Νέα ακουστικά από το Rocky Mountain Audio Fest του 2014

01 από 12

10 πιο ωραία ακουστικά από το Rocky Mountain Audio Fest του 2014

Monica Schipper / Συνεργάτης / Getty Images

Το Rocky Mountain Audio Fest είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική εκπομπή στην Βόρεια Αμερική. Εκτός από τη φιλοξενία μιας απίστευτης συλλογής υψηλής ποιότητας ηχείων, ενισχυτών, περιστρεφόμενων πινάκων και πηγών ψηφιακού ήχου, το RMAF περιλαμβάνει επίσης την αίθουσα χορού CanJam, γεμάτη με οθόνες ακουστικών και ενισχυτές ακουστικών - κάθε μία από τις οποίες είναι διαθέσιμη για την απόλαυση σας.

Εδώ είναι τα 10 πιο ωραία ακουστικά από το 2014 Rocky Mountain Audio Fest, σύμφωνα με εμένα.

02 από 12

Ακουστικά Alpha Dog MrSpeakers

Brent Butterworth

Το MrSpeakers Alpha Dog ήταν το μόνο νέο ακουστικό που άκουσα στο RMAF που θα μπορούσε να δώσει στους νέους Audezes ένα τρέξιμο για τα χρήματά τους - αλλά σε $ 599, είναι πολύ λιγότερα χρήματα. Μέχρι τώρα, ο κ. Speaker έκανε τα ακουστικά απλά τροποποιώντας τα επαγγελματικά ακουστικά της Fostex. Μια πρόσφατη επένδυση σε τρισδιάστατους εκτυπωτές δίνει τώρα στην εταιρεία μια πολύ πιο εκπληκτική σειρά δυνατοτήτων.

Το Alpha Dog εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πολλά εξαρτήματα Fostex, αλλά το 3D τυπωμένο περίβλημα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του MrSpeakers στο San Diego. Για να προστεθεί δυσκαμψία διατηρώντας το ελαφρύ βάρος, το περίβλημα έχει διπλά τοιχώματα που χωρίζονται από ένα εσωτερικό πλέγμα - κάτι που θα ήταν απαγορευτικά δαπανηρό εάν χυτευόταν με έγχυση. Ο περίπλοκος σχεδιασμός ενσωματώνει επίσης μια ρυθμιζόμενη θύρα, η οποία μπορεί να συντονιστεί με μια βιδωτή βίδα για βέλτιστη απόκριση μπάσων. Είναι επικαλυμμένο με φινίρισμα αυτοκινήτου πέντε επιπέδων σε όμορφο σκούρο καφέ χρώμα.

Νόμιζα ότι το Alpha Dog ακουγόταν εξαιρετικά καθαρό και άχρωμο, με ένα ελαφρύ μικρό χτύπημα στο μπάσο για να του δώσει ένα σωστό ποσό kick. Και είναι τόσο άνετο όσο το αγαπημένο σας μαξιλάρι.

03 από 12

Audeze LCD-X και ακουστικά LCD-XC

Audeze

Τα νέα ακουστικά Audeze που εμφανίζονται παραπάνω Έχω ήδη καλύψει μια προεπισκόπηση, αλλά ήθελα να μοιραστώ μερικές εντυπώσεις ακρόασης εδώ. Τα 1,699 δολάρια LCD-X (αριστερά και τα 1,799 δολάρια LCD-XC δεν είναι μόνο μικρές ανακατασκευές της παγκοσμίου φήμης LCD-3 της Audeze, είναι πλήρεις ανακατασκευές, με νέους πλανητικούς μαγνητικούς οδηγούς λέει η εταιρεία ότι είναι +8 dB πιο αποτελεσματική από αυτή της την οθόνη LCD-3.

"Δεν το συνιστούμε κατ 'ανάγκη, αλλά με ένα τσίμπημα, θα μπορούσατε να τα συνδέσετε απευθείας στο τηλέφωνό σας", μου είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. Τα παλαιότερα μοντέλα, σε σύγκριση, δεν μπορούν να φτάσουν σε χρήσιμα επίπεδα ακρόασης χωρίς τη βοήθεια εξωτερικού ενισχυτή ακουστικών.

