Μια λίστα & πληροφορίες για κάθε φορέα iPhone της Αμερικής

Όταν το iPhone εισήχθη, εάν οι καταναλωτές ήθελαν το ζεστό νέο smartphone, είχαν μια επιλογή από ποια τηλεφωνική εταιρεία να το αγοράσει από την AT & T. Αλλά καθώς τα χρόνια έχουν περάσει, οι επιλογές έχουν επεκταθεί και τώρα οι χρήστες των ΗΠΑ έχουν μια ποικιλία φορέων iPhone για να επιλέξουν από. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας με ένα πρότυπο μηνιαίο σχέδιο, προπληρωμή για τη χρήση σας, είτε να πάρετε ένα μοντέλο με έκπτωση από μικρούς περιφερειακούς μεταφορείς, τώρα μπορείτε.

Με το συνδυασμό των μεταφορέων και των σχεδίων που είναι τώρα διαθέσιμα, η κατανόηση όλων των επιλογών μπορεί να είναι δύσκολη. Για να γίνει ευκολότερη, εδώ είναι μια στρογγυλοποίηση όλων των αμερικανικών φορέων iPhone, κατανεμημένες ανά τύπο.

Εθνικοί μεταφορείς iPhone: AT & T, Sprint, T-Mobile, Verizon

Οι εθνικοί μεταφορείς είναι οι μεγάλες εταιρείες που ίσως σκεφτείτε πρώτα, όταν σκεφτείτε ποιος προσφέρει το iPhone: AT & T, Sprint, T-Mobile και Verizon. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν το μεγαλύτερο αριθμό πελατών σε ολόκληρη τη χώρα. Εδώ θα έχετε κλήσεις, δεδομένα, μηνύματα, προσωπικά hotspot και συναφείς υπηρεσίες, καθώς και τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους εθνικούς μεταφορείς, διαβάστε αυτά τα άρθρα:

Πλεονεκτήματα: Πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών, εθνική κάλυψη, μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας
Μειονεκτήματα: Οι ακριβότερες υπηρεσίες, οι περιορισμένες επιλογές αναβάθμισης, οι συμβάσεις διάρκειας δύο ετών, τα τέλη πρώιμης τερματισμού λειτουργίας (ETF)

Προπληρωμένοι εθνικοί μεταφορείς

Οι προπληρωμένοι εθνικοί μεταφορείς είναι παρόμοιοι με τους μεγάλους μεταφορείς (στην πραγματικότητα, η Virgin Mobile είναι θυγατρική της Sprint) όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουν με μια μεγάλη διαφορά: αντί να πληρώνετε σταθερό μηνιαίο τέλος για το τηλέφωνό σας και τη χρήση δεδομένων, πληρώστε για τη χρήση σας καθώς πηγαίνετε. Συχνά με αυτούς τους μεταφορείς, τα χρήματα που πληρώνετε πιστώνονται στο λογαριασμό σας και χρεώνονται όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας. Όταν εξαντλήσετε τα χρήματα που έχετε πληρώσει, θα πρέπει να επαναφορτίσετε τον λογαριασμό σας. Οι προπληρωμένοι μεταφορείς που προσφέρουν το iPhone είναι λίγο διαφορετικοί: γενικά, προσφέρουν κατ 'αποκοπήν μηνιαίες χρεώσεις για κλήσεις και δεδομένα iPhone.

Η τιμή που θα πληρώσετε κάθε μήνα είναι μικρότερη από ό, τι με τους μεγάλους μεταφορείς, αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. Για ένα, τα μηνιαία σχέδια δεν είναι πραγματικά απεριόριστα (για παράδειγμα, τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται πάνω από ένα συγκεκριμένο μηνιαίο όριο επιβραδύνονται). Μερικές φορές, ούτε τα νεότερα, τα υψηλότερης ποιότητας τηλέφωνα δεν είναι διαθέσιμα.

Οι οκτώ εθνικές προπληρωμένες εταιρείες είναι η Boost, η Cellular Consumer, το Cricket, το Family Mobile, το MetroPCS, το Net10, το Straight Talk και το Virgin Mobile. Εδώ είναι οι σύνδεσμοι προς τα σχέδια επιτοκίων αυτών των εταιρειών για το iPhone:

Πλεονεκτήματα: Ανταγωνιστικές μηνιαίες τιμές έναντι εθνικών μεταφορέων, ευελιξία σε μηνιαίο κόστος
Μειονεκτήματα: Συχνά δεν υπάρχουν κορυφαία τηλέφωνα, "απεριόριστα" σχέδια δεν είναι πραγματικά

Περιφερειακοί μεταφορείς

Εκτός αν ζείτε σε ορισμένες, κυρίως αγροτικές, περιοχές, πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ για τους περισσότερους περιφερειακούς φορείς iPhone. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν δύο βασικά πράγματα που οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές τους δεν: κάλυψη σε αγροτικές περιοχές και εκπτώσεις σε ορισμένα μοντέλα.

