Οι 8 καλύτερες οικονομικά προσιτές βιβλιοθήκες για να αγοράσουν το 2018

Βρείτε ποιοτικά ηχεία που δεν θα χτυπήσουν τον προϋπολογισμό σας

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την εμπειρία ακρόασης από τα ηχεία του υπολογιστή σας, τα ηχεία των βιβλιοθηκών είναι ένα λογικό επόμενο βήμα. Μπορούν να αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης εγκατάστασης ήχου ή να συνδυάζονται με ένα υπογούφερ για να δημιουργήσουν δυναμικό ήχο πλήρωσης δωματίου. Υπάρχουν δύο τύποι ηχείων βιβλιοθήκης στην αγορά: παθητικοί και ενεργοί. Τα παθητικά ηχεία πρέπει να είναι συνδεδεμένα σε εξωτερικό ενισχυτή ή στερεοφωνικό δέκτη. Εάν αγοράζετε παθητικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα από αυτά τα δύο, καθώς και καλώδιο ομιλητών. Τα ενεργά ηχεία σημαίνουν ότι ένα από τα ηχεία έχει εσωτερική παροχή ρεύματος και η σύνδεση με ένα στερεοφωνικό είναι προαιρετική. Θα βρείτε και τους δύο τύπους σε αυτήν τη λίστα, ώστε να διαβάσετε για να δείτε ποια είναι η πιο κατάλληλη.

Αυτά τα ηχογραφημένα βιβλιοθήκες με τις καλύτερες πωλήσεις προκαλούν μια αίσθηση ρετρό με το κλασικό ξύλινο φινίρισμα τους, αλλά η ποιότητα του ήχου είναι πολύ μοντέρνα. Ο συνδυασμός κόκκινου ξύλου καρυδιού και έξυπνης γκρίζας γκρι ηχείου φαίνονται εξαιρετικά σε κάθε δωμάτιο, ενώ τα δύο σετ εισόδων RCA και η εύκολη ρύθμιση του ακουστικού κάνουν μια ευέλικτη επιλογή για οποιοδήποτε σύστημα ήχου.

Το ενεργό ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο έλεγχο τόνων που μπορεί να ρυθμίσει τα πρίμα και τα μπάσα από -6 έως + 6db. Ένα τηλεχειριστήριο δίνει έλεγχο της έντασης από ολόκληρο το δωμάτιο, ενώ η πλήρης τάση 100-240v καθιστά εύκολη την ακρόαση. Ο ήχος είναι εκπληκτικός για την τιμή, χάρη στα 42 watt RMS power tweeters 13 χιλ. Μεταξωτά θόλο και ένα woofer πλήρους εμβέλειας τεσσάρων ιντσών. Επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απίστευτο ζευγάρι ομιλητών από μόνοι τους ή ως μέρος μιας μεγαλύτερης ρύθμισης ήχου, είναι ιδανικοί για σχεδόν όλους, αλλά για τους πιο απαιτητικούς ομιλητές.

Η Klipsch, ένας εικονικός αμερικανός κατασκευαστής ήχου, έχει σχεδιάσει ένα αξιόλογο ζευγάρι ηχεία από χαλκό και μαύρο βιβλιοθήκη, τα οποία εγγυώνται ότι θα χαμογελούν στο πρόσωπό σας κάθε φορά που τα πυροβολείτε. Τα μικρά, ευέλικτα ηχεία είναι χτισμένα με ένα κιτ αλουμινένιου αλουμινίου γραμμικής κίνησης ανάρτησης με κέρατο φορτωμένο tweeters και ένα υψηλής ευκρίνειας woofer IMG από χαλκό υψηλής απόδοσης. Ένα ιδιόκτητο ζεύγος 90990 Tractrix Horn με το tweeter για κρυστάλλινη απόκριση υψηλής απόδοσης, με δυναμικό και φυσικό ήχο. Εν τω μεταξύ, το woofer χύτευσης χαλκού με σπείρωμα ψεκασμού ελαχιστοποιεί τη διάσπαση και την παραμόρφωση του κώνου, δημιουργώντας αξιοσημείωτη απόκριση χαμηλής συχνότητας. Μαζί επιτυγχάνουν την απόδοση των ηχείων και τον καθαρό ήχο ασυγκράτητο στο εύρος των τιμών.

Όλα αυτά συσκευάζονται σε καμπίνα με καπλαμά από μαύρο πολυμερές, με θύρα οπίσθιας θέρμανσης με πόρτες με δεσμούς πέντε κατευθύνσεων, οπότε είναι ιδανικό για ευελιξία σύνδεσης που θα λειτουργήσει με τη δική σας εγκατάσταση.

Αυτό το ζευγάρι των ηχείων Polk bookshelf υπήρξε ένα στήριγμα στην αγορά για μερικά χρόνια τώρα, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή entry-level. Η θήκη έχει τελειώσει με μινιμαλιστικό μαύρο πολυμερικό καπλαμά, που ταιριάζει με μια σχάρα ηχείων μαύρου πλέγματος. Στο εσωτερικό, θα βρείτε ένα σύνθετο πολυμερές γούφερ 5 ¼ ιντσών και ένα tweeter μεταξωτού ¾-ιντσών που μπορεί να διαχειριστεί 100 Watt με συνολική συχνότητα 60Hz-24kHz.

Οι μεγάλοι οδηγοί διασποράς και τα tweeters ενισχύονται από την αποκλειστική λειτουργία Dynamic Balance της Polk, η οποία προσφέρει μια ευρεία κινηματογραφική απόκριση και χαμηλή παραμόρφωση. Το ζεύγος ηχείων έχει μαγνητικά θωρακισμένα περιβλήματα για μειωμένη παραμόρφωση και βελτιωμένη διαύγεια, ενώ η μηχανική εξασφαλίζει ότι τα ηχεία λειτουργούν με συνεργικό τρόπο, εκτελώντας συμπληρωματικά καθήκοντα για την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου.

Αυτά τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα με Bluetooth προσφέρουν μια ασύρματη εμπειρία ήχου χωρίς προβλήματα που συνδυάζει καλά με οποιαδήποτε συσκευή Apple ή Android. Έχουν επίσης δύο εισόδους aux, όπου μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές, καθώς και ένα τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε τη δράση. Στο εσωτερικό του, ο καθαρός ήχος προέρχεται από ένα θόρυβο 19mm θόλου και ένα μπάσο τεσσάρων ιντσών που κάνει έναν ήχο στρογγυλό. Οι χαμηλές συχνότητες ενισχύονται από μια θύρα αντανακλαστικών μπάσων που βλέπει προς τα εμπρός, η οποία οδηγεί ώστε να δώσει περισσότερη ισχύ μπάσου. Έχετε περαιτέρω επιλογές ρύθμισης με ενσωματωμένο έλεγχο ψηφιακής έντασης, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης μπάσων και πρίμων μεταξύ -6b και + 6db.

Το ζευγάρι ηχείων είναι κατασκευασμένο από κλασικό ξύλο MDF υψηλής ποιότητας και έχει ελκυστικό φινίρισμα από καρυδιά. Ένα ηχείο είναι ενεργό με ένα βύσμα πέντε ακίδων στο παθητικό ηχείο και και οι δύο περιλαμβάνουν είσοδο RCA.

Γεμίστε το δωμάτιο σας με μια πρωτοφανή και επεκτατική εμπειρία ήχου με αυτά τα ηχεία της σειράς Core της Sony. Διαθέτουν ένα τρισδιάστατο σύστημα τριών ομιλητών για μπάσα-αντανακλαστικά που εναρμονίζεται με το δωμάτιό σας, όποια και αν είναι η διάταξή του. Τα ηχεία είναι κατασκευασμένα από αφρώδη μεμβράνες woofer μίκας που παρέχουν απαλή ηχοσύνη και ισορροπία χαμηλού βάρους με ισχυρή και βαθιά απόκριση μπάσων από ένα αφρό woofer 5-¼ ιντσών. Το γούφερ συμπληρώνεται από ένα κύριο tweeter πολυεστέρας μιας ίντσας και ένα Sony Super Tweeter ¾ ". Το σούπερ tweeter προσφέρει υψηλής απόκρισης ήχο υψηλής συχνότητας έως 50kHz. Τα ηχεία διαθέτουν μέγιστη ισχύ εισόδου 100 watt που παρέχει καθαρό και δυνατό ήχο.

Το Sonos Play: 1 ζεύγος είναι ένα από τα πιο cool (και μικρότερα) ηχεία για το σαλόνι ή το κέντρο ψυχαγωγίας σας. Το πρώτο spec για να μιλήσουμε είναι η ασύρματη λειτουργικότητα. Τα ηχεία Sonos λειτουργούν μέσω Wi-Fi, όχι μέσω Bluetooth, το οποίο όχι μόνο σας επιτρέπει να συνδυάσετε απλά τα ηχεία για αναπαραγωγή ίδιου δωματίου ή διαφορετικού δωματίου (περιστρέφοντας διαφορετική μουσική ή την ίδια μουσική μεταξύ μονάδων), αλλά σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τα ηχεία με άλλες ασύρματες συσκευές όπως το Amazon Alexa ή το Google Home.

Ελέγχετε τα ηχεία μέσω της εφαρμογής Sonos, η οποία συνδέεται άψογα με βασικά κάθε λογισμικό αναπαραγωγής μουσικής που μπορείτε να το σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Apple Music, Amazon Music, Soundcloud, Pandora, SiriusXM και πολλά άλλα. Με διαστάσεις 6,36 x 4,69 x 4,69 ίντσες και βάρος μόλις 4,08 λίβρες, είναι ο μικρότερος ομιλητής στη γραμμή Sonos και θα ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε το χρειάζεστε. Και με τον εξαιρετικά σχεδιασμένο, κρυστάλλινο ήχο HiFi, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτά τα πράγματα θα ακούγονται εξαιρετικά, είτε αυτά είναι άντληση μουσικής ή ηχητική ταινία ταινιών.

Τα παθητικά ηχεία απαιτούν ενισχυτή ή στερεοφωνικό δέκτη, αλλά εάν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα πλήρες κέντρο ήχου, αυτά τα ηχεία προϋπολογισμού βιβλιοθήκης είναι μια μεγάλη επιλογή. Τα ηχεία είναι ενσωματωμένα σε μια θήκη με θήκη που ισορροπεί ένα woofer υφασμένων ινών άνθρακα μήκους τεσσάρων ιντσών με ένα tweeter με μεταξωτό θόλο μεγέθους 0,75 ιντσών. Περιέχουν επίσης μια αντιστάθμιση βημάτων 12dB crossover και baffle, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο και δυναμικό ήχο που αναπαράγει πιστά τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα.

Τα tweeters και τα woofer στεγάζονται σε ένα κλασικό πίσω πολυμερές περίβλημα με μια πλέγμα πλέγματος. Ο εξελιγμένος σχεδιασμός φαίνεται εξαιρετικός σε κάθε δωμάτιο, ενώ η απόκριση συχνότητας 60Hz-20kHz και η αντίσταση των 4-8 ohms ακούγονται εξαιρετικά.

Το tweeter της Prime Elevation είναι μία ίντσα, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και εξοπλισμένο με ένα diffuser βελτιστοποιημένο με FEA για απόλυτη σαφήνεια. Το mid-woofer είναι 4,5 ίντσες με εξαιρετικά υψηλή αναλογία ακαμψίας προς μάζα για το τελικό δυναμικό εύρος. Το περίβλημα είναι εξαιρετικά βαρύ, ενισχυμένο MDF, το οποίο δεν μεταφράζεται σε κανένα ανεπιθύμητο συντονισμό στο ντουλάπι ... που σημαίνει ότι τίποτα δεν θα επηρεάσει τον ήχο που βγαίνει. Υπάρχει ένα crossover συντονισμού ακουστικής αντιστοίχισης που συνδέει το tweeter και το woofer τέλεια για έναν ισορροπημένο, ομοιόμορφο ήχο μεταξύ των δύο.

Υπάρχει μια προσεκτικά σχεδιασμένη θύρα που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετεί και να προβάλλει ήχο τέλεια, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένο το ηχείο. Η εμφάνισή του θα ταιριάζει απόλυτα σε ένα βιβλιοθήκη με μοντέρνα εμφάνιση, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι τοποθετημένη όρθια, πλάγια ή ακόμα και ανάποδα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το προσαρμόσετε σε οποιαδήποτε διάταξη κατοικίας, αν θέλετε να το τοποθετήσετε στο ανώτατο όριο ή να το βάλετε στο ράφι σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .