Εκτός από το Evernote με μια Εκπαιδευτική Έκπτωση Premium

Το σχολείο σας μπορεί να σας επιφυλάξει για ειδική ακαδημαϊκή έκπτωση σε λογαριασμό Evernote Business. Ακόμη και αν είστε ένας «μη παραδοσιακός» φοιτητής, το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα μπορεί να είναι επιλέξιμο. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά!

Συνήθως, ένας επαγγελματικός λογαριασμός που επικεντρώνεται στις ομάδες, το Evernote Business περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που βρίσκονται στη βαθμίδα τιμολόγησης Premium και προσφέρουν πρόσθετα εργαλεία για την ομάδα.

Αυτό κάνει μια συναρπαστική συμφωνία για να ελέγξετε εάν είστε φοιτητής, δάσκαλος, γονέας ή διαχειριστής.

01 από 04

Μια ακαδημαϊκή έκπτωση

γ) Ευγενική παραχώρηση της Evernote

Το Evernote Business μπορεί να είναι διαθέσιμο για τα ιδρύματα που είναι επιλέξιμα. Στο παρελθόν, οι εκπτώσεις αυτές ανήλθαν στο 75%.

Σχετικά με την Evernote Business σε σύγκριση με άλλα σχέδια

Το Evernote προσφέρει δωρεάν, Premium και Επιχειρηματικά σχέδια που προσφέρουν ποικίλη πρόσβαση στην εκδοχή της δημοφιλούς εφαρμογής σημειώσεων για επιτραπέζιες, κινητές και σε απευθείας σύνδεση εφαρμογές.

02 από 04

Πώς χορηγείται η έκπτωση

Αυτή η έκπτωση απαιτεί να πληρώσετε εσείς ή το σχολείο σας το πλήρες ποσό της πρώτης πληρωμής, με πίστωση που εφαρμόζεται αναδρομικά. Στη συνέχεια, οι λογαριασμοί θα χρεωθούν κατά 25% για όλες τις επόμενες πληρωμές χάρη στην έκπτωση 75%, για παράδειγμα.

03 του 04

Θέματα ιδιωτικού απορρήτου

Η Evernote έχει μια πολιτική σχετικά με τους ανηλίκους που θα πρέπει να συμφωνήσει το σχολείο. Βασικά, τα σχολεία είναι υπεύθυνα για τη διάχυση των προβλημάτων προστασίας της ιδιωτικής ζωής στους μαθητές τους.

Οι ιστότοποι Evernote που συνδέονται με αυτό το άρθρο θα σας συνδέσουν με αυτές τις πληροφορίες. Τα σχολεία αναλαμβάνουν επίσης την ευθύνη να διασφαλίζουν ότι οι χρήστες του προϊόντος βρίσκονται υπό την επίβλεψη κηδεμόνων, γονέων ή / και διευθυντών σχολείων.

Η Evernote μπορεί ακόμη να ζητήσει από τα σχολεία να τους παράσχουν έντυπα συγκατάθεσης, γι 'αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα θελήσετε να εξετάσετε, να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί για την οργάνωσή σας και, τελικά, για τους μαθητές σας και τους κηδεμόνες τους.

04 του 04

Επισκόπηση επιλεξιμότητας

Ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τον κύριο ιστότοπο της Evernote για πλήρεις όρους και λεπτομέρειες, ακολουθούν οι γενικές οδηγίες για την επιλεξιμότητα.

Πρέπει να αναζητήσετε αυτή την έκπτωση για τουλάχιστον 5 χρήστες.

Η Evernote ορίζει στον ιστότοπο που έχω συνδέσει ακριβώς παρακάτω:

"Τα κατάλληλα εκπαιδευτικά ιδρύματα ορίζονται ως δημόσιο ή ιδιωτικό Κ-12, επαγγελματικό σχολείο, σχολή αλληλογραφίας, σχολή θρησκευτικών σπουδών, κατώτερο κολλέγιο, κολλέγιο, πανεπιστήμιο ή επιστημονική ή τεχνική σχολή, σχολείο ή πανεπιστήμιο που χορηγείται αποκλειστικά για σκοπός της διδασκαλίας των εγγεγραμμένων φοιτητών και δεν συνδέεται με καμία ιδιωτική ή δημόσια επιχείρηση ή επιχειρηματική οντότητα.Τα σχολεία που χορηγούν διπλώματα πρέπει να απαιτούν όχι λιγότερο από το ισοδύναμο διετούς φοίτησης πλήρους φοίτησης · ​​τα σχολεία πρέπει να είναι διαπιστευμένα από έναν αναγνωρισμένο οργανισμό που αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο από τον Υπουργό Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών ή, στην περίπτωση δημόσιων ιδρυμάτων K-12, αναγνωρισμένο ή εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας του Κράτους στο οποίο βρίσκεται. "

Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να δώσετε το όνομα του σχολείου, τα στοιχεία επικοινωνίας, τον ιστότοπο του σχολείου και άλλα στοιχεία ή τεκμηρίωση.

Σημειώστε ότι μπορεί να σας ζητηθεί πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Evernote , για να υποβάλετε αίτηση για αυτή την έκπτωση.

Βρείτε ακριβείς απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών σχετικά με τους ανηλίκους και τον τρόπο με τον οποίο τα ιδρύματα πρέπει να αποκτήσουν γονικές άδειες για παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, επισκεπτόμενοι αυτό το site της Evernote for Schools, το οποίο μπορεί να σας κατευθύνει σε μια θέση Evernote for Business.