Πώς να αντιγράψετε ένα πρότυπο σχεδίασης PowerPoint σε άλλη παρουσίαση

Οδηγίες για το PowerPoint 2016, 2013, 2010 και 2007

Θέλετε να δημιουργήσετε μια παρουσίαση σε μια βιασύνη χρησιμοποιώντας το συνδυασμό χρωμάτων και τη μορφοποίηση μιας άλλης παρουσίασης, όπως το δικό σας πρότυπο σχεδίασης, το οποίο θα συνοδεύεται από χρώματα εταιρειών και λογότυπο.

Εάν διαθέτετε μια υπάρχουσα παρουσίαση PowerPoint που χρησιμοποιεί το πρότυπο σχεδίασης που θέλετε, είναι μια απλή διαδικασία να αντιγράψετε τον κύριο σχεδιασμό των διαφανειών, συμπληρωμένο με γραμματοσειρές, χρώματα και γραφικά, σε μια νέα παρουσίαση.

Κάνοντας αυτό περιλαμβάνει την ανοικτή και τα δύο αρχεία PowerPoint και στη συνέχεια να κάνετε ένα απλό αντίγραφο / επικόλληση μεταξύ τους.

01 από 02

Πώς να αντιγράψετε ένα Master Slide στο PowerPoint 2016 και το 2013

  1. Ανοίξτε την καρτέλα Προβολή της παρουσίασης που περιέχει το κύριο διαφάνειας από την οποία θέλετε να αντιγράψετε και επιλέξτε Master Slide από την περιοχή Master Views .
  2. Στο παράθυρο μικρογραφιών διαφάνειας στην αριστερή πλευρά της οθόνης, κάντε δεξί κλικ (ή πατήστε και κρατήστε πατημένο) την κεντρική σελίδα διαφάνειας και επιλέξτε Αντιγραφή .

    Σημείωση: Από το αριστερό τμήμα του παραθύρου, η κύρια διαφάνεια είναι η μεγαλύτερη εικόνα μικρογραφίας - ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε στην κορυφή για να την δείτε. Ορισμένες παρουσιάσεις περιέχουν περισσότερες από μία κύριες διαφάνειες.
  3. Στην καρτέλα Προβολή ( View ), επιλέξτε Αλλαγή των Windows και επιλέξτε τη νέα παρουσίαση που θέλετε να επικολλήσετε στην κεντρική σελίδα διαφάνειας.

    Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε την άλλη παρουσίαση του PowerPoint από αυτό το αναπτυσσόμενο μενού, αυτό σημαίνει ότι το άλλο αρχείο δεν είναι ανοιχτό. Ανοίξτε το τώρα και στη συνέχεια επιστρέψτε σε αυτό το βήμα για να το επιλέξετε από τη λίστα.
  4. Στην καρτέλα Προβολή της νέας παρουσίασης, επιλέξτε το πλήκτρο Διαφάνειας διαφάνειας για να ανοίξετε την καρτέλα Κύρια διαφάνεια .
  5. Κάντε δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το παράθυρο προς τα αριστερά και επιλέξτε Επικόλληση για να εισαγάγετε τη διαφάνεια από την άλλη παρουσίαση.
  6. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε Κλείσιμο κύριας προβολής για να κλείσετε την καρτέλα που ανοίξατε πρόσφατα στο PowerPoint.

Σημαντικό : Οι αλλαγές που έγιναν σε μεμονωμένες διαφάνειες στην αρχική παρουσίαση, όπως τα στυλ γραμματοσειρών, δεν αλλάζουν το πρότυπο σχεδίασης της συγκεκριμένης παρουσίασης. Επομένως, τα γραφικά αντικείμενα ή οι αλλαγές γραμματοσειρών που προστίθενται σε μεμονωμένες διαφάνειες δεν αντιγράφονται σε μια νέα παρουσίαση.

02 του 02

Πώς να αντιγράψετε ένα Master Slide στο PowerPoint 2010 και το 2007

Χρησιμοποιήστε το PowerPoint Format Painter για να αντιγράψετε το πρότυπο σχεδίασης. © Wendy Russell
  1. Κάντε κλικ ή επιλέξτε την καρτέλα Προβολή της παρουσίασης που περιέχει την κύρια λειτουργία διαφάνειας από την οποία θέλετε να αντιγράψετε και επιλέξτε Κύρια διαφάνεια .
  2. Στο παράθυρο μικρογραφίας διαφάνειας στην αριστερή πλευρά της οθόνης, κάντε δεξί κλικ ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το κύριο πλήκτρο διαφάνειας και επιλέξτε Αντιγραφή .

    Σημείωση: Ο κύριος ρυθμιστής είναι η μεγαλύτερη μικρογραφία στο επάνω μέρος της σελίδας. Ορισμένες παρουσιάσεις του PowerPoint έχουν περισσότερες από μία.
  3. Στην καρτέλα Προβολή ( View ), επιλέξτε Αλλαγή των Windows και επιλέξτε τη νέα παρουσίαση που θέλετε να επικολλήσετε στην κεντρική σελίδα διαφάνειας.
  4. Στην καρτέλα Προβολή της νέας παρουσίασης, ανοίξτε το κύριο πρόγραμμα διαφάνειας .
  5. Στο παράθυρο μικρογραφιών , κάντε κλικ ή επιλέξτε τη θέση της κύριας διαφάνειας με ένα δεξί κλικ (ή πατήστε και κρατήστε πατημένο) σε κενή κεντρική σελίδα διαφάνειας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε Επικόλληση .

    Η άλλη επιλογή είναι να κάνετε κλικ / πατήστε ακριβώς κάτω από την τελευταία διάταξη διαφανειών και να επιλέξετε το εικονίδιο με το πινέλο για να διατηρήσετε το θέμα της παρουσίασης από την οποία αντιγράψατε.
  6. Στην καρτέλα Κύρια διαφάνεια , επιλέξτε Κλείσιμο κύριας προβολής .