Η Klipsch ανακοινώνει το R-10B Sound Bar / Ασύρματο Σύστημα Subwoofer

Καθώς η ζήτηση για γραμμές ήχου φαίνεται να μην γνωρίζει όρια, υπάρχει μια συνεχής ροή των "ενισχυτών ήχου της τηλεόρασης" από μια ποικιλία κατασκευαστών που είναι διαθέσιμες για σας. Η Klipsch ελπίζει να αποφασίσετε να αγοράσετε το πρόσφατα ανακοινωμένο σύστημα ήχου R-10B, το οποίο είναι το πρώτο τους soundbar που θα παρουσιαστεί ως μέρος της νέας τους σειράς σειράς Speaker series και ακουστικών.

Στον πυρήνα του, το R-10B συνδυάζει μια ηχητική μπάρα πλάτους 40 ιντσών (μια καλή φυσική αντιστοίχιση για τηλεοράσεις μεγέθους οθόνης 37 έως 50 ιντσών), με ένα ασύρματα τοποθετημένο ασύρματο υπογούφερ 8 ιντσών. Η μπάρα ήχου μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή σε τοίχο. Τα παρακάτω είναι μια προεπισκόπηση των χαρακτηριστικών και των προδιαγραφών του συστήματος R-10B.

Ισχύς εξόδου

Συνολικό σύνολο συστήματος, μέγιστη κορυφή 250 watts (η συνεχής ισχύς εξόδου θα είναι χαμηλότερη - δεν παρέχεται καμία ισχύς συνεχούς ισχύος, IHF ή RMS).

Ταϊτέρ

Δύο tweeters κλωστοϋφαντουργικών θόλου 3/4 ιντσών (19 χιλιοστά) που συνδυάζονται με δύο κεραίες Tractrix® 90 ° x 90 °, σε διαμόρφωση δύο καναλιών. Η προσθήκη της τεχνολογίας Tractrix Horn χρησιμεύει για την παροχή φωτεινών, ανεμπόδιστων υψηλών συχνοτήτων. Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ ένα ηχείο με κέρατο, αξίζει σίγουρα μια καλή ακρόαση.

Μεσαίες / Βούφερ

Δύο οδηγούς πολυπροπυλενίου 3 ιντσών (76 mm).

Υπογούφερ:

Ασύρματο υπογούφερ (χωρίς φυσικές συνδέσεις, εκτός από την τροφοδοσία). Αυτό σημαίνει ότι το Subwoofer μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το σύστημα ήχου R-B10 ή τα άλλα συμβατά προϊόντα που ορίζει η Klipsch. Λειτουργεί στη ζώνη μετάδοσης 2.4GHz. Διαθέτει οδηγό πλευρικής εκτόξευσης 8 ιντσών (203 χιλιοστά), που υποστηρίζεται από μια πρόσθετη θύρα ( σχεδίαση μπάσων ).

Απόκριση συχνότητας (ολόκληρο σύστημα)

27 Hz έως 20 kHz

Crossover Frequency

Δεν παρέχονται πληροφορίες

Αποκωδικοποίηση ήχου

Dolby Digital αποκωδικοποίηση ήχου surround.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν έχετε πηγή μόνο DTS, ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε την συσκευή προέλευσης ώστε να εκπέμπει σε PCM, για να δεχτεί το R-10B το ηχητικό σήμα.

Επεξεργασία ήχου

3D Virtual Surround

Είσοδοι ήχου

Ένα ψηφιακό οπτικό , ένα στερεοφωνικό στερεοφωνικό (RCA) . Επίσης, για πρόσθετη ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο, το R-10B είναι επίσης ενεργοποιημένο με δυνατότητα Bluetooth, το οποίο παρέχει ασύρματη πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε smartphones, tablet και άλλες συμβατές συσκευές.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Μπροστά τοποθετημένα χειριστήρια ελέγχου και δείκτες κατάστασης LED.

Παρεχόμενα εξαρτήματα

Τηλεχειριστήριο μεγέθους ασύρματης πιστωτικής κάρτας, ένα ψηφιακό οπτικό καλώδιο, λαστιχένια πόδια για τοποθέτηση σε ράφι ή τραπέζι και καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος για τη γραμμή ήχου και το υπογούφερ.

Διαστάσεις της γραμμής ήχου (WDH)

40-ίντσες (1015.8mm) x 2.8-ίντσες (71mm) x 4.1-ίντσες (105.1mm).

Διαστάσεις υπογούφερ (WDH)

8.3-ίντσες (210mm) x 16-ίντσες (406.4mm) x 13.2-ίντσες (336.4mm)

Βάρος

Ήχος - 7 λίβρες. (3,2 kg), Υπογούφερ - 25,1 lbs. (11,4 kg)

Το Klipsch R-10B διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή, αποκωδικοποίηση ήχου, επεξεργασία και διαθέτει αναλογικές και ψηφιακές εισόδους ήχου, αλλά δεν διαθέτει καμία σύνδεση HDMI ή δυνατότητα pass-through. Αυτό σημαίνει ότι για συσκευές ήχου / βίντεο, όπως συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray ή DVD, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ξεχωριστή σύνδεση ήχου στο Klipsch R-10B, εκτός από τη σύνδεση HDMI ή άλλη σύνδεση βίντεο που πρέπει να κάνετε στην τηλεόραση .

Η έλλειψη ενσωματωμένης σύνδεσης HDMI σημαίνει επίσης ότι για περιεχόμενο Blu-ray Disc, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε soundtracks Dolby TrueHD ή DTS-HD Master Audio , ωστόσο, θα έχετε πρόσβαση στο τυπικό Dolby Digital.