Κάντε λήψη του Jack'd για συσκευές Android

Η συσκευή gad app του Jack'd για συσκευές Android επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν ομοφυλόφιλους άνδρες για φιλικότητα, χρονολόγηση και διασκέδαση στην περιοχή σας ή σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήστε έναν ελεύθερο λογαριασμό Jack'd για να ξεκλειδώσετε την πρόσβαση στα δύο εκατομμύρια συν τα μέλη της υπηρεσίας, να εξατομικεύσετε το δικό σας προφίλ, να ξεκινήσετε την περιήγηση μέσω χρηστών ή να μεταβείτε στο Find Finder για να βρείτε νέους φίλους, με τις εικόνες σας. Εύκολη και διασκεδαστική χρήση.

Έχετε ένα iPhone, iPod Touch ή iPad; Κατεβάστε το Jack'd για το iPhone

01 από 04

Βρείτε Jack'd στο Play Store

(Φωτογραφία Credit: Lucid Dreams, LLC.)

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ξεκινήσετε με το δικό σας αντίγραφο του λογισμικού της εφαρμογής:

  1. Εντοπίστε και πατήστε το εικονίδιο του Google Play Store στη συσκευή σας Android.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μεγεθυντικού φακού "Αναζήτηση" στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Πληκτρολογήστε "Jack'd" στο πεδίο κειμένου που παρέχεται στο επάνω μέρος της οθόνης.
  4. Επιλέξτε την κατάλληλη εφαρμογή, όπως απεικονίζεται παραπάνω.
  5. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Εγκατάσταση" για να συνεχίσετε.

Jack'd για τις απαιτήσεις συστήματος Android
Πριν κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας Android πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος ή ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε λήψη του Jack'd:

02 από 04

Αποδοχή και λήψη του Jack'd για Android

(Πίστωση: Lucid Dreams, LLC)

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί με τίτλο "Αποδοχή και λήψη" για να εγκαταστήσετε το Jack'd στη συσκευή σας Android. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης. Η εγκατάσταση του Jack'd ενδέχεται να διαρκέσει μερικά λεπτά, ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Internet.

03 του 04

Αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Jack'd Android

(Πίστωση: Lucid Dreams, LLC)

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών για την εφαρμογή gay app του Jack'd . Οι όροι υπηρεσίας τυπικά περιγράφουν τις υποχρεώσεις σας όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό ή την εφαρμογή για την οποία γράφτηκαν, καθώς και τυχόν δικαιώματα που ενδεχομένως έχετε. Διευκρινίζουν επίσης πως το περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ κειμένου και των φωτογραφιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.

Πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή "Συμφωνώ" για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή και να συνεχίσετε. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο στοιχείο "Διαφωνώ", αλλά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποια από τις λειτουργίες του Jack'd.

Τι υπάρχει στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Jack'd
Ευτυχώς, οι όροι αυτής της εφαρμογής είναι σχετικά ζωντανοί και εξαιρετικά σύντομοι για να διαβάσετε. Διαβάστε τους ακόμα λιγότερες γραμμές εδώ:

Ενώ ο Jack'd δεν πωλεί τα δεδομένα ή τις πληροφορίες σας σε κανέναν σύμφωνα με το TOS, οι φωτογραφίες και το περιεχόμενό σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο κρίνουν κατάλληλο. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση και να χρησιμοποιείται από άλλες υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Jack'd εδώ.

04 του 04

Συνδεθείτε στο Jack'd στο Android

(Πίστωση: Lucid Dreams, LLC)

Συγχαρητήρια! Τώρα είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο Jack'd στη συσκευή σας Android. Από την οθόνη που απεικονίζεται παραπάνω, μπορείτε να καταχωρίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στα παρεχόμενα πεδία. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στην επιλογή "Σύνδεση" για να συνδεθείτε στην υπηρεσία.

Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Jack'd στη συσκευή σας Android
Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στην εφαρμογή, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο "Εγγραφή". Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες πληροφορίες στα πεδία που παρέχονται:

Πρέπει επίσης να επιλέξετε αν θα δείτε πληροφορίες σε μίλια / λίβρες ή χιλιόμετρα / χιλιόγραμμο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος" όταν τελειώσετε για να συνδεθείτε.

Υπόδειξη! Το επώνυμό σας θα εμφανιστεί δημόσια. Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τον τρόπο εμφάνισης του ονόματος σας στην ενότητα προφίλ της εφαρμογής.

Πώς να ανακτήσετε έναν κωδικό πρόσβασης Lost Jack'd
Εάν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασής σας για την εφαρμογή Android, μπορείτε να επαναφέρετε την πρόσβαση κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας"; κουμπί. Θα ανοίξει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης στο Web και θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως την πληκτρολογήσατε όταν δημιούργησε τον ελεύθερο λογαριασμό σας Jack'd. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Υποβολή" και ακολουθήστε τις οδηγίες που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαναφέρετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.