Πώς να κάνετε φαξ από το τηλέφωνό σας

Έξι εφαρμογές φαξ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε φαξ σε οποιοδήποτε έγγραφο, οπουδήποτε

Ναι, με φαξ. Όσο σκληρά μπορεί να είναι να πιστεύουμε, είναι ακόμα μερικές φορές απαραίτητο. Ευτυχώς, με κάποιο έξυπνο λογισμικό και αξιόπιστα smartphones μας, μπορούμε ακόμα να το κάνουμε.

Εδώ είναι το καλύτερο για τις συσκευές Android και iOS.

eFax

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες φαξ στο διαδίκτυο, οι προσφορές κινητής τηλεφωνίας του eFax μπορούν να στείλουν φαξ ως αρχεία PDF απευθείας από τη συσκευή σας και μπορούν να ενσωματωθούν στις επαφές σας για εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να επισυνάψετε έγγραφα για αποστολή φαξ από τα DropBox , OneDrive , iCloud και άλλα αποθετήρια αποθήκευσης από την πλευρά του διακομιστή και σας παρέχεται η δυνατότητα να προσθέσετε σημειώσεις και ακόμη και τη δική σας ηλεκτρονική υπογραφή πριν από την υποβολή. Το eFax σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε φαξ στον αναγνωρισμένο αριθμό που μπορείτε να βλέπετε μέσα από την εφαρμογή.

Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών είναι διαθέσιμη, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες eFax, μετά από τις οποίες θα χρεώνεστε κάθε μήνα με το ποσό που εξαρτάται από το επιλεγμένο σχέδιο. Για μια κατ 'αποκοπή χρέωση $ 16,95 / μήνα, το eFax Plus σάς επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε 150 σελίδες, μετά από τις οποίες χρεώνεστε δέκα λεπτά για κάθε σελίδα. Αν σχεδιάζετε να στέλνετε φαξ πιο συχνά, το σχέδιο eFax Pro μπορεί να αξίζει να το αντικαταστήσετε.

Συμβατό με:

FaxFile

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Το FaxFile παρέχει τη δυνατότητα αποστολής αρχείων ή φωτογραφιών απευθείας από το τηλέφωνο ή το tablet σας σε συσκευές φαξ στις Η.Π.Α., στον Καναδά και σε ορισμένες διεθνείς τοποθεσίες. Τα αρχεία σας μεταφέρονται στους διακομιστές του φακέλου FaxFile, όπου μετατρέπονται στη σωστή μορφή και αποστέλλονται στον προορισμό σας ως σκληρό χαρτί φαξ.

Η εφαρμογή υποστηρίζει έγγραφα PDF και Word μαζί με εικόνες PNG και JPG , όπως αυτές που τραβήχτηκαν από τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας. Δεν απαιτείται λογαριασμός ή συνδρομή για τη μετάδοση μηνυμάτων μέσω FaxFile, αλλά πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις, με τιμές διαφορετικές ανάλογα με το αν στέλνετε σε μια εγχώρια τοποθεσία ή διεθνώς. Ωστόσο, δεν μπορείτε να λάβετε φαξ με την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής.

Συμβατό με:

PC-FAX.com FreeFax

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Μια άλλη εφαρμογή που σας επιτρέπει να στέλνετε φαξ χωρίς να εγγραφείτε ή να εγγραφείτε σε κάτι, το PC-FAX.com FreeFax σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία του εγγράφου σας και να το στείλετε με φαξ απευθείας από το τηλέφωνό σας. μαζί με τη δυνατότητα μετάδοσης ορισμένων συνημμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επίσης. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε κείμενο στην εφαρμογή και να το στείλετε ως μήνυμα φαξ ή να μεταδώσετε έγγραφα από το DropBox και το Google Drive .

Το FreeFax σάς επιτρέπει να στέλνετε μία σελίδα ανά ημέρα δωρεάν σε περίπου 50 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Κίνας, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας και πολλών ευρωπαϊκών προορισμών. Για να στείλετε περισσότερα, υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής, των οποίων το κόστος ποικίλει ανάλογα με τη ζώνη και τον αριθμό των σελίδων. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε φαξ με το FreeFax, αλλά μόνο εάν εγγραφείτε και αγοράσετε έναν αριθμό κεντρικού υπολογιστή.

