Πώς να Tether ένα iPad σε ένα iPhone

Κάθε iPhone μπορεί να συνδεθεί στο Internet οπουδήποτε υπάρχει σήμα 3G ή 4G, αλλά οι περισσότεροι iPad χρειάζονται Wi-Fi για σύνδεση. Ορισμένα iPads έχουν 3G και 4G συνδεσιμότητα , αλλά αυτά κοστίζουν επιπλέον και δεν είναι οι πιο συνηθισμένες συσκευές. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες iPhone μπορούν συνήθως να φτάσουν σε απευθείας σύνδεση σε μέρη iPad χρήστες έχουν κολλήσει εκτός σύνδεσης.

Υπάρχει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες του iPad. Αν υπάρχει ένα iPhone κοντά, τα iPads μόνο Wi-Fi μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται πρόσδεση. Το Tethering , το οποίο η Apple έχει δώσει το όνομα Personal Hotspot στο iPhone, είναι ένα χαρακτηριστικό των smartphones που τους επιτρέπει να λειτουργούν σαν ένα hotspot Wi-Fi και να μοιράζονται τη σύνδεση κυψελοειδούς δικτύου τους με άλλες κοντινές συσκευές χρησιμοποιώντας Wi-Fi.

Με λίγες βρύσες σε κάθε συσκευή, το iPad σας μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε στο iPhone σας.

Απαιτήσεις για τη σύνδεση του iPhone και του iPad

  1. Ένα iPhone 3GS ή νεότερο, με λειτουργικό Wi-Fi και Bluetooth
  2. Ένα ασύρματο σχέδιο δεδομένων για το iPhone που περιλαμβάνει τη σύνδεση
  3. Οποιοδήποτε μοντέλο iPad, με λειτουργικό Wi-Fi

Πώς να Tether ένα iPad σε ένα iPhone

Για να μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του iPhone με οποιοδήποτε κοντινό iPad, ώστε να μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις τρεις παραπάνω απαιτήσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Στο iPhone, πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Προσωπικό Hotspot
  3. Μετακινήστε το ρυθμιστικό Personal Hotspot στο πράσινο / πράσινο
  4. Κρατήστε την οθόνη Personal Hotspot ανοιχτή στο iPhone. Θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi που αναγράφεται εκεί

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα στο iPad που θέλετε να προσδεθείτε στο iPhone:

  1. Ενεργοποιήστε το Wi-Fi, εάν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του Κέντρου Ελέγχου ή της εφαρμογής Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις
  3. Αγγίξτε το Wi-Fi
  4. Αναζητήστε το δίκτυο που δημιουργήθηκε από το iPhone. Θα είναι το όνομα του iPhone (για παράδειγμα, το προσωπικό μου Hotspot ονομάζεται iPhone του Sam Costello). Αγγίξτε το
  5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου Wi-Fi από την οθόνη Personal Hotspot του iPhone.

Όταν το iPad συνδεθεί με το iPhone, εμφανίζεται μπλε γραμμή στην κορυφή της οθόνης του iPhone. Αυτό υποδεικνύει ότι μια συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Personal Hotspot. Το iPad μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet μέσω του iPhone, εφόσον είναι ενεργοποιημένο το Personal Hotspot και το iPad βρίσκεται σε σειρά Wi-Fi του iPhone.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone όπως κανονικά, ακόμη και ενώ το iPad είναι προσδεμένο σε αυτό. Το Personal Hotspot δεν παρεμβαίνει σε αυτό. Η μόνη διαφορά που μπορεί να παρατηρήσετε είναι ότι η σύνδεση στο Internet του iPhone μπορεί να είναι λίγο πιο αργή από το κανονικό δεδομένου ότι μοιράζεται με το iPad.

Χρήση δεδομένων κατά την αποστολή

Οποιαδήποτε δεδομένα χρησιμοποιούνται από συσκευές που είναι προσδεδεμένες στο iPhone καταλογίζονται σε σχέση με το μηνιαίο σχέδιο δεδομένων του iPhone . Αν έχετε ένα σχέδιο που σας χρεώνει για υπερκάλυψη δεδομένων ή επιβραδύνει τις ταχύτητές σας αφού χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο ποσό, θα θέλετε να το γνωρίζετε αυτό. Συνήθως είναι προτιμότερο να επιτρέπεται η πρόσδεση άλλων συσκευών για περιορισμένες χρονικές περιόδους και για λειτουργίες σχετικά χαμηλής χρήσης δεδομένων. Για παράδειγμα, πιθανώς δεν θέλετε να αφήσετε ένα iPad συνδεδεμένο στην κυψελοειδή σύνδεση του iPhone σας να κατεβάσετε ένα παιχνίδι 4 GB που μετράει ενάντια στα δεδομένα σας.

Σύνδεση πολλών συσκευών

Πολλές συσκευές μπορούν να συνδεθούν σε ένα μόνο προσωπικό Hotspot του iPhone. Αυτά θα μπορούσαν να είναι άλλα iPads, iPod Touch, υπολογιστές ή άλλες συσκευές με Wi-Fi. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα για τη σύνδεση της συσκευής σε Wi-Fi, εισαγάγετε τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης του Hotspot του iPhone και θα έχετε όλοι σε απευθείας σύνδεση χωρίς καθυστέρηση.

Αποσύνδεση των Συσχετισμένων Συσκευών

Όταν τελειώσετε, απενεργοποιήστε το Personal Hotspot στο iPhone σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Προσωπικό Hotspot
  3. Μετακινήστε το ρυθμιστικό στο off / white.

Θα χρειαστεί να διατηρήσετε το Personal Hotspot εκτός όταν το χρησιμοποιείτε για να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας .

Αν και δεν απαιτείται, ο χρήστης του iPad θα πρέπει πιθανώς να απενεργοποιήσει το Wi-Fi για να εξοικονομήσει ενέργεια. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου και πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi (δεύτερο από τα αριστερά στην επάνω μπάρα), έτσι ώστε να μην τονίζεται.