Το Monster Legends Breeding Guide

Το Monster Legends είναι ένα πολύπλευρο παιχνίδι ρόλων που περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες. Στο τέλος της ημέρας, όμως, το να είσαι επιτυχημένος Master Monster είναι δυνατό μόνο με ένα ισχυρό και ποικίλο bestiary.

Χωρίς μια στρογγυλεμένη στρατιά τεράτων, δεν θα φτάσετε μακριά όταν παλεύετε εναντίον πλασμάτων που ανήκουν σε υπολογιστή ή σε όλες τις σημαντικές μάχες για πολλούς παίκτες. Για να κατασκευάσετε ένα τεράστιο σταθερό θηρίο, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τα στοιχεία του παιχνιδιού και τον τρόπο με τον οποίο ισχύουν για τη δημιουργία τέρας.

Στη συνέχεια, για να ξεκλειδώσετε πραγματικά τα πιο ισχυρά και συναρπαστικά τέρατα του παιχνιδιού, θα θελήσετε να γίνετε ικανός στην αναπαραγωγή. Σας διαβάζουμε τις λεπτομέρειες και των δύο παρακάτω, και αν θέλετε περισσότερες συμβουλές και κόλπα για να παίξετε, δείτε το άρθρο μας: Top Ten Monster Legends Tips and Tricks .

Η Διαδικασία αναπαραγωγής

Στιγμιότυπο οθόνης από iOS

Η πραγματική διαδικασία του συνδυασμού δύο τέρατα μαζί για να δημιουργηθεί ένα πιο κυρίαρχο θηρίο είναι αρκετά απλή. Ξεκινήστε επιλέγοντας το Βουνό αναπαραγωγής, το οποίο βρίσκεται στο νησί σας κοντά στην Hatchery. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής , το οποίο θα παρουσιάσει έναν πίνακα δύο όψεων που θα περιέχει όλα τα ενεργά σας τέρατα. Επιλέξτε τα δύο θηρία που θέλετε να ζευγαρώσετε, ένα από την αριστερή στήλη και ένα από τα δεξιά και πιέστε το κουμπί START BREEDING .

Αφού ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή, επιλέξτε την επιλογή TAKE EGG . Το αυγό του υβριδίου σας θα τοποθετηθεί αυτόματα στο εκκολαπτήριο και στο κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης. Θα χρειαστεί να περιμένετε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα τόσο για αναπαραγωγή όσο και για εκκόλαψη ώστε να λάβει χώρα, όπου το μήκος διάρκειας συσχετίζεται άμεσα με επίπεδο τέρας και σπανιότητα. Αυτές οι ώρες μπορούν να επιταχυνθούν σημαντικά με τη δαπάνη χρυσού ή πολύτιμων λίθων, καθώς και με την αξιοποίηση των διαφημιστικών κινήτρων.

Αφού το νέο σας τέρας έχει εκκολαφθεί με επιτυχία, σας δίνεται η δυνατότητα να το τοποθετήσετε στο κατάλληλο βιότοπο ή να το πουλήσετε.

Η αναπαραγωγή δύο μονοπύρηνων τεράτων (γνωστών και ως κοινά τέρατα) συνήθως έχει ως αποτέλεσμα ένα βασικό υβρίδιο (γνωστό ως ασυνήθιστο) ή αν είστε τυχεροί, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα σπάνιο ή ακόμα και ένα επικό κτήνος. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τετράγωνα τέρατα, τα οποία βυθίζουμε αργότερα στο άρθρο.

Τα κοινά τέρατα είναι συνήθως πιο αδύναμα όταν επιτίθενται στο δικό τους στοιχείο, αλλά προσφέρουν την μεγαλύτερη αντίσταση εναντίον του. Κατά την αναπαραγωγή, ωστόσο, τα γενικά πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες των υβριδικών τεράτων μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον συνδυασμό.

Αν και τα βήματα που λαμβάνονται για την αναπαραγωγή τέρατα είναι εύκολο, γνωρίζοντας ποιες δύο να βάλουν μαζί για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μακριά από αυτό. Έχουμε παραθέσει κάποιους από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους συνδυασμούς αναπαραγωγής του παιχνιδιού παρακάτω, που ταξινομούνται βάσει στοιχείου βάσης.

Επειδή η αναπαραγωγική λειτουργικότητα στο Monster Legends εξελίσσεται συνεχώς, ορισμένες από τις λεπτομέρειες που περιέχονται στο πλαίσιο υπόκεινται σε αλλαγές.

Φωτιά

Monster Legends Wiki

Το πρώτο στοιχείο που παρουσιάσατε κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού, τα τέρατα που προέρχονται από το στοιχείο Fire είναι τα καλύτερα όταν επιτίθενται στα θηρία που βασίζονται στη φύση. Η μεγαλύτερη αδυναμία τους όταν υπερασπίζονται τον εαυτό τους είναι το στοιχείο Νερό. Τα ακόλουθα είναι μερικά γνωστά ζευγάρια αναπαραγωγής πυρκαγιάς μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Ένα Firesaur δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας που βασίζεται στο φως, αφού θεωρούνται αντίθετα στοιχεία.

Φύση

Monster Legends Wiki

Τα τέρατα που γεννιούνται κάτω από το στοιχείο Φύση έχουν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα ενάντια σε αυτά τα ζώα που υπάγονται στην κατηγορία Magic, αλλά είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε κρίσιμες επιθέσεις πυρκαγιάς. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζευγάρια αναπαραγωγής της φύσης μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Ένα Treezard δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα Thunder-based τέρας, αφού θεωρούνται απέναντι στοιχεία.

Γη

Monster Legends Wiki

Τα τέρατα της Γης προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά στα στοιχειώδη Thunder και πρέπει να φοβούνται το σκοτάδι για την άμυνα, καθώς η αντίσταση τους εξασθενεί σημαντικά. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζευγάρια αναπαραγωγής της γης μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Μια Rockilla δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας βασισμένο στη μαγεία, αφού θεωρούνται αντίθετα στοιχεία.

βροντή

Monster Legends Wiki

Η δύναμη του στοιχείου Thunder είναι πιο ικανή όταν χτυπά τα τέρατα του νερού, ενώ τα πλάσματα που σχετίζονται με τη Γη είναι πιο πιθανό να προσγειώσουν ένα κρίσιμο χτύπημα εναντίον τους. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζευγάρια αναπαραγωγής Thunder μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Ένας Thunder Eagle δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας που βασίζεται στη Φύση δεδομένου ότι θεωρούνται αντίθετα στοιχεία.

Νερό

Monster Legends Wiki

Τα τέρατα με νερό στο DNA τους είναι πιθανό να πνίξουν τις φλόγες των πυρκαγιών. Ωστόσο, είναι ευάλωτοι όταν τερματίζονται με το στοιχείο Thunder. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζευγάρια αναπαραγωγής νερού μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Ένα Mersnake δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας με βάση το σκοτάδι, αφού θεωρούνται αντίθετα στοιχεία. Επιπλέον, η αναπαραγωγή δύο Mersnakes μαζί παράγει συνήθως ένα άλλο Common Mersnake, αλλά μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε ένα Epic Razfeesh.

Σκοτάδι

Monster Legends Wiki

Εάν ένα τέρας χτυπά από το φοβερό Dark, τότε θα πρέπει να εστιάσει τις επιθέσεις του στα θηρία της Γης όταν είναι δυνατόν, αποφεύγοντας ταυτόχρονα το προφανές στοιχείο του Φωτός. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζεύγη Dark αναπαραγωγής μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Το Tyrannoking δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας που βασίζεται στο νερό, αφού θεωρούνται αντίθετα στοιχεία.

Μαγεία

Monster Legends Wiki

Αυτά τα τέρατα ευλογημένα με το στοιχείο Magic είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν ένα σύνθλιπτο πλήγμα σε έναν εχθρό με βάση το Φως, ενώ τα δέντρα που αγωνίζονται και άλλα πλάσματα της Φύσης μπορούν να τους προκαλέσουν τη μεγαλύτερη βλάβη. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζευγάρια μαγικής αναπαραγωγής μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Ένα Genie δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας με βάση τη Γη, δεδομένου ότι θεωρούνται αντίθετα στοιχεία.

Φως

Monster Legends Wiki

Τα ελαφριά στοιχεία έχουν την καλύτερη βολή για να βλάψουν τον φυσικό τους εχθρό στο πεδίο της μάχης, τέρατα από τη σκοτεινή πλευρά. Ο πιο επικίνδυνος εχθρός τους από αμυντική άποψη, ωστόσο, είναι τα ζώα που φέρουν το μαγικό στοιχείο στο αίμα τους.

Ένα ελαφρύ Πνεύμα δεν μπορεί να εκτραφεί με ένα τέρας με πυρκαγιά, δεδομένου ότι θεωρούνται αντίθετα στοιχεία.

Μέταλλο

Monster Legends Wiki

Τα μεταλλικά τέρατα είναι εξαιρετικά ισχυρά και κάνουν την καλύτερη δουλειά τους ενάντια στους αντιπάλους με βάση το φως. Ακόμη και τα πιο σκληρά θηρία έχουν τα τρωτά τους, και στην περίπτωση αυτή είναι μαγικό. Τα παρακάτω είναι μερικά γνωστά ζευγάρια αναπαραγωγής μετάλλων μαζί με τα υβρίδια που προκύπτουν για καθένα.

Υπόμνημα τέρατα και εκδηλώσεις αναπαραγωγής

Monster Legends Wiki

Εκτός από τα κοινά, ασυνήθιστα, σπάνια και επικά θηρία, το Monster Legends διαθέτει επίσης μια άλλη ταξινόμηση του αναπαραγωγικού μαχητή. Τα πιο ισχυρά πλάσματα του παιχνιδιού, τα θρυλικά τέρατα μπορούν να αναπαραχθούν μόνο συνδυάζοντας δύο συγκεκριμένα υβρίδια - συμπεριλαμβανομένων πολλών από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι συνδυασμοί που απαιτούνται για την αναπαραγωγή αυτών των ελίτ τέρα έχουν αλλάξει πρόσφατα και οι δημόσιες πληροφορίες σχετικά με τους σωστούς συνδυασμούς εξακολουθούν να καταρτίζονται. Το κοινό-οδηγημένο Monster Legends Wiki είναι μια καλή αναφορά για τις τελευταίες θρυλικές κτηνοτροφικές κατασκευές.

Το Monster Legends πραγματοποιεί επίσης εκδηλώσεις αναπαραγωγής σε τακτική βάση, κατά τις οποίες μπορείτε μερικές φορές να δημιουργήσετε εξειδικευμένα τέρατα.