Η εφαρμογή παρέχει μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία εκτός από την αποστολή φαξ, επιτρέποντάς σας να στέλνετε αληθινές επιστολές μέσω παραδοσιακού ταχυδρομείου σαλιγκαριών έναντι αμοιβής.

Συμβατό με:

Genius Fax

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Το Genius Fax είναι μια άλλη εφαρμογή που σας επιτρέπει να στέλνετε και εικόνες και αρχεία PDF σε μια συσκευή φαξ, με υποστήριξη για πάνω από 40 χώρες προορισμού. Εκτός από τις προσδοκώμενες λειτουργίες μιας εφαρμογής φαξ, παρέχει επίσης επιβεβαίωση παράδοσης σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητα αγοράς ιδίου αριθμού για λήψη μηνυμάτων φαξ σε 3,99 δολάρια το μήνα (φτηνότερη με συνδρομή).

Η δομή της τιμολόγησης βασίζεται σε πιστώσεις, όπου μία πίστωση ισούται με μία σελίδα. Οι πιστώσεις αυτές είναι $ 0,99 όταν αγοράζονται ξεχωριστά και υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις όταν αγοράζετε χύμα (δηλ. $ 19,99 για 50 μονάδες).

Συμβατό με:

iFax

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Αυτή η εφαρμογή πλούσια σε λειτουργίες προσφέρει μια διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή που μπορεί να στείλει γρήγορα τα φαξ χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό ή να εγγραφεί για τίποτα. Το iFax υποστηρίζει την αποστολή μηνυμάτων φαξ από συνημμένα PDF, καθώς και από DOC , XLS , JPG και πολλά άλλα. Ενσωματωμένο με το DropBox, το Google Drive και το Box για τη μετάδοση φαξ από τα αρχεία που βασίζονται σε σύννεφο, η εφαρμογή επιτρέπει προσαρμόσιμες σελίδες που περιέχουν το λογότυπό σας, την υπογραφή κλπ.

Η λειτουργία σαρωτή παρέχει τη δυνατότητα περικοπής φωτογραφιών εγγράφων και ρύθμιση της φωτεινότητας και της ευκρίνειας πριν την αποστολή μέσω ασφαλούς μετάδοσης χρησιμοποιώντας τεχνολογία συμβατή με HIPAA. Το iFax παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής ανά φαξ ή μέσω πιστωτικών πακέτων, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιείτε συχνά. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές αγοράς και μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε δωρεάν πιστώσεις αναφέροντας τους άλλους στην εφαρμογή.

Αν επιλέξετε να αγοράσετε έναν αριθμό φαξ, θα έχετε απεριόριστα εισερχόμενα φαξ που αποστέλλονται στη συσκευή σας, ενώ οι αριθμοί που βασίζονται στις Η.Π.Α. διατίθενται δωρεάν για τις πρώτες επτά ημέρες. Το iFax έχει επίσης υποστήριξη Apple Watch για τη λήψη φαξ.

Συμβατό με:

Φακός εγγραφής

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Παρόλο που σίγουρα δεν είναι η πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά επιλογή στη λίστα και είναι γνωστό ότι είναι αναξιόπιστα και buggy κατά καιρούς, έχουμε συμπεριλάβει Fax Burner εδώ για έναν βασικό λόγο - μπορείτε να στείλετε έως και πέντε σελίδες δωρεάν πριν περάσετε χρήματα. Αυτό είναι ένα μοναδικό πράγμα, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο εάν δεσμευτείτε και θέλετε να στείλετε ένα φαξ αμέσως χωρίς να ξεφορτωθείτε το εικονικό πορτοφόλι σας.

Ο Φακός εγγραφής σάς επιτρέπει να πληκτρολογείτε ένα φύλλο εξωφύλλου μέσα στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική σας μηχανή ή τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών για να επισυνάψετε εικόνες των εγγράφων που χρειάζεστε για φαξ. Μπορείτε επίσης να υπογράψετε έντυπα πριν από την αποστολή φαξ.

Συμβατό με:

Τιμητικές αναφορές

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Οι παρακάτω εφαρμογές δεν έκαναν την τελική περικοπή, αλλά σίγουρα αξίζουν να αναφερθούν, καθώς κάθε μία προσφέρει τα δικά της θετικά αποτελέσματα όταν πρόκειται για αποστολή φαξ από το τηλέφωνο ή το tablet σας.

JotNot Φαξ: Android | iOS

Μικρό φαξ: Android | iOS