Συμβουλές για την αναφορά και την αποφυγή των ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Τι πρέπει να ξέρετε για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Το spam είναι μια ενόχληση, οπότε διαμαρτύρεται για αυτό είναι μια φυσική αντίδραση. Αλλά αν θέλετε να απαλλαγείτε από το κουτί email σας spam, θα πρέπει να το αναφέρετε.

Αναφέροντας ανεπιθύμητα μηνύματα, οι πηγές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από τους ISP τους. Οι αναφορές χρησιμεύουν ως κίνητρο για τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να εκπαιδεύουν και να προστατεύουν τους χρήστες τους, ώστε οι υπολογιστές τους να μην μετατρέπονται σε ζόμπι αποστολής ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Εύκολοι τρόποι για να αναφέρετε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο

Για να αναφέρετε σωστά τα ανεπιθύμητα μηνύματα, κάντε τα εξής:

Αναφορά ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες αναφοράς - οι πιο δημοφιλείς από τις οποίες είναι το SpamCop - που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το κουτί spam του spam. Στην πραγματικότητα, το SpamCop είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες για τη μαύρη λίστα και την αναφορά ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το SpamCop καθορίζει την προέλευση του ανεπιθύμητου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, το αναφέρει στους κατάλληλους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Η αναφορά ανεπιθύμητων μηνυμάτων βοηθά επίσης στην ενημέρωση των συστημάτων φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Για να υποβάλλετε μια ορθή και αποτελεσματική αναφορά ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας το SpamCop:

Πρόληψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Αντί να περιμένετε να αναφέρετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, τραβήξτε το στο μυαλό χρησιμοποιώντας την πρόληψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Σχετικά Άρθρα: