Καλύτερα δωρεάν εργαλεία ήχου για τη διάσπαση μεγάλων αρχείων

Οι διαχωριστές αρχείων ήχου είναι χρήσιμοι όταν θέλετε να διαιρέσετε τα μεγάλα αρχεία ήχου σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα κομμάτια. Αν θέλετε να κάνετε ήχους κλήσης για το τηλέφωνό σας, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή splitter αρχείων ήχου για την παραγωγή δωρεάν ringtones από την υπάρχουσα συλλογή μουσικής σας.

Ένας άλλος λόγος που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαχωριστή αρχείων ήχου είναι για μεγάλα podcasts ή άλλους τύπους ψηφιακής εγγραφής όπου υπάρχει ένα μεγάλο συνεχές ηχητικό μπλοκ. Αυτά μπορεί να είναι μεγάλα και το χωρισμό τους σε τμήματα τους διευκολύνει να ακούσουν. Τα audiobooks συνήθως έρχονται με τμήματα κεφαλαίων, αλλά αν έχετε ένα audiobook που είναι μόνο ένα μεγάλο αρχείο, τότε ένας διαχωριστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ξεχωριστών κεφαλαίων.

Για να αρχίσετε να κόβετε, να μοιράζεστε και να ανακατεύετε τα αρχεία ήχου, ελέγξτε μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν διαχωριστές MP3 στο Διαδίκτυο.

01 από 03

Διαχωριστής αρχείων ήχου WavePad

Λογισμικό NCH

Ο διαχωριστής αρχείων WavePad Audio File διαθέτει ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών για τον διαχωρισμό αρχείων ήχου. Υποστηρίζει τόσο τυχαία και χωρίς απώλειες μορφές ήχου όπως MP3, OGG, FLAC και WAV .

Αν και ο ιστότοπος ονομάζει αυτό το εργαλείο ως διαχωριστή ήχου, είναι στην πραγματικότητα κάτι περισσότερο από αυτό. το όνομα της εφαρμογής είναι λίγο συγκεχυμένο. Ωστόσο, είναι δωρεάν για οικιακή χρήση χωρίς χρονικά όρια.

Αυτό που κάνει αυτό το πρόγραμμα τόσο ευέλικτο είναι ο αριθμός των τρόπων με τους οποίους μπορεί να χωρίσει τα αρχεία ήχου. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η χρήση ανίχνευσης σιωπής. Αυτό σας επιτρέπει να διαιρέσετε ένα μεγάλο αρχείο ήχου που περιέχει πολλαπλά μουσικά κομμάτια.

Εάν αντιγράφετε ένα CD ήχου σε ένα μεγάλο αρχείο MP3 , τότε αυτό το εργαλείο είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία μεμονωμένων κομματιών. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή ετικετών ID3 για να προσθέσετε πληροφορίες εντοπισμού κομματιών - ένα σημαντικό βήμα για να μάθετε τι καλείται κάθε τραγούδι.

Αυτό το λογισμικό είναι διαθέσιμο για υπολογιστές Windows και MacOS, συσκευές iOS και συσκευές Android. Αυτό το εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα είναι ευέλικτο και συνιστάται ιδιαίτερα. Περισσότερο "

02 του 03

MP3 Cutter

Προβολή της κύριας οθόνης του MP3 Cutter. aivsoft.com

Αν σας αρέσει η απλότητα, τότε το MP3 Cutter είναι το εργαλείο για εσάς. Έχει μια διαισθητική διασύνδεση που είναι εύκολο στη χρήση.

Μετά τη φόρτωση ενός αρχείου ήχου που θέλετε να χωρίσετε, είναι απλά θέμα ρύθμισης των θέσεων έναρξης και τερματισμού του κλιπ. Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής με δυνατότητα αναπαραγωγής / παύσης. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή ολόκληρων κομματιών ή, πιθανότατα, ενός τμήματος ήχου προτού εκτελέσετε οποιαδήποτε κοπή MP3.

Δυστυχώς, το πρόγραμμα υποστηρίζει τη διάσπαση μόνο της μορφής MP3, αλλά αν τα MP3 είναι όλα τα οποία πρέπει να εργαστείτε, τότε αυτή η ελαφριά εφαρμογή είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χρήση.

03 του 03

Mp3splt

Διαίρεση ενός αρχείου ήχου χρησιμοποιώντας το MP3splt. Πρόγραμμα MP3splt

Το Mp3splt είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ακρίβεια στο δίσκο ήχου. Ανιχνεύει αυτόματα σημεία διαίρεσης και σιωπηρά κενά, πράγμα που είναι βολικό για τη διάσπαση ενός άλμπουμ. Τα ονόματα των αρχείων και οι πληροφορίες της ετικέτας μουσικής μπορούν να ανακτηθούν από μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων-το CDDB-αυτόματα.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το πολυπλατφορμικό εργαλείο για Windows, MacOS και Linux και υποστηρίζει μορφές αρχείων MP3, Ogg Vorbis και FLAC.

Το περιβάλλον χρήστη είναι σχετικά εύκολο στη χρήση, αλλά υπάρχει μια καμπύλη μάθησης. Το λογισμικό διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε ολόκληρα κομμάτια ή να δείτε τις φέτες MP3 σας. Αν έχετε μεγάλη εγγραφή, το Mp3splt παράγει καλά αποτελέσματα. Περισσότερο "