Οι 8 φωτεινότεροι φακοί που αγοράζουν το 2018

Επειδή πρέπει πάντα να βλέπετε τη λαμπρή πλευρά

Δεν πρέπει να πω ότι όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα φακό, θα θέλετε προφανώς ένα σούπερ λαμπερό. Διότι δεν είναι ότι το όλο θέμα; Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους φωτεινότερους φακούς στην αγορά, οι οποίοι εγγυώνται ότι θα φωτίζουν τη νύχτα ή άλλες κοινές σκοτεινές περιοχές στις οποίες θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε (σπηλιές, σοφίτα του σπιτιού σας, το δάπεδο της θάλασσας κλπ.). Και αυτοί οι φακοί δεν θα σας δώσουν μόνο την δύναμη να περικόψετε το σκοτάδι, αλλά έχουν και μακρόχρονη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και έρχονται ακόμη και με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως μια εσωτερική μπαταρία για τη φόρτιση ενός smartphone ή άλλης συσκευής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τον καλύτερο λαμπερό φακό που θα λειτουργήσει για τις ανάγκες σας.

Φαίνεται σχεδόν παράνομο να ασκεί τόση δύναμη με το φακό Leegor, το οποίο είναι η φωτεινότερη επιλογή στη λίστα και παράγει ένα μαγευτικό 30.000 lumens. Τι είναι 30.000 lumens; Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα μαύρο δάσος? η ποσότητα του φωτισμού με αυτόν τον λαμπερό φακό είναι σαν να καλείτε ένα κομμάτι φως της ημέρας με ό, τι το επισημαίνετε.

Ο φακός Leegor διαθέτει αντιαλλεργικό, ανθεκτικό στις γρατζουνιές και κρουστικό από αλουμίνιο μεταλλικό σώμα που μετρά 11,22 x 2,12 x 1,02 ίντσες και ζυγίζει 14,1 ουγκιές. Ο εξαιρετικά φωτεινός φακός διαθέτει πέντε διαφορετικές λειτουργίες εναλλαγής για φωτισμό με υψηλή, μεσαία ρύθμιση, ρύθμιση χαμηλής εμβέλειας, στροβοσκόπιση και λειτουργία SOS. Μπορείτε να αναμένετε ότι η διάρκεια ζωής των LED θα διαρκέσει περίπου 100.000 ώρες, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε τις δικές σας μπαταρίες ιόντων λιθίου 3.7V 18650.

Ο συνολικός φωτεινότερος φακός στη λίστα είναι ο φακός Anker Super Bright λόγω των πολύ στρογγυλών χαρακτηριστικών του και της συνολικής ποιότητάς του. Ο ισχυρός φακός είναι ικανός να φτάνει να παράγει φως από πάνω από 1.000 πόδια (το μήκος των δύο ποδοσφαιρικών πεδίων), έχει ένα ισχυρό σώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο και μπορεί να χειριστεί ισχυρές βροχοπτώσεις με την κατηγορία IPX5.

Ο ανεμιστήρας Super Bright της Anker διαθέτει μέγιστο 900 φωτεινών λυχνιών LED που είναι πλήρως ζουμ με στενή και ευρεία δέσμη. Η διατήρηση του φωτός σε μια σταθερή ρύθμιση ακτίνας μέσης μπορεί να διαρκέσει έξι ώρες φωτισμού και μπορεί να φορτιστεί σε έξι ώρες με προσαρμογέα 1Α. Το συμπαγές σώμα του μετρά 1,57 x 6,22 x 1,57 ίντσες και είναι χτισμένο σκληρό για να χειριστεί τις θερμοκρασίες κατάψυξης έως και 14 βαθμούς Φαρενάιτ, καθιστώντας το κατάλληλο για κάθε τροχόσπιτο που αναζητά ένα αξιόπιστο φως για να αντέξει τα στοιχεία. Έρχεται με εγγύηση 18 μηνών.

Ο uvBeast Black Light UV Φακός είναι ο τύπος του φωτιστικού εξοπλισμού που επικεντρώνεται σε δύο πράγματα: τη βιομηχανική του χρήση για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές και την ικανότητα εντοπισμού "σκορπιών από 50 πόδια μακριά." Τι σημαίνει αυτό τελικά; φθορισμούς όπως κηλίδες, σφάλματα και άλλες λεπτές αποχρώσεις που δεν μπορείτε να παρατηρήσετε με άλλα ισχυρά φώτα.

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε από το uvBeast Black Light UV φακός είναι το ιδιόμορφο ευρύ γυαλιστερό του πρόσωπο με ένα λεπτό ανοδιωμένο αεροσκάφος, αντιολισθητικό σώμα αλουμινίου που είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στο νερό. Μέσα στο κεφάλι του υπάρχουν 100 φώτα LED που παράγουν μια συχνότητα υπεριωδών ακτίνων 385nm έως 395nm, η οποία μπορεί να ανυψωθεί σε μικρά αντικείμενα όπως ψείρες, ψύλλοι, υγρά και άλλες οχλήσεις που διαφορετικά θα βρείτε σε χαλιά, δάπεδα ή εσωτερικούς χώρους. Ο εύχρηστος φακός παίρνει έξι αλκαλικές μπαταρίες AA που θα σας δώσουν περίπου 16 ώρες ενέργειας.

