Ένας οδηγός για εφαρμογές και λογισμικό της Motorola

Πώς αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία της Motorola

Η Motorola προσφέρει μια σειρά από εφαρμογές και λογισμικό για τις κινητές συσκευές της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς smartphones της Moto Z , οι οποίες έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τη ζωή, μαθαίνοντας από τη συμπεριφορά σας και προσαρμόζοντάς την σε αυτήν. Η οθόνη Moto σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας, ενώ το Moto Voice σας επιτρέπει να ελέγχετε το τηλέφωνό σας χωρίς να τον αγγίζετε. Οι Ενέργειες Moto σάς δίνουν ελέγχους χειρονομίας για να φτάσετε στις αγαπημένες σας εφαρμογές και σημαντικές ρυθμίσεις. Και η μηχανή Moto σάς βοηθά να κάνετε την καλύτερη βολή σας. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Moto Apps.

Εμφανίσεις Moto

Η οθόνη Moto προσφέρει μια προεπισκόπηση των ειδοποιήσεων σας χωρίς να ξεκλειδώσει ή ακόμα και να αγγίξει το smartphone σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βλέπετε μηνύματα κειμένου, ειδοποιήσεις Twitter και υπενθυμίσεις ημερολογίου χωρίς να αποπροσανατολίζεστε όταν είστε απασχολημένοι με κάτι άλλο. Αυτή η λειτουργία δεν λειτουργεί όταν βρίσκεστε σε μια κλήση ή αν το τηλέφωνο είναι στραμμένο προς τα κάτω ή σε τσέπη ή πορτοφόλι.

Για να ανοίξετε ή να απαντήσετε σε μια ειδοποίηση, πατήστε παρατεταμένα σε αυτήν. σύρετε το δάχτυλό σας για να ανοίξετε την εφαρμογή. Σύρετε το δάκτυλό σας προς τα κάτω στο εικονίδιο κλειδώματος για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να απορρίψετε την ειδοποίηση.

Μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές προωθούν τις ειδοποιήσεις στην εμφάνιση Moto και πόσα στοιχεία εμφανίζονται στην οθόνη σας: Όλοι, απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου ή καμία.

Για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση Moto, πατήστε το εικονίδιο μενού > Moto > Εμφάνιση > Εμφανίσεις Moto. Μετακινήστε την εναλλαγή προς τα δεξιά για ενεργοποίηση και προς τα αριστερά για απενεργοποίηση.

Moto Voice

Το Moto Voice είναι το λογισμικό φωνητικών εντολών της Motorola, το ala Siri ή το Google Assistant . Μπορείτε να δημιουργήσετε μια φράση έναρξης, όπως το Hey Moto Z ή οτιδήποτε θέλετε να καλέσετε το τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να προσθέσετε ραντεβού στο ημερολόγιό σας, να απαντήσετε σε μηνύματα κειμένου, να ελέγξετε τον καιρό και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να πείτε "τι συμβαίνει" για να λάβετε μια ανάγνωση των τελευταίων σας ειδοποιήσεων.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Moto Voice, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στη Φράση εκκίνησης.

Moto Ενέργειες

Οι Ενέργειες Moto σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε χειρονομίες ή ενέργειες για να ξεκινήσετε εφαρμογές ή πλήρεις λειτουργίες, όπως:

Μερικοί, όπως και η εντολή "κόψιμο δύο φορές", απαιτούν κάποια πρακτική. Υπάρχουν κινούμενες εικόνες των κινήσεων που πρέπει να κάνετε στο τμήμα Ρυθμίσεις δράσης για επιπλέον βοήθεια.

Οι υπόλοιπες ενέργειες είναι:

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις Ενέργειες Moto, μεταβείτε στο Μενού > Moto > Ενέργειες, έπειτα ελέγξτε τις ενέργειες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή καταργήστε την επιλογή αυτών που δεν θέλετε.

Moto Κάμερα

Η μηχανή Moto είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή για τη λήψη φωτογραφιών σε smartphones της Moto και δεν διαφέρει πολύ από άλλες κάμερες smartphone. Παίρνει ακίνητες εικόνες, πανοραμικές λήψεις, βίντεο και βίντεο αργής κίνησης. Υπάρχει μια λειτουργία ομορφιάς για να τζαζ σε εαυτό σας selfies, και μια λειτουργία Best Shot που παίρνει πολλές λήψεις πριν και μετά το χτύπημα του κουμπιού κλείστρου και συνιστά τα καλύτερα της δέσμης. Η μηχανή Moto ενσωματώνεται επίσης με το Google Photos, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε εύκολα τις φωτογραφίες σας.