Δώρα γραφείου και τεχνικά gadgets για κάθε προϋπολογισμό

Από Φτηνές σε Posh, βρείτε εργαλεία για συνεργάτες, υπαλλήλους, πελάτες ή τον εαυτό σας

Είστε ο ίδιος στην αγορά για μερικούς γραφείς gizmos, ή χρειάζεστε κάποια δώρα γραφείου για τους συναδέλφους, τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας;

Εδώ είναι μια συλλογή από γκαλερί δώρων για κάθε προϋπολογισμό.

Τα δώρα γραφείου ή τα gadgets τεχνολογίας μπορούν να προσθέσουν μια μικρή παραμόρφωση σε οποιοδήποτε γραφείο ή παραγωγικότητα ρουτίνας, οπότε αν ψάχνετε για μπιχλιμπίδια ή διασκέδαση μέσα σε αστεία, δείτε αυτό τον κατάλογο ιδεών. Τα ίδια τα δώρα δεν είναι θέμα διακοπών.

Πολλά από αυτά μπορούν να βρεθούν ή να δημιουργηθούν στο διαδίκτυο, κάνοντας τη ζωή σας απασχολημένη λίγο πιο εύκολη.

01 του 06

Κάντε τη λίστα σας, αλλά ελέγξτε δύο φορές

Οικονομικά προσιτά δώρα. (γ) Tim Robbins / Mint Images / Getty Images

Πρώτον, μάθετε σχετικά με τις πολιτικές δωρεάς της εταιρείας σας ή αξιολογείτε τι είδους δώρα είναι κατάλληλα με βάση τη σχέση σας με τους πελάτες.

Αυτό μπορεί να ακούγεται αρχαία, αλλά ίσως να εκπλαγείτε από τις κοινωνικές συμβάσεις σε άλλους κλάδους της δικής σας εταιρείας, για παράδειγμα. Επίσης, όταν πρόκειται να συνεργαστείτε με άλλους εκτός της εταιρείας σας, ίσως χρειαστεί να αποφύγετε την εμφάνιση δωροδοκίας ή άλλα νομικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, βουτήξτε στην αναζήτησή σας για το σωστό δώρο ελέγχοντας τις ακόλουθες κατηγορίες τιμών ...

02 του 06

Gadgets και δώρα γραφείου για $ 10 ή λιγότερα

Δώρα για το γραφείο για $ 10 ή λιγότερα. (γ) Steven Errico, Getty Images

Χρειάζεστε μια δέσμη δώρων; Οι κοινότητες των γραφείων μπορούν να γίνουν αρκετά μεγάλες για κάποιους από εμάς και αυτό μπορεί να κάνει το δώρο μια πρόκληση.

Είτε είστε επιβλέπων που θέλει να τιμήσει τους υπαλλήλους σας, ένας παρουσιαστής που θέλει να αφήσει ένα σημάδι για πιθανούς πελάτες, ή ένας κάτοικος που χρειάζεται γραφείο, να βρει ενδιαφέροντα gadgets που δεν θα σπάσουν την τράπεζα.

Μια σημείωση: Προσέξτε για έξοδα αποστολής με μεγαλύτερες παραγγελίες ή φροντίστε να ζητήσετε τις κατάλληλες εκπτώσεις για την αγορά κουκέτα, αν υπάρχει. Περισσότερο "

03 του 06

Gadgets και δώρα γραφείου για $ 25 USD ή λιγότερα

Γραφείο Δώρα κάτω από $ 25 USD. (γ) Steve Allen, Getty Images

Πολλές επαγγελματικές καταστάσεις απαιτούν ένα δώρο μεσαίας κατηγορίας γύρω από το σημείο τιμής των 25 δολαρίων ΗΠΑ. Εγώ

Σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από δώρα τεχνολογίας ή γραφείου με εξατομικευμένη αφή ή μεγάλη έκκληση, χωρίς να εκτείνεται ο προϋπολογισμός σας πολύ μακριά. Περισσότερο "

04 του 06

Gadgets και δώρα γραφείου για $ 50 USD ή λιγότερα

Δώρα γραφείου για $ 50 USD ή λιγότερα. (γ) Pando Hall, Getty Images

Εάν χρειάζεστε ένα γυαλισμένο δώρο που δείχνει κάποιον την εκτίμησή σας, ίσως ψάχνετε κάτι που προσεγγίζει το επίπεδο τιμολόγησης των 50 δολαρίων ΗΠΑ.

Αυτά τα δώρα τείνουν μακριά από το sillier επιλογές που οφείλονται σε αυτό το υψηλότερο σημείο τιμών.

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο δώρο ή νέο gadget. Περισσότερο "

05 του 06

Gadgets και δώρα γραφείου για $ 100 USD ή λιγότερα

Δώρα γραφείου για $ 100 USD ή λιγότερα. (γ) Δημιουργική καλλιέργεια, Getty Images

Για $ 100 USD, μπορείτε να πάρετε κάτι για να wow κάποιος στη λίστα γραφείων σας.

Ή, ίσως ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε τον εαυτό σας για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνατε!

Αυτά τα δώρα είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος για να πάτε για το πρόσωπο που έχετε κατά νου. Περισσότερο "

06 του 06

Μην ξεχάσετε την επιλογή κάρτας δώρων!

Κινητές εφαρμογές για παραγωγικότητα. (γ) Studio Yagi / Getty Images

Για να προσαρμόσετε πραγματικά πόσο θέλετε να περάσετε σε ένα δώρο γραφείου, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια κάρτα δώρων.

Μερικές εξαιρετικές επιλογές για ένα δώρο γραφείου περιλαμβάνουν καταστήματα λιανικής πώλησης ή ειδικών ειδών όπως το Best Buy, Audible, Amazon και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε τον παραπάνω σύνδεσμο για να δείτε μια γρήγορη εξάντληση των δημοφιλών καταστημάτων εφαρμογών, τα οποία είναι ένα μεγάλο δώρο αν γνωρίζετε ποιο λειτουργικό σύστημα είναι οι κινητές συσκευές του παραλήπτη.

Μπορείτε ακόμη να βρείτε τρόπους για την ψηφιακή εφαρμογή δώρων, χρησιμοποιώντας κάτι σαν Wrapp, το οποίο σας επιτρέπει να δώσετε σε άλλους, ενώ μπορείτε να κερδίσετε μερικά προωθητικά μπόνους για τον εαυτό σας.

Καθώς κάνετε τις τελικές αποφάσεις αγοράς σας, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε πάντα τη λεπτή εκτύπωση. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν παραδίδεται σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και αν θα χρεωθείτε π.χ. για ναυτιλία.

Καλά ψώνια! Περισσότερο "