Στη σύντομη ακρόαση, η ανοιχτή LCD-X ακουγόταν πολύ σαν την LCD-3, αλλά ίσως με ακόμα πιο ευρύχωρο ήχο και ελαφρώς καλύτερη δυναμική. Η κλειστή LCD-XC ακούγεται σχεδόν η ίδια, αν και δεν είναι τόσο ευρύχωρη όσο η LCD-X - αλλά φυσικά, η κλειστή πλάτη έχει το πλεονέκτημα ότι κόβει το μεγαλύτερο μέρος του hubbub γύρω σας.

Το πιο σημαντικό για μένα, όμως, είναι ότι και τα δύο μοντέλα ήταν πολύ πιο άνετα για μένα από την οθόνη LCD-3, η οποία σφίγγει τους ναούς μου τόσο σκληρά δεν μπορούσα να σταθεί για να την φορέσω για πολύ. Όλα τα μοντέλα της σειράς Audeze διαθέτουν τώρα ακουστικά που χρησιμοποιούν αφρό χαμηλής πυκνότητας, Σκοπός μου ήταν να ακούσω για περίπου 10 λεπτά με το LCD-X για να δούμε αν θα ήταν άστοχο, αλλά δεν το έκανε.

04 από 12

AudioPower D3 USB DAC / ακουστικό ενισχυτή

Brent Butterworth

Μετά την επιτυχία που απολάμβανε το Audioquest με τον ενισχυτή ψηφιακού / αναλογικού μετατροπέα / ακουστικών DragonFly USB των $ 249, άλλες εταιρείες κάνουν άλματα με παρόμοια προϊόντα. Είναι μια ελκυστική ιδέα: κάτι το μέγεθος ενός stick μνήμης USB που θα βελτιώσει σημαντικά τον ήχο του υπολογιστή σας. Στο RMAF, η Audioengine έδειξε την επερχόμενη DAC / ενισχυτή της, τα $ 189 D3, η οποία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε περίπου έξι εβδομάδες.

Το D3 ενσωματώνει ένα DAC 24/96, έναν τσιπ ενισχυτή Texas Instruments και ένα ανθεκτικό μεταλλικό σασί. Σύμφωνα με τον Brady Bargenquast του Audioengine, "Ακούσαμε ένα σωρό ενισχυτές ακουστικών και πήραμε αυτό που μας άρεσε το καλύτερο."

05 από 12

Beyerdynamic T51P ακουστικά

Brent Butterworth

Το καλύτερο νέο συμπαγές ακουστικό που άκουσα στο RMAF ήταν αυτό το κομψό μικρό σετ από Beyerdynamic. Το T51p $ 289 ενημερώνει το προηγούμενο T50p με έναν οδηγό υψηλότερης εμπέδησης 60 Ω, ένα καλύτερο καλώδιο που λέγεται ότι έχει λιγότερο θόρυβο χειρισμού, πιο άνετα ακουστικά και κεφαλόδεσμο με μειωμένη δύναμη σύσφιξης. Νόμιζα ότι ακουγόταν απίστευτα λεπτομερής στο μέτωπο και τα ψηλά. Και για ένα αυτί, τουλάχιστον, είναι εξαιρετικά άνετο.

Στην παραπάνω φωτογραφία, το T51p κάθεται επάνω στον όμορφο νέο ενισχυτή ακουστικών A 20 της Beyerdynamics. Το $ 649 A 20 διαθέτει διπλές εξόδους 1/4-ιντσών και ένα μεταλλικό σασί χωρίς ορατές ραφές ή συνδετήρες.

06 από 12

Carot One Amp ακουστικών

Brent Butterworrth

Δεν ξέρω πολλά για τον Carot One, αλλά ξέρω ότι τον αγαπώ. Αυτός ο μίνι-ενισχυτής $ 699 χρησιμοποιεί ένα μόνο σωλήνα 6DJ8 και προσφέρει εξόδους ηχείων καθώς και υποδοχή ακουστικών, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα δύο. Προσφέρει ψηφιακές εισόδους αναλογικού και USB, έτσι ώστε να λειτουργεί με τον υπολογιστή σας ή με τις συσκευές πηγής αναλογικής εξόδου παλιάς σχολής.

