Πρέπει να έχετε αξεσουάρ κινητής φωτογραφίας

Λήψη φωτογραφιών με το smartphone σας; Εξακολουθείτε να χρειάζεστε εξαρτήματα

Όπως και η μεγάλη φωτογραφική μηχανή φωτογραφικών μηχανών, η κινητή σας κάμερα δεν είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε όταν βρίσκεστε έξω και πυροβολείτε. Ανάλογα με τον τύπο της λήψης που πρόκειται να κάνετε, θα πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για το τι σχεδιάζετε να μεταφέρετε μαζί σας. Με τη κινητή φωτογραφία, είναι ζωτικής σημασίας τα αξεσουάρ που έχετε να είναι τόσο κινητά όσο και η συσκευή οπτικής απεικόνισης smart phone!

Με αυτό είπα, μπορώ να δοκιμάσω πολλά αξεσουάρ και αυτά είναι αυτά που πιστεύω ότι πρέπει να έχουν για τους κινητούς φωτογράφους.

01 από 05

Μονόφωτο

Wikimedia Commons

Το Monoshot είναι κάτι. Είναι ελαφρύ και έχει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Θα έλεγα αυτή τη στιγμή αυτό είναι το τρίποδο για να πάρετε αν είστε φωτογράφος έξυπνος τηλέφωνο ή ακόμα και απλά κάποιος που θέλει να τραβήξει φωτογραφίες.

Το Monoshot είναι ουσιαστικά μονοπώλιο, αλλά και πάλι τα χαρακτηριστικά βοηθούν να γίνει ένας κινητός φωτογράφος πρέπει να έχει. Έχει μια γενική βάση για smartphones για όλα τα μοντέλα και περιλαμβάνει μια βάση στήριξης 1/4 "για όσους από εσάς που μοιράζονται επίσης το GoPro .

Το ένα χαρακτηριστικό που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για αυτό το εξάρτημα είναι το Bluetooth Shutter remote. Είναι καθολικό, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με iOS ή Android. Περισσότερο "

02 του 05

Κλειδί φόρτισης Nomad

Κλειδί φόρτισης Nomad. Νομάς

Παρόλο που δεν είναι φορτιστής, το Nomad Charge Key είναι φοβερό γιατί είναι το καλώδιο φόρτισης που θα έχετε πάντα μαζί σας, με την προϋπόθεση ότι μεταφέρετε ένα σύνολο πλήκτρων.

Αν είστε σαν εμένα, δεν φέρετε μαζί σας το καλώδιο φόρτισης των 3 ή 6 ποδιών σας όλο το χρόνο. Έτσι, όταν η φόρτιση του τηλεφώνου σας είναι χαμηλή και είστε σε ένα τσίμπημα για μια χρέωση, έχετε φορτιστή σας, αλλά δεν έχετε το καλώδιο σας - Nomad έρχεται για την αποθήκευση.

Η ποιότητα κατασκευής είναι μεγάλη και πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σπάσει ενώ βρίσκεστε στην τσέπη σας.

Πρόκειται για ένα καθολικό προϊόν. Περισσότερο "

03 του 05

Φακοί ορμής

Στιγμή

Υπάρχουν πολλά προσαρτήματα φακού για κινητή φωτογραφία. Το προσωπικό μου αίσθημα είναι ότι οι φακοί Moment είναι οι καλύτεροι εκεί έξω για σοβαρούς κινηματογράφους.

Υπάρχουν δύο εταιρείες που είναι σίγουρα οι ηγέτες σε αυτόν τον κλάδο βασισμένοι σε μακροχρόνια ποιότητα κατασκευής και απεικόνισης. Η Στιγμή έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι της Olloclip λόγω της ευκολίας χρήσης της.

Σημείωση: Αυτό ισχύει μόνο για συσκευές iOS. Περισσότερο "

04 του 05

iBlazr Wireless LED Flash

Φως όταν το χρειάζεστε. Σύμβουλος

Υπάρχουν μερικές μονάδες φλας LED εκεί έξω στην αγορά κινητής φωτογραφίας. Το πλήρωμα του Concepter ξεκίνησε με το iBlazr και βγήκε με το δεύτερο προϊόν του, το iBlazr 2.

Πιστεύω ότι αυτές οι μονάδες φλας είναι οι καλύτερες στην αγορά και το iBlazr 2 είναι το καλύτερο από τα 2 από την εταιρεία. Πρόκειται για μια ασύρματη μονάδα φλας LED που είναι ιδανική για φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού.

Λειτουργεί με τις εφαρμογές εγγενούς κάμερας τόσο για iOS όσο και για Android. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χρώματος. Είναι υπέροχο για κάθε φορά που χρειάζεστε πραγματικά μια πηγή φωτός για τις εικόνες σας.

Αυτό είναι καθολικό. Περισσότερο "

05 του 05

Piconizer

Αποθήκευση εν κινήσει. Piconizer

Το Piconizer από την Maktar είναι ένα έξυπνο εξάρτημα για όλες τις συσκευές iOS που διαθέτουν τον αλεξικέραυνο . Με τη χρήση μιας εφαρμογής, ο φωτογράφος μπορεί να τραβήξει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο μακριά από μια συσκευή iOS χωρίς να χρειάζεται ποτέ να συνδεθεί σε μια επιφάνεια εργασίας ή να χρησιμοποιήσει μια σύνδεση Wi-Fi .

Γιατί είναι σημαντικό? Ο χώρος αποθήκευσης στα smartphones μας μπορεί να καταναλωθεί πολύ γρήγορα. Το Piconizer σας βοηθά να ανακουφίσετε το χώρο αποθήκευσης εν κινήσει. Έχοντας αυτό μπορεί να είναι βολικό αν είστε άπληστος λήπτης εικόνα.

Αυτό ισχύει μόνο για συσκευές iOS. Περισσότερο "