Κολούμπια GPS Pal App αναθεώρηση

Εύκολη και διασκεδαστική χρήση - για το iPhone και το Android

Οι υπαίθριες δραστηριότητες όλων των τύπων μπορούν να είναι πιο διασκεδαστικές και πιο αξέχαστες εάν "γράφετε" τη διαδρομή και τις εικόνες και τα βίντεό σας. Τα αποθηκευμένα ταξίδια μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εξαιρετική πηγή για την επόμενη φορά που επισκέπτεστε μια περιοχή. Το App Columbia GPS Pal για iPhone και Android λειτουργικά συστήματα smartphones είναι ένας καλός, ελεύθερος τρόπος για να μπει σε e-journaling. Η εφαρμογή παρέχει επίσης έναν εύκολο τρόπο για να μοιραστείτε τα περιοδικά ταξιδιού σας στο Facebook, Twitter ή μέσω συνδέσμων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εγγραφή GPS καθιστά εύκολη την εγγραφή και την κοινή χρήση εκδρομών

Τι είναι μια εφαρμογή καταγραφής δεδομένων GPS ; Ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψετε είναι να απαριθμήσετε τα χαρακτηριστικά του. Το App Columbia GPS Pal περιλαμβάνει:

- Χρησιμοποιήστε βίντεο, σημειώσεις και φωτογραφίες για να ορίσετε ετικέτες GPS σε αγαπημένα σημεία.
- Παρακολουθήστε και αποθηκεύστε αυτόματα τη διαδρομή, την απόσταση, το χρόνο, το ρυθμό και την ανύψωση.
- Αξιολογήστε και περιγράψτε τα γεγονότα.
- Οργανώστε και επισημάνετε συμβάντα στον ιστότοπο GPS Pal της Columbia.
- Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσω του Facebook, Twitter ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην τοποθεσία Columbia.
- Αποθήκευση δρομολογίων για αναθεώρηση αργότερα.
- Αποθηκεύστε δεδομένα τόσο στην εφαρμογή όσο και στη δική σας τοποθεσία GPS Pal.
- Αυτόματος συγχρονισμός με λογαριασμό ιστότοπου.

Η επιλογή "Δημιουργία σημείωσης" επικαλείται μια απλή σελίδα γραμμής σημειώσεων και το πληκτρολόγιο του smartphone σας. Δεν μούσους, καμία αναστάτωση. Απλό και εύκολο στη χρήση και για να αποθηκεύσετε σημειώσεις στο ημερολόγιό σας που συνδέονται με συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Χρησιμοποιώντας το Columbia GPS Pal

Κατέβασα και εγκατέστησα το Columbia GPS Pal από το κατάστημα Apple iTunes. Το βρήκα εύκολο να ολοκληρώσω την αρχική εγκατάσταση, τόσο στην ίδια την εφαρμογή όσο και στον ιστότοπο.

Τα χειριστήρια της εφαρμογής είναι διαισθητικά και εύχρηστα, ενώ η οθόνη ανοίγματος παρουσιάζει μεγάλα κουμπιά για την έναρξη και το τέλος μιας διαδρομής, καθώς και τις επιλογές "λήψη φωτογραφίας", "εγγραφή βίντεο" και "σημειώστε". Στο πάνω μισό της αρχικής οθόνης εμφανίζονται τα βασικά στατιστικά στοιχεία, όπως ο συνολικός χρόνος που παρακολουθείται, η ταχύτητα, η απόσταση, η ανύψωση, ο τρέχων ρυθμός και ο μέσος ρυθμός.

Αν πατήσετε ένα εικονίδιο με σφαίρα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα χάρτη σε πραγματικό χρόνο, η οποία εμφανίζει την τρέχουσα θέση σας και το επισημασμένο κομμάτι. Μπορείτε να δείτε τον χάρτη στις γνωστές συνήθεις, δορυφορικές και υβριδικές επιλογές. Η οθόνη χάρτη δείχνει επίσης το ρυθμό, την ταχύτητα, τα στατιστικά στοιχεία απόστασης στο κάτω μέρος, επίσης. Μου αρέσει η ρύθμιση της ύπαρξης των βασικών στατιστικών στοιχείων που εξακολουθούν να εμφανίζονται στην οθόνη του χάρτη, μια καλά σχεδιασμένη αφή.

Όταν επιλέγετε να τραβήξετε μια φωτογραφία, η εφαρμογή ανοίγει την προεπιλεγμένη εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής του smartphone σας και μετά τη λήψη της φωτογραφίας μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη λήψη ή να την κάνετε προεπισκόπηση πριν αποφασίσετε. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή σας, η εφαρμογή Columbia GPS Pal επανεμφανίζεται εκεί που μείνατε εκτός λειτουργίας, για απρόσκοπτη ολοκλήρωση. Ίδια με την επιλογή βίντεο. Ακόμα φωτογραφίες και βίντεο παρουσιάζονται σε καλά οργανωμένα συρόμενα πάνελ, συμπεριλαμβανομένων των μικρογραφιών με δυνατότητα κλικ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής και είναι σύμφωνο με το διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση θέμα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας εμφανίζονται επίσης στους χάρτες επισκόπησης διαδρομής ως εικονίδια πλήκτρων κάμερας και βίντεο αναπαραγωγής με δυνατότητα κλικ.

Ιστοσελίδα Columbia GPS Pal Companion

Ο ιστότοπος GPS Pal της Columbia περιλαμβάνει τις ενότητες "ημερολόγιο μου" και "ταμπλό μου". Η ενότητα του περιοδικού εμφανίζει όλα τα συγχρονισμένα ταξίδια σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα ταξίδια ανά τύπο δραστηριότητας. Οι τύποι δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν παιχνίδια, ποδηλασία, γκολφ, πεζοπορία και 21 άλλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης μιας "άλλης" κατηγορίας, οπότε πρέπει να καλύπτεστε. Μέσα στο περιοδικό GPS Pal σας, μπορείτε επίσης να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε καταχωρίσεις κατά ημερομηνία και με δική σας βαθμολογία για την εκδρομή. Το τμήμα περιοδικών παρουσιάζει επίσης κάθε μία από τις εκδρομές σας σε μια έκδοση χάρτη με μικρογραφίες, για να είναι εύκολη η προβολή και η επιλογή τους.

Η ενότητα "το ταμπλό μου" του ιστότοπου GPS Pal παρέχει ένα βολικό και λεπτομερή τρόπο για να δείτε τα ταξίδια σας, με μια κονσόλα που περιλαμβάνει σημειώσεις, εικόνες και βίντεο, καθώς και ζωτικά στατιστικά στοιχεία ταξιδιού, όπως ταχύτητα, χρόνο, ρυθμό, υψόμετρο κλπ.

Το GPS Pal είναι διαθέσιμο για συσκευές Apple iOS και για smartphones λειτουργικού συστήματος Android. Θα τρέξει σε μια συσκευή που δεν διαθέτει GPS, αλλά δεν θα δοκιμάσετε πραγματικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά του, εκτός εάν η συσκευή σας διαθέτει δυνατότητα GPS. Συνολικά, η εφαρμογή GPS Pal της Columbia είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος στη χρήση τρόπος δημιουργίας αναγκαστικών περιοδικών ταξιδιού πολυμέσων που είναι εύκολο να μοιραστούν. Για τους πιο σοβαρές υπαίθριους που θέλουν πιο ακριβείς δυνατότητες χαρτογράφησης, πλοήγησης και κατανομής θέσης, συνιστώ ένα πιο σοβαρό και πλήρες εργαλείο, όπως το MotionX GPS.