σελίδων σας στο Facebook είναι ενεργοί στο Instagram, μπορείτε να μετατρέψετε τις καλύτερες εικόνες σε ένα όμορφο κολάζ και να το χρησιμοποιήσετε ως φωτογραφία του Cover Photo.

Τι είναι το Instagram και πώς χρησιμοποιείται;

Το Instagram είναι μια σχετικά νέα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλους. Πρόκειται για μια εφαρμογή διαθέσιμη για το iPhone ή το iPad και είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν λογαριασμούς, να κάνουν γρήγορες φωτογραφίες στα κινητά τους τηλέφωνα , να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα φίλτρα και εφέ και στη συνέχεια να τα δημοσιεύουν για προβολή από άλλους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν το Instagram με το Facebook, το Twitter και το Tumblr. Τα παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται με τη χρήση του Instagram :

Πώς να κάνω ένα κολάζ από το Instagram

Τα κολάζ Instagram μπορούν να γίνουν με το χέρι ή με τη βοήθεια μιας εφαρμογής ή ενός ιστότοπου. Τα παρακάτω είναι διαφορετικές επιλογές για τη δημιουργία ενός κολάζ χρησιμοποιώντας το Instagram.

Instacover: Το Instacover είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε γρήγορα και εύκολα ένα κολάζ των φωτογραφιών Instagram σας για να ξεδιπλώσετε τη σελίδα σας στο Facebook.

Pic Collage: Πρόκειται για μια εφαρμογή Smartphone που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών τους, τα άλμπουμ τους στο Facebook (και τα άλμπουμ των φίλων σας) ή να χρησιμοποιούν φωτογραφίες από τον ιστό για να δημιουργήσουν ένα κολάζ. Υπάρχουν επίσης πολλά διασκεδαστικά υπόβαθρα και αυτοκόλλητα για να διαλέξετε! Δεδομένου ότι θα χρησιμοποιούσαμε το Instagram, μπορούμε εύκολα να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες Instagram στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών μας.

Pic Stitch: Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή smartphone που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ακολουθία πριν και μετά, να συνδυάσουν εξαιρετικές φωτογραφίες ή να δημιουργήσουν μια φωτογραφική σειρά. Έχει 32 διαφορετικές διατάξεις και είναι εύκολο στη χρήση. Επειδή θα χρησιμοποιούσαμε τις φωτογραφίες Instagram, θα μπορούσαμε να τις αποθηκεύσουμε στο Smartphone ή στο Ipad για εύκολη πρόσβαση. Ακολουθεί ένα παράδειγμα της εφαρμογής μέσω του Smartphone ή του Ipad.

Posterfuse: Το Posterfuse είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στους χρήστες να ζωντανεύουν τις φωτογραφίες τους Instagram. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα είτε να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους Instagram σε αφίσα είτε σε κολάζ στο Facebook. Με την είσοδό σας στον ιστότοπο, θα σας ζητήσει τις πληροφορίες σύνδεσης του Instagram, για να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργήστε ένα κάλυμμα Facebook Instagram". Το υπόλοιπο είναι απλό και εύκολο. Μεταφέρετε και αποθέστε τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε το κολάζ της επιλογής σας και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης όταν περνάτε για να αποθηκεύσετε την ολοκαίνουργια φωτογραφία εξώφυλλου Facebook στην επιφάνεια εργασίας σας.

Photoshop: Το πλεονέκτημα για τη δημιουργία της φωτογραφίας κάλυψης Instagram για το Facebook χρησιμοποιώντας το Adobe Photoshop είναι ότι έχετε πλήρη έλεγχο των εικόνων, του μεγέθους και της σαφήνειας της φωτογραφίας. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε αυτό το είδος φωτογραφίας κάλυψης θα ήταν να κατεβάσετε πρώτα τις εικόνες από το Instagram στον υπολογιστή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, πρέπει να έχετε κατά νου τις διαστάσεις της φωτογραφικής κάλυψης Facebook, η οποία είναι 850 έως 315. Χρησιμοποιώντας αυτές τις διαστάσεις θα εξασφαλιστεί ότι η φωτογραφία είναι καθαρή και σαφής στην ανάλυση.

Ακολουθούν οι συνδέσεις με δύο διαφορετικά βίντεο του YouTube που σας καθοδηγούν στη διαδικασία:

http://youtu.be/DBiQdanJWh0 - Αυτό το βίντεο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προτύπων κολλάζ τους για να δημιουργήσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου της κολώνας στο Photoshop.

http://youtu.be/wDTMxXwDPbM - Αυτό το βίντεο είναι πολύ χρήσιμο για να εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε το Photoshop για να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο για να δημιουργήσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου για το Instagram, θα πρέπει να στείλετε email τις φωτογραφίες σας από το Instagram και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις διαστάσεις των pixel 850 κατά 315. Αυτές οι διαστάσεις είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μιας φωτογραφίας που καλύπτει σαφώς τη σελίδα σας στο Facebook.

Ποια επιλογή λειτουργεί καλύτερα;

Συνολικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για τη δημιουργία ενός κολάζ φωτογραφιών Instagram ως φωτογραφία εξώφυλλου για το Facebook. Για όσους από εσάς είστε έμπειροι χρήστες του Photoshop, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Αυτό συμβαίνει επειδή, αν και απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, παράγει την καθαρότερη εικόνα και την υψηλότερη ανάλυση. Για τους υπόλοιπους χρήστες του Photoshop, το Posterfuse προσφέρει την πιο εύκολη και υψηλής ποιότητας λύση στη δημιουργία ενός κολάζ Instagram. Είναι ήδη μορφοποιημένο στο μέγεθος της φωτογραφίας του καλύμματος και εισάγει γρήγορα και εύκολα τις φωτογραφίες Instagram σας.

Πρόσθετες αναφορές που δόθηκαν από την Katie Higginbotham.