Το επαναφορτιζόμενο CREE LED Spotlight της Usellar μπορεί να φορτιστεί μέσω USB και ακόμη και να διπλασιάζεται ως τράπεζα 400mAhpower για τις κινητές συσκευές σας. Ο αδιάβροχος φωτιστικός φακός IPX4 μπορεί να χειριστεί το πιτσίλισμα νερού, περιλαμβάνει έναν ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου και δίνει 360 μοίρες πλήρους φωτισμού που είναι ιδανικό για ταξίδια στρατοπέδευσης.

Μοναδικός στο σχεδιασμό του, το Usellar διαθέτει τέσσερα μπλε LED φώτα που σας υποδεικνύουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία κυμαίνεται από τρεις έως έξι ώρες, ανάλογα με το αν το βάλετε στο φανάρι ή το φως του προβολέα και επιλέγετε είτε τα 500 ή 1.000 επίπεδα ρυθμιζόμενων αυλών. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος από τους λαμπρότερους φανούς στη λίστα, βάρους 2,1 κιλών και μέτρησης 10,2 x 5,9 x 5 ίντσες.

Το LightsEtc A100 Tactical LED διαθέτει ένα εξαιρετικό στερεό μεταλλικό σώμα με ισχυρό εξαιρετικά λαμπερό λαμπτήρα Cree XML T6 LED που παράγει 800 φωτεινές φωτεινές φωτεινές συνθήκες και απόσταση δέσμης έως και 700 πόδια.

Το Tactical LED LightsEtc A100 μετρά 1,4 x 1,1 x 5,4 ίντσες, ζυγίζει 4,3 ουγκιές και είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου. Είναι ανθεκτικό στο νερό (βαθμολογία IPX6), αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκίαση. Στο λαιμό του φακού είναι μια ρυθμιζόμενη εστίαση, ώστε να μπορείτε να συγκεντρώσετε μια δέσμη φωτός στο περιβάλλον σας ή να του δώσετε μια ευρύτερη εξάπλωση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (δεν συμπεριλαμβάνεται) μπορεί να διαρκέσει περίπου τέσσερις έως έξι ώρες, ανάλογα με το ποια από τις πέντε λειτουργίες που έχετε τοποθετήσει.

Ο επαναφορτιζόμενος λαμπτήρας LED ROMER LED έχει αντοχή στο νερό IPX4, είναι ανθεκτική στη σκόνη και αντοχή στην κρούση (χάρη στο βελτιστοποιημένο κατασκευασμένο πλαστικό σώμα ABS με πλήρη σφραγισμένη κατασκευή).

Ο φακός διαθέτει δύο λειτουργίες φωτεινότητας: μια σούπερ φωτεινή ρύθμιση 9000 lumen που μπορεί να ρίξει το εύρος του στα 2.600 πόδια για αναζήτηση ή την χαμηλότερη επιλογή των 6000 lumens. Θα έχετε κατά μέσο όρο περίπου 10 ώρες στη λειτουργία σκληρού φωτισμού και 20 ώρες στη χαμηλή ρύθμιση του φωτός από την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία (με καλώδιο φόρτισης USB). Η μικρή λαβή του φακού στην κορυφή κάνει επίσης εύκολη και βολική τη μεταφορά και είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε αποστολή αποστολής κατασκήνωσης. Περιλαμβάνει εγγύηση ενός έτους.

Ο φακός BlueFire 1100 Lumen CREE XM-L2 Professional είναι ο καλύτερος αδιάβροχος φακός στη λίστα. Η βαθμολογία IPX8 της δίνει τη δυνατότητα να υποβρύχια στα 80 πόδια χωρίς προβλήματα.

Ο φακός κατασκευάζεται με κεφαλή κράματος αλουμινίου και το πλαστικό σώμα πλαστικού ABS φθορισμού πράσινου βάρους ζυγίζει 3,2 ουγκιές και έχει διάμετρο 5,7 x 1,4 x 1 ίντσες. Ιδανικό για δύτες, μπορεί να παράγει μια ακτίνα φωτός έως 165 πόδια με 1.100 φωτεινές λάμπες που λάμπει ακόμα και σε βαθιά νερά. Τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή τρεις μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται) και διαρκεί τρεις με τέσσερις ώρες ανάλογα με το ποια από τις τρεις λειτουργίες (υψηλή και χαμηλή φωτεινότητα και εφέ στροβοσκοπίου) που έχετε.

Ο J5 Tactical V1-Pro φακός μετρά 1,02 x 3,7 x 1,02 ίντσες και ζυγίζει 2,4 ουγγιές αλλά συσκευάζει μια γροθιά με 300 lumens που μπορεί να εκτείνεται πάνω από 600 πόδια. Λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ που δίνει τρεις έως εννέα ώρες χρήσης (ανάλογα με την μπαταρία σας) και διαθέτει τρεις ρυθμίσεις με υψηλή, χαμηλή και στροβοσκοπική επίδραση. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό αλουμινένιο σώμα που μπορεί να χειριστεί μια σταγόνα εννέα ποδιών και αντιστέκεται στη βροχή και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το J5 Tactical V1-Pro έρχεται με μια πλήρη εγγύηση ενός έτους και η εταιρεία θα αντικαταστήσει το φακό για σας αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με αυτό.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο καθημερινών προσφορών


Αποκάλυψη: Στο γραφείο μας, οι ειδικοί συγγραφείς μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν προσεγμένες και συντακτικά ανεξάρτητες κριτικές για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .