Μάθετε να αφαιρείτε τη μπαταρία Samsung Galaxy S 'Captivate και την κάρτα SIM

Ένας εικονογραφικός οδηγός για το άνοιγμα του γαλαξία S

Η αφαίρεση του πίσω καλύμματος ενός ακριβού smartphone χωρίς οδηγίες είναι αποθαρρυντική. Δεν θέλετε να το καταστρέψετε, αλλά πρέπει να μπείτε εκεί. Στην περίπτωση του Samsung Galaxy S Captivate, μπορεί να χρειαστεί να φτάσετε στην κάρτα μνήμης MicroSD ή στην κάρτα SIM ή θέλετε να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Δείτε πώς με τις εικόνες.

01 από 09

Χαλαρώστε το χαμηλότερο μηχανισμό κλειδώματος του Samsung Galaxy S Captivate

Πάρτε τα καρφιά σας στο αυλάκι μεταξύ του χαμηλού μέρους του καλύμματος και του κάτω προφυλακτήρα, στη συνέχεια τραβήξτε προς τα κάτω. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Αναζητήστε το κενό μεταξύ του κάτω μέρους του κυρίως πίσω καλύμματος του Galaxy S Captivate και του κάτω προφυλακτήρα. Τοποθετήστε τα καρφιά σας σε αυτό το κενό ή αυλάκι και τραβήξτε προς τα κάτω για να χαλαρώσετε τον κάτω προφυλακτήρα.

02 του 09

Βεβαιωθείτε ότι το πίσω κάλυμμα είναι ξεκλειδωμένο

Αυτό είναι που μοιάζει με το Samsung Galaxy S Captivate με ανοιχτό πίσω κάλυμμα. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Αφού χαλαρώσετε τον κάτω προφυλακτήρα, το κενό μεταξύ του κύριου καλύμματος και του κατώτερου μηχανισμού ασφάλισης πρέπει τώρα να είναι μεγαλύτερο και σαφώς ορατό.

03 του 09

Σηκώστε το πίσω κάλυμμα

Τώρα μπορείτε να σηκώσετε το ξεκλείδωτο πίσω κάλυμμα από κάτω. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Με το κλείδωμα καλύμματος Samsung Galaxy S Captivate τώρα χαλαρώστε, σηκώστε το πίσω κάλυμμα από κάτω για να το αφαιρέσετε.

04 του 09

Το Samsung Galaxy S αιχμαλωτίζει με το πίσω κάλυμμα αφαιρεθεί

Μια ματιά στο πίσω μέρος ενός Samsung Galaxy S Χτυπήστε χωρίς το πίσω κάλυμμα. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Με το πίσω κάλυμμα του Samsung Galaxy S Captivate αφαιρεθεί, μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα μνήμης MicroSD, στην μπαταρία και στην κάρτα SIM.

05 του 09

Πρόσβαση στην κάρτα μνήμης MicroSD

Πιέστε την κάρτα μνήμης MicroSD για να την ξεκλειδώσετε ή να την κλειδώσετε. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης MicroSD της Samsung Galaxy S Captivate, πιέστε πρώτα την κάρτα για να την ξεκλειδώσετε και, στη συνέχεια, τραβήξτε την προς τα έξω. Για να το επαναφέρετε, πιέστε την κάρτα μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της.

06 του 09

Αφαίρεση της μπαταρίας

Αποσύνδεση της μπαταρίας Samsung Galaxy S Captivate. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να αφαιρέσετε τη μπαταρία του Samsung Galaxy S Captivate, ανασηκώστε την από κάτω για να την αφαιρέσετε. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε την μπαταρία για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα SIM.

07 του 09

Πρόσβαση στην κάρτα SIM

Εκτοξεύοντας την κάρτα SIM της Samsung Galaxy S. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM Galaxy S Captivate της Samsung, απλά τοποθετήστε το δάχτυλό σας και σπρώξτε το προς τα έξω.

08 από 09

Αντικατάσταση του πίσω καλύμματος

Βάζοντας πίσω το κάλυμμα Samsung Galaxy S Captivate. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να επαναφέρετε το πίσω κάλυμμα του Samsung Galaxy S Captivate, ευθυγραμμίστε το πάνω μέρος πρώτα και στη συνέχεια τοποθετήστε το ξανά στη θέση του.

09 του 09

Κλείδωμα του πίσω καλύμματος

Κλείστε το κάλυμμα Samsung Galaxy S. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να κλειδώσετε το πίσω κάλυμμα του Samsung Galaxy S Captivate, πιέστε προς τα κάτω το κάλυμμα και στη συνέχεια σπρώξτε ξανά τον κάτω προφυλακτήρα ασφάλισης. Όταν κάνει κλικ στη θέση του, το Galaxy S θα πρέπει να είναι ασφαλές για άλλη μια φορά.