Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Emojis που χρησιμοποιούνται στα κοινωνικά μέσα;

Μάθετε ποια emojis χρησιμοποιούνται χρησιμοποιούνται περισσότερο

Το Emoji είναι πραγματικά μια γλώσσα όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλο που τα βλέπετε παντού στα μηνύματα κειμένου και στα κοινωνικά μέσα, τώρα μπορείτε να βρείτε παιχνίδια, εφαρμογές, κοινωνικά δίκτυα και βιβλία που βασίζονται εξ ολοκλήρου στην τάση emoji.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά emojis για να βοηθήσουν να γευτούν τα ήπια μηνύματα σας, αλλά πραγματικά μόνο μια χούφτα ευνοούνται από τις μάζες, μεταξύ των υπόλοιπων. Μπορείτε να μαντέψετε ποιες είναι αυτές;

Τα πιο δημοφιλή Emoji που χρησιμοποιούνται στο Twitter (σε πραγματικό χρόνο)

Για να δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς, τουλάχιστον στο Twitter, μπορείτε να δείτε το EmojiTracker - ένα εργαλείο που παρακολουθεί τη χρήση του emoji σε όλο το Twitter σε πραγματικό χρόνο. Ενώ η ακριβής κατάταξη μπορεί να μετατοπιστεί γύρω από κάθε τόσο συχνά, τα πιο δημοφιλή emojis αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν:

  1. Το πρόσωπο με δάκρυα χαράς
  2. Η βαριά μαύρη καρδιά (κόκκινη καρδιά)
  3. Το χαμογελαστό πρόσωπο με καρδιακά μάτια
  4. Το μαύρο κοστούμι της καρδιάς
  5. Το χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια
  6. Το μαύρο σύμβολο ανακύκλωσης
  7. Το ασυμβίβαστο πρόσωπο
  8. Οι δύο καρδιές
  9. Το πρόσωπο που ρίχνει ένα φιλί
  10. Το κουρασμένο πρόσωπο

Οποιαδήποτε από τις κόκκινες / ροζ καρδιές, το πρόσωπο με δάκρυα χαράς και το χαμογελαστό πρόσωπο με καρδιακά σκιά σχεδόν πάντα κυριαρχούν στα κορυφαία σημεία. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, ειδικά καθώς πρόσθετα emoji εισάγονται και αγκαλιάζονται από περισσότερες πλατφόρμες γύρω από τον ιστό.

Πηγαίνετε μπροστά και ελέγξτε πού βρίσκονται αυτές οι βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, επισκεπτόμενοι τον εαυτό σας EmojiTracker. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο ιχνηλάτης δεν περιλαμβάνει όλα τα emojis που χρησιμοποιούνται σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, σε μηνύματα κειμένου και σε άλλα μέρη του ιστού εκτός από το Twitter.

Τα πιο δημοφιλή Emoji στο Facebook (2017)

Τον Ιούλιο του 2017, ο Mark Zuckerberg δημοσίευσε ένα infographic στο Facebook που έδειξε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις emoji στον γίγαντα των κοινωνικών δικτύων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Emoji. Σύμφωνα με το infographic, τα πιο δημοφιλή emojis στο Facebook είναι:

  1. Το χαμογελαστό πρόσωπο με ανοικτό στόμα και χαμογελαστά μάτια
  2. Το δυνατά κλάμα πρόσωπο
  3. Το χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια
  4. Το πρόσωπο που κάνει το μάτι
  5. Η βαριά μαύρη καρδιά (κόκκινη καρδιά)
  6. Το χαμόγελο πρόσωπο
  7. Το τροχαίο στο δάπεδο γέλιο πρόσωπο
  8. Το πρόσωπο που ρίχνει ένα φιλί
  9. Το χαμογελαστό πρόσωπο με καρδιακά μάτια
  10. Το πρόσωπο με δάκρυα χαράς

Ενδιαφέρουσα πώς το νούμερο ένα του Twitter το πιο χρησιμοποιημένο emoji είναι στην πραγματικότητα το 10ο πιο δημοφιλή emoji του Facebook, δεν νομίζετε;

Τα πιο δημοφιλή Emoji σε Instagram (2016)

Το Instagram είναι ένα από τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα εκεί έξω που ήταν πάντα ένα κινητό-πρώτο κοινωνικό δίκτυο, οπότε δεν είναι περίεργο ότι οι χρήστες του αγαπούν emojis. Χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέχθηκαν το 2016, η Instagram διαπίστωσε ότι αυτά ήταν τα πιο δημοφιλή emojis που χρησιμοποιήθηκαν στην πλατφόρμα:

  1. Η βαριά μαύρη καρδιά (κόκκινη καρδιά)
  2. Το χαμογελαστό πρόσωπο με καρδιακά μάτια
  3. Το πρόσωπο με δάκρυα χαράς
  4. Το πρόσωπο που ρίχνει ένα φιλί
  5. Οι δύο καρδιές
  6. Το χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια
  7. Η ένδειξη χειρός OK
  8. Το χέρι νίκης
  9. Η σφαίρα των κομητειών
  10. Η μπλε καρδιά

Τα πιο δημοφιλή Emoji ανά χώρα (2015)

Μια ελαφρώς μεγαλύτερη μελέτη από το SwiftKey αποκάλυψε άλλους τρόπους με τους οποίους έχουμε την τάση να χρησιμοποιούμε emoji. Χρησιμοποιώντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο κομμάτια δεδομένων σε διάφορες κατηγορίες, αποκαλύφθηκαν μερικά από τα πιο δημοφιλή emoji που χρησιμοποιήθηκαν σε συγκεκριμένες χώρες.

Το ευτυχισμένο πρόσωπο emoji αντιπροσωπεύει περίπου το 44 τοις εκατό όλων που χρησιμοποιούνται, ακολουθούμενο από θλιβερή πρόσωπα στο 14 τοις εκατό, καρδιές στο 13 τοις εκατό, χειρονομίες στο 5 τοις εκατό, και τα υπόλοιπα σε πολύ μικρά ποσοστά. Το γαλλικό συνέβη ως η μόνη γλώσσα όπου η κορυφαία emoji ήταν μια καρδιά και όχι ένα χαμόγελο πρόσωπο.