Οι μεγαλύτεροι πάροχοι τείνουν να καλύπτουν τα μεγαλύτερα κέντρα πληθυσμού, δεδομένου ότι εκεί είναι οι περισσότεροι πελάτες, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ζουν σε αγροτικές τοποθεσίες μερικές φορές δεν θα έχουν υπηρεσία από αυτούς. Αυτοί οι μικρότεροι πάροχοι εξυπηρετούν αυτούς τους πελάτες με κάλυψη και σχέδια κατάλληλα για την περιοχή τους. Εκτός από την απλή κάλυψη, οι πελάτες αυτών των εταιρειών βλέπουν επίσης εκπτώσεις στις συσκευές. Τα iPhones είναι περίπου 50 δολάρια λιγότερο από τους παρόχους αυτών από τις μεγαλύτερες εταιρείες (αν και αυτό αντισταθμίζεται από τα μηνιαία σχέδια που είναι μερικές φορές λίγο ακριβότερα).

Για να αποκτήσετε μια αίσθηση του τι χρεώνουν αυτοί οι μεταφορείς, ελέγξτε τα σχέδια χρεώσεων iPhone για περιφερειακούς μεταφορείς.

Περιφερειακοί μεταφορείς ανά κράτος:

Αλαμπάμα
C Spire

Αλάσκα
Επικοινωνίες της Αλάσκα
Copper Valley Telecom
GCI
Τηλεφωνική ένωση Matanuska

Καλιφόρνια
Golden State Cellular
US Cellular

Κολοράντο
Δίκτυα Strata
Union Wireless
Viaero Wireless

Γεωργία
Όλα

Αϊντάχο
Alltel
Inland Cellular
Επικοινωνίες Silver Star
Δίκτυα Strata

Ιλινόις
Alltel
Ιλινόις κοιλάδα κυτταρικής
iWireless
US Cellular

Ιντιάνα
US Cellular

Αϊόβα
ChatMobility
iWireless
US Cellular

Κάνσας
Nex-Tech Wireless
United Wireless
US Cellular
Viaero Wireless

Κεντάκι
Appalachian Wireless
Bluegrass Cellular
nTelos

Μάιν
US Cellular

Μέριλαντ
nTelos
US Cellular

Μίτσιγκαν
Thumb Cellular

Μινεσότα
iWireless

Μισισιπής
C Spire

Μισσούρι
Chariton
iWireless
Northwest Cell
US Cellular

Μοντάνα
Nemont

Νεμπράσκα
iWireless
US Cellular
Viaero Wireless

Νέο Χάμσαιρ
US Cellular

Βόρεια Καρολίνα
Alltel
CarolinaWest
nTelos
US Cellular

βόρεια Ντακότα
Επικοινωνίες SRT

Οχάιο
Alltel
nTelos

Οκλαχόμα
Pioneer Cellular
PTCI
US Cellular

Όρεγκον
US Cellular

Πενσυλβανία
nTelos

Νότια Καρολίνα
Alltel

Νότια Ντακότα
iWireless

Τενεσί
C Spire
MobileNation
US Cellular

Τέξας
US Cellular
PTCI
Δυτικό Κεντρικό Ασύρματο

Γιούτα
Δίκτυα Strata

Βερμόντ
US Cellular

Βιργινία
Appalachian Wireless
nTelos
US Cellular

Βάσιγκτων
Inland Cellular
US Cellular

Δυτική Βιρτζίνια
nTelos
US Cellular

Wisconsin
Cellcom
iWireless
US Cellular

Γουαϊόμινγκ
Επικοινωνίες Silver Star
Union Wireless
Viaero Wireless

Πλεονεκτήματα: Χαμηλότερες τιμές στα τηλέφωνα, υπηρεσίες σε αγροτικές τοποθεσίες που οι εθνικοί μεταφορείς δεν εξυπηρετούν
Μειονεκτήματα: υψηλότερες τιμές προγράμματος, λιγότερα χαρακτηριστικά

Άλλοι μεταφορείς

Δεδομένου ότι το iPhone γίνεται ολοένα και πιο πανταχού παρόν, πρόσθετοι μεταφορείς που δεν ταιριάζουν στις παραπάνω κατηγορίες αρχίζουν να το προσφέρουν. Αυτοί είναι συχνά εθνικοί μεταφορείς που στοχεύουν τις υπηρεσίες τους σε πολύ συγκεκριμένες αγορές ή πελάτες. Οι τρεις πιο σημαντικές από αυτές είναι:

Πλεονεκτήματα: Με τη στόχευση κόγχες, μπορεί να εξυπηρετήσει τους συγκεκριμένους πελάτες καλύτερα
Μειονεκτήματα: Δεν μπορεί να προσφέρει όλες τις δυνατότητες ή ανταγωνιστική τιμολόγηση