Σύμφωνα με τον Arnold Martinez του μεταπωλητή Tweak Studio, ο ενισχυτής έφτασε από τον ιταλό κατασκευαστή του χωρίς μια σελίδα προδιαγραφών, γι 'αυτό έχω συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τον προκάτοχό του από τον ιστό. Φαίνεται ότι χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή τάσης 15 Watt ανά καναλιού (παρόμοιο με τους προσιτούς μίνι ενισχυτές από Lepai και Topping).

07 από 12

Υβριδικά ακουστικά in-ear Sony XBA-H3 και XBA-H1

Brent Butterworth

Η Sony είχε ένα μεγάλο χτύπημα με τα ανοιχτά ακουστικά με ενσωματωμένο οπλισμό. Το $ 70 XBA-C10IP απλά χτύπησε ένα πεδίο με άλλα 14 ακουστικά σε ένα shootout με το οποίο βοήθησα για το The Wirecutter. Το RMAF είδε την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων που χρησιμοποιούν υβριδική τεχνολογία, συνδυάζοντας τους ισορροπημένους οδηγούς οπλισμού με τους τυπικούς δυναμικούς οδηγούς που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα ακουστικά μέσα στο αυτί. Η ιδέα είναι ότι παίρνετε τα λεπτότατα ψηλά των ισορροπημένων βραχιόνων με το ισχυρό - καλά, δυναμική και μπάσο - των δυναμικών οδηγών.

Το πιο μοντέρνο μοντέλο που βλέπετε παραπάνω είναι το 348 $ XBA-H3, το οποίο έχει διπλά ισορροπημένα οπλισμό και ένα μόνο δυναμικό οδηγό. Το μικρότερο είναι το $ 149 XBA-H1, με ένα ενιαίο ισορροπημένο οπλισμό και ένα δυναμικό. Ο πρώην χτύπησε τα ράφια τον Δεκέμβριο, τον τελευταίο τον Νοέμβριο.

08 από 12

Μαξιλάρια μνήμης V-Moda XL για το M-100

Brent Butterworth

Το V-Moda Crossfade M-100 είναι υπερ-δημοφιλές μεταξύ των ενθουσιωδών ακουστικών και fashionistas. Προφανώς, δεν ήμουν ο μόνος που βρίσκει την αγκαλιά του πολύ παλιά. Τα μαξιλάρια μνήμης $ 20 XL κάνουν το M-100 πολύ πιο άνετο, χάρη στον μαλακό, πυκνό αφρό μνήμης.

«Ξοδεύαμε σχεδόν ένα χρόνο σε αυτό το έργο, γιατί δεν θέλαμε να αλλάξουμε την ηχητική υπογραφή του M-100», μου είπε ο Karl Detken της V-Moda. "Αλλά αυτό ακούγεται λίγο πιο ευρύχωρο, γιατί τα μαξιλάρια τοποθετούν τους οδηγούς λίγο πιο μακριά από τα αυτιά σας."

09 από 12

Εργαστήρια Resonessence Herus DSD DAC / Ακουστικά Amp

Brent Butterworth

Το Direct Stream Digital - η ψηφιακή μορφή ήχου ενός ψηφιακού ήχου Sony που υπερασπίστηκε με το πλέον πολύ νεκρό φορμά Super Audio CD - παίρνει νέα ζωή χάρη στις ψηφιακές λήψεις που είναι πλέον διαθέσιμες σε πολλές τοποθεσίες. Αλλά οι περισσότεροι ψηφιακοί αναλογικοί μετατροπείς (DAC) με δυνατότητα DSD κοστίζουν $ 1.000 και άνω. Τα εργαστήρια Resonessence Labs Herus υποσκάπτουν τους περισσότερο από το μισό, που έρχονται σε μόλις $ 350.

Απλά συνδέστε το Herus μέσω USB σε έναν υπολογιστή με λογισμικό αναπαραγωγής DSD και έχετε ψηφιακό ήχο υψηλής ανάλυσης. Μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά κατευθείαν στην υποδοχή ακουστικών 1/4-ιντσών του Herus ή να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμογέα για να συνδεθείτε σε ένα στερεοφωνικό σύστημα. Είναι συμβατό με αρχεία DSD 64x και 128x, αρχεία DXD και τυπικά αρχεία PCM έως ανάλυση 24 bit / 352 kilohertz.

10 από 12

Ακουστικά JH Audio Roxanne In-Ear

Brent Butterworth

Μαντέψτε πόσοι οδηγοί είναι σε κάθε ακουστικό του νέου JH Audio Roxanne; Λανθασμένος. Εάν γνωρίζετε κάτι σχετικά με τα ακουστικά, ίσως έχετε μαντέψει τέσσερα ή έξι, αλλά όχι - είναι 12 . Ναι, μια ντουζίνα. Γιατί τόσοι πολλοί; "Είναι το πρώτο ακουστικό για το αυτί με απόκριση στα τελευταία 20 kHz," μου είπε ο ιδρυτής της JH Jerry Harvey. Ο Harvey εξήγησε επίσης ότι η σύνθετη αντίσταση των ισορροπημένων οδηγών οπλισμού που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα ακουστικά αυξάνεται έντονα όταν πλησιάζει τα 20 kHz, οπότε χρησιμοποιώντας πολλά από αυτά παράλληλα, κατάφερε να μειώσει τη σύνθετη αντίσταση και να βελτιώσει την απόκριση των πρίμων.

Κάθε ακουστικό συνδέεται με ένα καλώδιο τεσσάρων αγωγών, το οποίο έδωσε στην JH τη δυνατότητα να προσθέσει ένα in-line έλεγχο μπάσων, το οποίο ο Harvey είπε ότι σας δίνει μια ρύθμιση 15dB. Λειτουργεί επίσης με τους ενισχυτές ακουστικών FreqPhase της JH, οι οποίοι έχουν εσωτερική διόρθωση για την εξάλειψη της παραμόρφωσης φάσης και έτσι επιτυγχάνουν καθαρότερη απόκριση και φυσικότερο χωρικότητα.

Το Roxanne $ 1.599 διατίθεται τώρα σε χυτοσίδηρο (όπου τα καλούπια των αυτιών σας χρησιμοποιούνται για την κατασκευή άριστων ακουστικών) και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο σε μια έκδοση γενικής χρήσης που χρησιμοποιεί τις τυπικές συμβουλές του αυτιού σιλικόνης. Είναι επίσης διαθέσιμο στην έκδοση των ινών άνθρακα που εμφανίζεται εδώ, για επιπλέον $ 200. "Οι ίνες άνθρακα δεν έχουν καμία επίδραση στον ήχο, είναι μόνο για πρόσθετη σεξικότητα", δήλωσε ο Harvey.

11 από 12

ALO Audio Island USB DAC / ενισχυτής ακουστικών

Brent Butterworth

Δεν ξέρω αν τα αποθέματα του US Army milspec USB DAC / ενισχυτές, αλλά το νησί των $ 299 μοιάζει να ταιριάζει με το νομοσχέδιο. Ο ανθεκτικός μίνι-ενισχυτής αλουμινίου δεν είχε κανένα πρόβλημα να οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα ένα ζευγάρι ακουστικά επίπεδη μαγνητικά ακουστικά LCD της Audeze σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η είσοδος USB λαμβάνει σήματα με ανάλυση μέχρι 24/192 και ένας διακόπτης κέρδους τριών θέσεων σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε την απόδοση του ενισχυτή ώστε να ταιριάζει στα ακουστικά σας. Φυσικά, αυτό το μεγάλο κυκλικό κουμπί στο πάνω μέρος είναι ο έλεγχος έντασης.

12 από 12

Ακουστικά Philips Fidelio L2

Brent Butterworth

Ξέρω, είπα "10 Cool ακουστικά προϊόντα", αλλά τα πράγματα Audeze δεν μετράνε επειδή έγραψα γι 'αυτό πριν. Έτσι ο αριθμός 10 είναι η Philips Fidelio L2, μια νέα βελτιωμένη έκδοση 'n' του Fidelio L1, την οποία επανεξέτασα με ενθουσιασμό το προηγούμενο έτος για Sound & Vision . Το $ 299 L2 έχει ένα νέο σχεδιασμό οδηγού με αυξημένη ευαισθησία για καλύτερη απόδοση κατά την αναπαραγωγή από τηλέφωνα και tablet.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς ακούγεται το L1, αλλά η σύντομη ακρόαση μου με άφησε πεπεισμένο ότι η ανταπόκριση των πρίμων L2 είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη και λεπτομερής.