Επανεξέταση App για το Mobile Chat

Εφαρμογή κινητής επικοινωνίας φορτωμένο με λειτουργίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Το WeChat είναι ένα πλήρες εργαλείο κινητής επικοινωνίας που παράγεται στην Κίνα, αλλά με τα παγκόσμια πρότυπα. Η εφαρμογή ξεκίνησε στην Κίνα το 2011 και πήρε λίγο χρόνο για να επεκταθεί στον κόσμο. Τώρα έχει μεταδοθεί σε ιό και έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και αποτελεί σοβαρό ανταγωνισμό για τις εταιρείες WhatsApp , Viber και Chaton . Έχει περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά και είναι δωρεάν για καλό. Έρχεται με άμεσα μηνύματα, φωνητικές κλήσεις, κλήσεις βίντεο υψηλής ποιότητας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Η διασύνδεση, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να κατανοηθεί, αλλά για οποιονδήποτε τεχνολογικώς καταλαβαίνω κινητό χρήστη, η εξοικείωση δεν είναι πρόβλημα. Το WeChat είναι διαθέσιμο για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ανασκόπηση

Το WeChat είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που σας κατατάσσουν χωρίς όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, αλλά μέσω του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδεθείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας ή μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook. Μπορείτε, ωστόσο, να έχετε ένα όνομα WeChat που μπορείτε να αλλάξετε όποτε θέλετε. Είναι το όνομα που εμφανίζεται στις επαφές σας.

Διατίθεται σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά όπως το Android, iOS, Windows, Symbian και BlackBerry. Η εφαρμογή και η υπηρεσία είναι δωρεάν, όπως και όλες οι λειτουργίες. Πολλές δωρεάν εφαρμογές έρχονται με διαφημίσεις που πληρώνουν για την δωρεάν υπηρεσία, αλλά αυτή η εφαρμογή δεν έχει καμία εφαρμογή.

Μπορείτε να έχετε ζωντανές συνομιλίες με πολλούς φίλους στο WebChat, με δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων. Οι φωνητικές κλήσεις σε WeChat διαφέρουν από τις φωνητικές κλήσεις σε άλλες εφαρμογές VoIP, διότι είναι σε μισή αμφίδρομη κατάσταση. Μιμείται τη λειτουργία ενός φορητού ραδιοτηλέφωνο. Πατάτε ένα κουμπί όταν μιλάτε. η φωνή σας καταγράφεται και αποστέλλεται στην επαφή σας. Μπορείτε να μιλήσετε με πολλές επαφές ταυτόχρονα σε μια ομαδική συνομιλία.

Τώρα, αν θέλετε να μιλάτε σε πραγματικό χρόνο με πολυμέσα, έχετε την συνομιλία μέσω βίντεο, η οποία έχει επίσης ολοκληρωμένη φωνή. Το βίντεο είναι υψηλής ποιότητας σε σύγκριση με αυτό άλλων εφαρμογών. Αλλά η ποιότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και η εφαρμογή μπορεί να ελέγξει μόνο μερικούς από αυτούς, όπως οι κωδικοποιητές . Εξαρτάται επίσης από τη σύνδεσή σας. Το WeChat χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας 3G , τα οποία θα πρέπει να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε το βίντεο συνομιλίας, ειδικά με την υψηλή ποιότητα, καθώς έχει την τάση να τρώει μέχρι και τα megabytes του σχεδίου δεδομένων σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Wi-Fi , η οποία ενώ είναι περιορισμένη σε κάλυψη, είναι δωρεάν.

Η προσθήκη φίλων στη λίστα επαφών σας έχει πολλούς διαισθητικούς και ακόμη και αστείες τρόπους. Μπορείτε να συγχρονίσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας, να μοιραστείτε τα αναγνωριστικά σας, να σαρώσετε τους QR κώδικες για να προσθέσετε φίλους και ακόμη και να κουνήσετε τα τηλέφωνά σας μαζί. Με το να κουνήσετε το τηλέφωνό σας μετά την επιλογή της επιλογής Shake, θα συνδεθείτε με όλους τους χρήστες του WeChat που τυχαίνει να κουνάσουν τα τηλέφωνά τους τη συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι δίπλα σας είτε στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε στη λίστα εάν θέλετε να προσθέσετε κάποιον.

Ένα άλλο κοινωνικό χαρακτηριστικό ονομάζεται "Look Around", το οποίο, όταν είναι ενεργοποιημένο, σας επιτρέπει να βλέπετε τους άλλους και να βλέπετε άλλους που κοιτάζουν γύρω. Είναι λίγο σαν το Skype Me, και σας επιτρέπει να αναζητήσετε φίλους εκεί έξω.

Οι άνθρωποι μπορεί να είναι αρκετά μοναχικοί σε αυτόν τον κόσμο και έτσι μπορούν να επιλέξουν να ρίξουν ένα μπουκάλι drift στη θάλασσα, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τα πιάσει και θα διαβάσει το μήνυμα μέσα. Το WeChat σάς επιτρέπει να αφήσετε ένα μήνυμα σε ένα εικονικό μπουκάλι το οποίο μπορούν να πιάσουν και να διαβάσουν και να αποθέσουν άλλα άτομα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ψαρεύετε μπουκάλια στην ψηφιακή θάλασσα όποτε αισθάνεστε μόνοι σας να έχετε κάποιο ελεύθερο χρόνο.

Η λειτουργία "Στιγμιότυπα" σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες με τους φίλους σας πατώντας το κουμπί της κάμερας στη διεπαφή. Αυτό στέλνει την τρέχουσα σκηνή που βλέπει η κάμερα στην επαφή σας. Οι διαφορετικές στιγμές της αποστολής σας παρατίθενται σε ένα online νήμα χρονικής γραμμής, στο οποίο μπορούν να σχολιάσουν οι φίλοι σας.

Το WebChat έχει μια τεράστια λίστα με τα emoticons που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μηνύματα κειμένου και φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μετακομίσει σε WeChat για αυτόν τον λόγο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους