Οι 7 καλύτερες προφυλακτήρες υπερχείλισης για αγορά το 2018

Διατηρήστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές ασφαλείς από τις αιχμές εξουσίας

Ένα προστατευτικό κύμα ενεργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συσκευών από αιχμές τάσης που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή μόνιμη ζημιά. Αυτά κυμαίνονται από απλές λωρίδες ισχύος έως πιο ακριβές μονάδες με ενσωματωμένες μπαταρίες που μπορεί να προκαλέσουν διακοπή ρεύματος. Οι πιο ακριβές επιλογές τείνουν να έρχονται με υψηλότερη ισχύ και προστασία, περισσότερες έξοδοι και καλύτερος σχεδιασμός για να διασφαλιστεί ότι ακόμη και ογκώδη αντικείμενα μπορούν να συνδεθούν χωρίς να καλύψουν άλλη έξοδο. Διατηρώντας την ανάγνωση για να δείτε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στην αγορά.

Προστατέψτε μέχρι και οκτώ διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές και δύο τηλέφωνα με θήκη USB με αυτή την προφυλακτική δύναμη από APC. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες λωρίδες, αυτή η λωρίδα είναι ευρύτερη και έχει τέσσερις κανονικές και τέσσερις μετασχηματιστές που μπορούν να φιλοξενήσουν υπερμεγέθη βύσματα, εξασφαλίζοντας ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις οκτώ εξόδους. Είναι χτισμένο με ένα καλώδιο 6 "που διαθέτει μια κατάλληλη βίδα ορθογώνιας περιστροφής 180 μοιρών που μπορεί να ρυθμιστεί για συσκευές σε διαφορετικές γωνίες. Έχει 2630 joules προστασίας ισχύος και ένα φίλτρο θορύβου EMI / RFI που μπορεί να προστατεύσει καλύτερα τον εξοπλισμό σας. Οι συσκευές σας είναι ασφαλισμένες μέχρι $ 100.000.

Αυτός ο προστατευτικός διακόπτης είναι ένα εξαιρετικό μείγμα στυλ και λειτουργικότητας, σχεδιασμένο με την ίδια μινιμαλιστική ακρίβεια που ξεχωρίζει τα σταθερά γραφεία του STANDDESK που χρηματοδοτούνται από το Kickstarter. Η μεγάλη και στενή λωρίδα είναι κατασκευασμένη με ανθεκτικό heavy metal και ένα καλώδιο 12 ποδιών, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε το γραφείο σε μια διακριτική θέση ή να το τοποθετήσετε σε έναν τοίχο.

Οι έξοδοι είναι τέλεια τοποθετημένες μεταξύ τους για να χωρέσουν οι ογκώδεις προσαρμογείς ρεύματος. Έχει προστασία από υπερτάσεις 900 Joules και χωρητικότητα 1800 Watt. Με 12 θύρες, αυτή είναι μια λύση βαρέως τύπου που δεν είναι ογκώδης, γι 'αυτό είναι εξαιρετική για γραφεία και πάγκους εργασίας όπου συνδέονται συσκευές βαριάς χρήσης.

Κρατήστε τον κρίσιμο εξοπλισμό να λειτουργεί ακόμα και μέσω καταιγίδων και διακοπών ρεύματος με αυτήν την πηγή ισχύος υψηλής απόδοσης. Το APC Pro BR1500G λειτουργεί ως γραμμή ζωής για τις πιο σημαντικές συσκευές σας. Διαθέτει συνολικά 10 έξοδοι: πέντε για εφεδρική μπαταρία και πέντε για προστασία από υπέρταση με αυτόματους κανονισμούς τάσης για τη διατήρηση των καλύτερων συνθηκών τάσης χωρίς να σπαταλάει την ισχύ της μπαταρίας.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα σημεία μεταφοράς τάσης για να μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για την προστασία του εξοπλισμού και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τη ζωή της μπαταρίας με το PowerChute, ένα σύστημα που παρακολουθεί τη διαχείριση ενέργειας και την υπόλοιπη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι ώστε να μην υποστείτε απρόσμενη διακοπή λειτουργίας όταν εξαντληθεί.

