Τι είναι το αρχείο FORGE;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία FORGE

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου FORGE είναι ένα αρχείο δεδομένων Assassin Creed Game Data που χρησιμοποιείται στο video game Creed Assassin's.

Το αρχείο FORGE είναι μια μορφή κοντέινερ που μπορεί να περιέχει ήχους, τρισδιάστατα μοντέλα, υφές και άλλα πράγματα που χρησιμοποιούνται από το παιχνίδι. Είναι συνήθως αρκετά μεγάλα σε μέγεθος, συνήθως πάνω από 200 MB.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο αφορά τη μορφή αρχείου FORGE και όχι το API modding Minecraft Forge.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο FORGE

Τα αρχεία FORGE παράγονται από το Assassin's Creed της Ubisoft και δεν προορίζονται να ανοίγονται χειροκίνητα από εσάς, αλλά χρησιμοποιούνται από το ίδιο το παιχνίδι. Μερικά αρχεία FORGE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τον Prince of Persia.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό, φορητό εργαλείο για τα Windows που ονομάζεται Maki και μπορεί να ανοίξει αρχεία FORGE. Θα πρέπει να είναι σε θέση να εξάγει ορισμένα ή όλα τα διαφορετικά στοιχεία που αποτελούν το αρχείο FORGE. Θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα όπως το 7-Zip για να ανοίξετε το αρχείο RAR που αποθηκεύεται στο Maki.

Συμβουλή: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ένα συγκεκριμένο αρχείο FORGE, είναι καλύτερο είτε να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι είτε, εάν είστε Steam, να επικυρώσετε τα αρχεία παιχνιδιών σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσετε το σπασμένο ή λείπει αρχείο .FORGE.

Αν και δεν έχω ένα αρχείο FORGE ο ίδιος για να το δοκιμάσω αυτό, είναι πιθανό να μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε έναν ελεύθερο αφαίρεσης αρχείων για να το ανοίξετε - τα αγαπημένα μου είναι 7-Zip και PeaZip. Ωστόσο, επειδή αυτά τα προγράμματα δεν αναγνωρίζουν τη μορφή FORGE από προεπιλογή, αντί να κάνουν διπλό κλικ στο αρχείο FORGE και να περιμένουν να ανοίξουν, θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε ένα από αυτά τα αρχεία εξαγωγής αρχείων και στη συνέχεια να αναζητήσετε το αρχείο FORGE από το πρόγραμμα.

Συμβουλή: Είναι πιθανό ότι το αρχείο FORGE που έχετε δεν έχει καμία σχέση με παιχνίδια βίντεο όπως το Assassin's Creed, αλλά αποθηκεύεται σε εντελώς διαφορετική μορφή. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή ελεύθερου κειμένου σε αυτές τις περιπτώσεις ώστε να μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα του αρχείου ως απλά κείμενο. Μπορείτε να βρείτε μερικές φορές μια λέξη ή δύο μέσα στο αρχείο κειμένου που εξηγεί σε ποια μορφή βρίσκεται ή ποιο πρόγραμμα το δημιούργησε.

Σε ένα είδος αντίθετης κατάστασης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε εγκαταστήσει περισσότερα από ένα προγράμματα που υποστηρίζουν αρχεία FORGE και το ένα είναι το προεπιλεγμένο ... αυτό που δεν θέλετε να είστε. Η αλλαγή του προγράμματος που είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα "ανοιχτό" για τα αρχεία που χρησιμοποιούν την επέκταση FORGE είναι αρκετά απλή. Για λεπτομερείς οδηγίες, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος αλλαγής σύνδεσης αρχείων στα Windows .

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο FORGE

Οι δημοφιλείς μορφές αρχείων μπορούν συνήθως να μετατραπούν σε άλλες μορφές χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων , αλλά δεν γνωρίζω τους ειδικούς μετατροπείς που προορίζονται ειδικά για τα αρχεία FORGE. Επιπλέον, η κατανόησή μου για αυτή τη μορφή είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει σε κανέναν άλλο εκτός από αυτόν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, επειδή κανένα άλλο πρόγραμμα δεν θα έχει καμία χρήση για αυτά τα αρχεία, αλλά το Creed Assassin's.

Ωστόσο, εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να μετατρέψει το αρχείο FORGE, είναι πιθανό το πρόγραμμα Maki που αναφέρθηκε παραπάνω. Διαφορετικά, το πρόγραμμα που ανοίγει ένα αρχείο είναι συνήθως ικανό να το αποθηκεύσει σε διαφορετική μορφή, αλλά δεν βλέπω ότι το παιχνίδι Creed Assassin'sself έχει αυτή τη δυνατότητα.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου FORGE και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.