Προστατέψτε τους διακομιστές σας, τα συστήματα τηλεπικοινωνιών και άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε επίπεδο επιχείρησης με αυτό το προστατευτικό προστασίας από υπερβολική προστασία. Το σύστημα 1000VA / 600W διαθέτει έξι έξοδοι NEMA 5-15R και προστατευμένο καλώδιο 10 ποδιών. Έχει γραμμική διαλογική τοπολογία και αυτόματη ρύθμιση τάσης για τη σταθεροποίηση της εισερχόμενης τάσης, αποτρέποντας τις βαριές αποστράγγειες και τις συχνές διακυμάνσεις της ισχύος. Εάν η ισχύς εξαντλείται, μια εφεδρική μπαταρία 32 λεπτών θα διατηρεί τις συσκευές σας τροφοδοτούμενες αρκετά για να κλείσουν σωστά χωρίς απώλεια δεδομένων. Τέλος, έρχεται με έναν προαιρετικό προσαρμογέα απομακρυσμένης διαχείρισης SNMP / HTTP και ένα κέντρο διαχείρισης ενέργειας.

Ένας άλλος προστατευτικός κύλινδρος με μοναδικό σχεδιασμό, αυτή η κωνική μονάδα λειτουργεί καλά σε γραφεία όπου τα κορδόνια προέρχονται από πολλά γραφεία. Περιλαμβάνει έξι έξοδοι στα 740 joules και δύο θύρες φόρτισης USB που θα παρέχουν τη βέλτιστη ένταση για τη φόρτιση της συσκευής σας, χάρη σε αυτόματο σύστημα ανίχνευσης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία διακοπής ισχύος εμποδίζει τη μετάδοση ισχύος εάν η προστασία από τις υπερτάσεις παραβιάζεται, διασφαλίζοντας ότι ο εξοπλισμός σας παραμένει ασφαλής. Διαθέτει ένα καλώδιο 6 ποδιών και ένα διακόπτη 15 λίτρων που είναι εφοδιασμένο με UL και διατηρεί τις συσκευές ασφαλείς, καθώς και ένα φίλτρο θορύβου EMI, το οποίο εξαλείφει το ενοχλητικό buzzing από τα ηλεκτρονικά συστήματα που προκαλείται από βρώμικη ισχύ.

Αυτή η εξάτμιση ταινία προστασίας από έξοδο από το Amazon είναι τόσο απλή όσο και οικονομικά αποδοτική για μια επιλογή, όπως μπορείτε να βρείτε. Διαθέτει ένα καλώδιο τροφοδοσίας AWG μήκους 6 ποδιών, το οποίο σας δίνει μεγάλη ευελιξία αν βρίσκεστε μακριά από συσκευές. Η λωρίδα διαθέτει μια τάση προστασίας 790 JJ, τριών γραμμών, που εγγυάται ότι οι μικρότερες συσκευές σας (σκεφτείτε smartphones και λαμπτήρες) δεν θα τηγανίσουν. Υπάρχει ένα κόκκινο φως LED που δηλώνει εάν οι συσκευές σας προστατεύονται ή όχι. Αυτό το οικονομικά αποδοτικό σύστημα προστασίας από υπερτάσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας.

Εάν διαθέτετε μια ολόκληρη σειρά συσκευών που χρειάζεστε για προστασία από ξαφνικές υπερτάσεις, τότε αυτή η τάπα Safemore είναι τέλεια. Υποστηρίζει 10 έξοδοι και τέσσερις συσκευές USB για την ταυτόχρονη τροφοδοσία ενός γραφείου ή ενός κέντρου ψυχαγωγίας. Αλλά η κατακόρυφη μορφή πύργου είναι ιδανική για τη συντήρηση του καλωδίου, κατευθύνοντας τα κορδόνια σας από τις τέσσερις πλευρές, ώστε να μην μπερδεύονται όλοι μαζί. Το προστατευτικό προστασίας από υπερτάσεις 100V-2450V παρέχει στάνταρ ρεύμα και η ποιότητα είναι εγγυημένη από το πυρίμαχο πλαστικό ABS και το καλώδιο από χαλκό PVC για προστασία από υπερφόρτωση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .